fbpx Skip to content

Discovr, az alkalmazás-ajánló

Arra vagy kíváncsi, vajon milyen hasonló funkcionalitású programok találhatóak az App Store-ban? Nem kell mást tenned, mint megvásárolnod a Discovr Apps nevű alkalmazást!
Az app tegnap frissült, és beépítettek egy igen egyedi alkalmazás-ajánlást. Ha beírod a keresett alkalmazás nevét, csillagszerűen megjeleníti a hasonló funkcionalitásúakat. Működés mikéntjét mutatja be a lenti videó. Az app univerzális, de iPad-en a nagyobb képernyő miatt jobban mutat. 0.79 euróért vásárolható meg a magyar App Store-ból.

Custom Lock: változtasd meg a képernyő szövegét!

Ha unod, hogy a Lockscreenen az óra és a dátum szerepel, akkor egyszerűen megváltoztathatod a Custom Lock nevű Cydiás tweakkel.
Telepítés után a Beállításokban megadhatod mindkét szöveget (még a szín is állítható), és azok rögtön megjelennek képernyőn. A program ingyen tölthető le Ryan Petrich repójából: http://rpetri.ch/repo/.
Nem rossz tweak, de lehet hogy kihagyom.

QuickComposer: alkalmazások indítás Notification Centerből

Múlt héten már láttunk egy megoldást a lezárt képernyőről történő alkalmazás-indításra. Azóta bemutattak egy képet a QuickComposer nevű új alkalmazás működéséről, mely program öt alkalmazás ikonját rakja ki a Notification Centerbe. Egy gombnyomás és máris elindul a kívánt program, így nem kell hozzá kinyitni a telefont és a kívánt oldalra sem kell lapozni. Egyelőre az elérhető programok beégetettek (Email, SMS, Twitter, Jegyzetek és Emlékeztető), de remélhetőleg ez változni fog. Viszont a fejlesztő betartja az Apple-lel kötött megállapodást (NDA-t), ezért a tweak csak az iOS 5 végleges megjelenése után jön ki a Cydiában.

Olvasd el a hozzászólásokat is

10 Comments

  1. Borzasztó, hogy most boldog, boldogtalan, minimális szépérzékkel nem bíró fejlesztő rárobbant az NC-re és gusztustalanabbnál gusztustalanabb “widget-eket”, add-on-okat talál ki… Pfujjj, Android “feeling”

  2. Borzasztó , hogy nem muszály ezeket boldog , boldogtalannak feltennie a szifonjára , ha nem tetszik neki (egyébként nekem sem) .

  3. Nekem tetszenek a widgetek, jó ötlet szerintem. Mondjuk ez pont nem, mert értelmetlen hülyeség szerintem, mert jóval egyszerűbb feloldani a telefont mint ezzel szórakozni. De mondjuk az uisettings az jó.
    Viszont én leginkább nem ilyen gyorsindítós cuccokra lennék kiváncsi hanem olyanokra amik vmi infót is közölnek. Pl naptár események, facebook állapot, jegyzet, vagy ilyesmi. Remélem lesznek majd egyszer

  4. lockclock helyett ajánlanám mindenkinek a clockbuilder-t cydiábol amihez kell egy app az appstore-ból vagy instalooos-ból, valami typoclock vagy typo clock vagy typo clock builder vagy typoclock builder xDDD nagyon szép lockscreeneket lehet összeshozni:D ajánlom mindenkinek(+winterboard)

  5. sms-sablon készítéséhez tud vki appot? pl. ha bejövő hívást elutasítok, akkor két-három mozdulattal tudjak neki küldeni sms-t, hogy dolgozom/megbeszélésen vagyok/vezetek/szex van, 🙂 stb… Nokia-kon volt ilyen lehetőség nem is haszontalanul. iPhone-ra vmi hasonló?

  6. @mikes: te akkora egy primitív bunkó vagy, inkább siess és jelentkezz a következő vv-be, ott a helyed…
    Ha nem lennél ekkora gyökér akkor tudnád hogy nem a programozók dolga hogy témákat csinljanak rá, ők csak megoldásokat kínálnak, ráadásul még ki se jött az iOS5…
    Egy ilyen jószág mint te ogy keveredett az oldalra azt nem tudom…

  7. @fleshman: ízlések és pofonok különbözőek, nekem speciel tetszik a gyorsindítás. Azért nem kell ennyire leszólni a másikat, a véleményét ő is leírhatja.

  8. Az egyetlen dolog, ami kellett a Cydiából, az a SBSettings volt. Ha az iOS 5 szolgál ilyen megoldással, vagy ehhez hasonlóval, nem kell többé JBznem!

  9. @fleshman : Hát te meg ki a g3cinek képzeled Magad? És miért személyeskedsz? Konkrétan a Te lelkedbe gázoltam bele? Hogy jön ide a VV Te nagyon gyökér? Hol írtam programozót? Belegyalagoltam a kis parancsoros lelkedbe, te kocka bithuszár? Magyarország piacvezető rendszermenedzsment cégnél dolgozom, körülöttem az ország legjobb programozói ülnek, akiket magas szinten elismerek és becsülök. Szar napod volt? Szedjél hangyát, ne a másikat ócsárold…
    Továbbá: vannak nagyon szép ellenpéldák is arra, amit fentebb írtam, amiket magam is fel fogok tenni. Pl.:
    http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=15554
    Sőt, a mostani iOS-em is szét van varrva, csak éppen ízléssel, mert magam készítem, nem pedig szedem a sok szar témát a Cydiából…


Add a Comment