fbpx Skip to content

Az emberek 99%-a a készülékén könnyűzenét hallgat. Azonban nem szabad elfeledkezni a komolyzenéről sem, az igazi értékek ott vannak.

Zenei alapműveltség bővíthető az OperAria nevű alkalmazással. A leghíresebb áriákat tartalmazó alkalmazásban a zenéket kategorizálva találjuk. Többek között válogathatunk a szerelmes, a szomorú, a szenvedélyes dallamok közül, de filmekben elhangzó áriákat is hallgathatunk.

Ha csak az opera címét ismerjük, akkor sem kell kétségbe esni, mert cím szerinti csoportosítás is van.

Az alkalmazásban több mint 100 ária közül választhatunk. Mivel ezek beépítésre kerültek az appba, a program 696 MB lett! Persze ez ne tartson senkit sem vissza a megvásárlástól, 2.39 eurót simán megér!

Olvasd el a hozzászólásokat is

8 Comments

  1. “Azonban nem szabad elfeledkezni a komolyzenéről sem, az igazi értékek ott vannak.” kérem a cikkírót, tartózkodjon a hasonlóan ostoba közhelyektől a jövőben.

  2. @cobramone: Kérem, az előttem szólót, hogy tartózkodjon az ostoba hozzászólásoktól a jövőben.

  3. azért szerintem jólvan kevesebben hallgatnak könnyűzenét, mint 99% de oké 😀

  4. Sziasztok! ma le akartam menteni a 4.3.3-as shshmat tinyumbrellával, de egy régebi umbrella volt fenn. (macet használok) Letöröltem, felraktam az újat, sikerült is lementenem az shsh-mat, de a tss szervert valamiért nem lehet futtatni, azt írja ki, hogy etc/host isnt writeable. Azóta újraraktam az umbrellát ismét, de csak fennáll a probléma. Mit lehet/érdemes ilyenkor tenni?? Köszi előre is!

  5. @Ugyankerem: Egyetértek Veled. Azért, mert műveletlen bunkó vagy, nem kell a cikkírót lehülyézni.

  6. A minőségről tudna valaki írni? Akik komolyzenét hallgatnak általában szeretik, ha az meg is szólal valahogy.

  7. @Belnir: nem hülyéztem le a cikkírót, jimny cikkei is sokszor segítettek eligazodni az “iphone-univerzum” rejtelmeiben csak felhívtam a figyelmét, hogy ez egy nagyon buta közhely volt. olyan, mintha azt írnám, h a gasztronómia a töltöttkáposztánál kezdődik. mindenesetre sokat elmond a te értelmi szintedről, hogy egy mondatban állítasz valótlant és még le is bunkózol.


Add a Comment