fbpx Skip to content

A Nyári Napforduló avagy Szent Iván éjszakája mindig is egy fontos történés volt az emberek életében. Az év legrövidebb éjszakája után újra csak a tél felé fordulunk. A napfordulót sokféleképpen ünnepeljük meg, immár több éve a Múzeumok Nyári Éjszakáját is ezen a napon rendezik meg.

A Ponte Kft. Smartcity alkalmazása nem lehet ismeretlen a budapesti közlekedésben járatosoknak, hiszen itt nap mint nap találhatjuk meg a kaotikus fővárosról szóló legfrissebb információkat akár iPhone-on, akár a web-es felületen.

A Múzeumok Nyári Éjszakájára a Smartcity-n is találhatunk újdonságot, ez pedig a POI bevezetése az intelligens navigációs szoftverbe. A POI, avagy a Point of Interest, azon érdekes pontok gyűjteménye, melyek a Múzeumok Nyári Éjszakájához kötődnek. Minden a programban megjelenő múzeumot megtalálhatunk rajta, de a BKV speciálisan erre az alkalomra indított éjszakai járatainak menetrendje és útvonala is megtalálható a Smartcity-ben. Akár az éjszakai túránkat is megtervezhetjük a múzeumok között, a program ebben is segít nekünk.

Smartciy ezen a linken érhető el.

FONTOS INFORMÁCIÓ:
A POI megjelenítéshez mindenképpen szükségeltetik az adatbázis letöltése is, nemcsak a Smartcity program telepítése.

Forrás: ponte.hu blog

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment