fbpx Skip to content

Az Arriving című app nem egy egyszerű vonalhúzogatós játék. Amikor megvásároltam, még nem tudtam, hogy komoly kihívás elé állít. De mit is kell ebben a játékban csinálni?

A kitalált történet szerint van egy Ano nevű dinoszauruszunk, aki szerencsére nem kelt ki, így túlélte a dínók kihalását. Most azonban felébredt a tojásban és energiát kell gyűjtenie a kikeléshez. Ezt úgy tudja elérni, hogy ujjunkkal vonalakat kell húzni vagy különböző formákat rajzolni két pont közé, minek hatására a tojás odagurul egy energiaforráshoz, ami növeli pontszámunkat (és Ano kikelési esélyeit).

Ez így nagyon idiótának hangzik és az is. Azonban már az első pár szint után komoly kihívás elé nézünk, mivel a játék nagyban használja a gravitációt előnyeit (és hátrányait). Ez például azt jelenti, hogy a kis tojás könnyen leesik, nagyon cseles módon kell eljutni egy magasabban fekvő energiaforráshoz vagy kitalálni, hogyan lehet eljutni a képernyő két szélén elhelyezkedő energiaforráshoz.

A legtöbb pálya megoldása komoly fejtörést okoz. Ráadásul ezekből jelenleg 56 van (trailerben még 40 szerepel) és a fejlesztő további pályák beépítésén dolgozik. A játék nem egyszerű, én már többször voltam úgy hogy dühömben kitörlöm az egészet, de valahogy a kihívás nem hagyott nyugodni és tovább folytattam a „harcot”. Kihívásokat kedvelőknek és győztes típusoknak kötelező játék.

Az alkalmazásban van egy Tutorial rész, mely bemutatja az irányítást és a Tips részben alkalmazáson belüli vásárlással 0.79 euróért megvásárolható a pályák megoldása. De ezt csak végképp elkeseredetteknek ajánlom.

A játék természetesen rendelkezik retina display és Game Center támogatással is, 0.79 euróért vásárolható meg a magyar App Store-ból.

Olvasd el a hozzászólásokat is

7 Comments

  1. Sziasztok bocsi, hogy ide írok, de fontos lenne!
    Vodafonos I4-em van (4.3.3 ios). Munkahelyemen az egyik kollégámnak is vodás i4-e van ugyan azzal a sw-vel és mobil nettel. Mindkét telefonon bekapcsolva a 3g. Nekem nem tölti be a safarin az oldalakat, a kollégámnak simán és elég gyorsan. A térerő mindkét telefonon ugyan az.(3-as) Arra gyanakszom, hogy nekem az antennával lehet valami gond. Szerintetek vigyem vissza a vodához, vagy mi a picsát csináljak, mert már idegesít, ha bekapcsolva van a 3g sokszor nem vagyok elérhető. Nem szívesen adom le szervízbe, mert nem tudnak helyette iphonet adni, de ha muszály akkor nincs mit tennem. Még annyi, hogy a plázában, ahol ezerrel jön a 3g ott persze semmi gond, ezért egy kicsit nehéz lesz ezeket elhitetni a vodával. De tényleg bosszant a dolog, szerintetek mit csináljak, vagy mit tennétek a helyemben, valakinek volt már hasonló problémája?

  2. Szerintem szigszalagozz rá egy vasdarabot, hátha növeli a a 3g-t 4-re, vagy 5-re… vagy áztasd be egy pohár szappanos vízbe, hogy tisztább legyen a vétel… vagy ne offolj itt, csak mert “fontos lenne”?

  3. szerintem eléggé nem ide illő volt … de próbáltad már a kollégád kártyájával,mert valószinű a tied rossz,nem a készüléked a SIM-ed.

  4. Csak h egy kis ON hozzászólás is legyen, ez a játék akkora f*s, h el nem lehet mondani. Kidobott pénz volt, a lite verzió nem indult el, mondom megveszem. Hát kár volt! De ahogy a kommentek darabszámából levehető, nem vagyok ezzel egyedül … :\

  5. Atthead!!

    Ha “normálisan” nem tud hozzászólni, inkább maradj “csöndben” és idézgess magadnak a hülyeségeidből jó “sokat” !!!!!!

  6. Chrys ne beszélj butasáágot….szerintem játszottál max 3 pályát.. én ugy a felénél vagyok, kb most tanultam meg jol kezelni.. és nagyon jo idötöltés, ötletes és a kihivás meg hogy kell hozzá fantázia hogy megoldja őket. nagyonjo gamee köszi a post-ot jimny (Y)

  7. @PepeSk8:
    Még jó h nem én írtam,hanem Te, hogy a feléig el kell jutni, hogy megtanuld jól kezelni … 🙂
    Szerencse, hogy a “butaságomat” amit írtam, alátámasztja ez a rengeteg komment, meg appstore-os rating!
    De hát kinek a pap,kinek a paplan! Szép napot, písz! 🙂


Add a Comment