fbpx Skip to content

Beállítások kapcsolói a Home Screenre

Az SBSettings vagy iOS 5-ben az UISettings lehetővé teszi kapcsolók gyors elérését, azonban sajnos nem az összest, van olyan amiért be kell mászni a Beállításokba és átállítani a kívánt kapcsolót.
A problémán segít Homescreen Settings nevű Cydiás tweak, mely a képernyőre rakja ki az adott beállítás ikonját. A mellékelt videó bemutatja használatát.

Tulajdonképpen az összes beállítás elérhető ily’ módon, nem kell mást tenni, mint telepíteni a programot és az adott beállításnál megjelenik egy külön gomb, mellyel ikont hozhatunk létre a kezdőképernyőre. Szerintem nagyon hasznos programocska, viszont 1.99 dollárt kell érte fizetni, a BigBiss repóból érhető el.

Miért nem ez a program indul el?

Mások szívatására találták ki az OpenOther nevű Cydiás tweaket. A program nem csinál mást, mint nem azt az alkalmazást indítja el, mint amire rábökünk, hanem egy másikat.
Telepítés után hosszan kell nyomni az egyik ikonra, erre az ikonok rezgő módba váltanak, duplán nyomni az eredeti ikonra, majd újra duplán, ami valójában elindul. Ezután ha valaki az adott ikonra kattint, nem az indul el, hanem a másik program. Működését mutatja be a lenti videó.

Havert nagyon meg lehet vele viccelni, azonban csak mértékkel poénkodjunk, mert ha rájön, lesz nemulass! Az alkalmazás a TweakWeek eredménye, hamarosan ingyen lesz elérhető a Cydiából.

Olvasd el a hozzászólásokat is

5 Comments

  1. Sok ertelme van mindkettonek…

  2. beteg dolog, főleg a 2. 😀

  3. Lehet, hogy a videóból szedték, de én szerintem ez az egyik legjobb dolog, ami sajnos kimaradt az iOS 5-ből….főleg wifinél jönne ez igazán jól. Remélem mikor kijön az iOS 5 véglegese, akkor is lesz JB, mert ezek miatt érdemes igazán törni a telefont…

  4. Sziasztok!

    Olvastam nemrég hogy van olyan cydia-s alkalmazás amivel a kikapcsolást lehet megakadályozni, és a findmyiphone-ból sem lehet kivenni az account címét, ha esetleg elhagyom vagy lenyúlják a telefont!
    Mi ennek az alkalmazásnak a neve?

    Előre is köszönöm!


Add a Comment