fbpx Skip to content

Nagyon jó kis szórakozást nyújt a Paper Glider Para Drop nevű játék: egy ejtőernyőst kell a repülőből kidobni, és az ernyő kinyitása után a földön lévő trambulinra irányítani.

A képernyő tetején átszálló papírrepülőből jó időzítéssel engedhetjük el ejtőernyősünket, aki elkezd zuhanni. Mielőtt elérné a kerítést, újabb érintésre kinyílik az ejtőernyő. Innen kezdődnek az izgalmak, mert emberünket a szél elfújja, így nem könnyű a trambulinra célozni.

Sikeres találat esetén pontokat kapunk, aminek szorzója folyamatosan nő (kilencig). Nehezítésképpen a trambulin egyre kisebb lesz, így a célzás nem könnyű.

Sikertelen landolás esetén a puszta földre, tűzbe vagy egy kupac trutyiba eshetünk, így veszítünk egy életet (összesen három van).

A játékban lehetőség van széleskörű alkalmazáson belüli vásárlásra. Pontokért kiválaszthatjuk az ejtőernyő színét, de egy csomó kerti kiegészítő közül is vásárolhatunk.

A játék addiktív, ezért óvatosan kell játszani vele! 🙂 Most ingyen tölthető le a magyar App Store-ból.

Olvasd el a hozzászólásokat is

14 Comments

  1. akárhogy is nézem ezek a játékok mind az angry birds-re hasonlítanak sztem miért nem csinálnak mondjuk egy olyan játékot mint pl a counter strike azzal legalább hosszú ideig lehetne multiba tolni így meg kijön pl egy fps jójó csak utána párhétre már nem játszik vele senki multiba

  2. sorry a nem témába vágásért de má ki kellett mondanom

  3. @iPodman: FPS-re ott van a N.O.V.A.2 vagy a Sandstorm 2…. azok nem jók?

  4. nekem nem jön be a nova meg nem is játszanak vele multin

  5. @iPodman: Értem. Viszont hogy érted, hogy nem játszanak vele multin?Én csak multin játszom vele! Játék típusnál Multiplayer majd Online. Itt bejelentkezik az EA Games szerverre és annyi pálya és meccs van….

  6. Modern Combat 2 nem elég jó fps játék????
    mik vannak…

  7. A Modern Combat 2 is király nagyon szerintem, csak sajnos még nem támogatott a gyroscope! 🙁

  8. iPodman hány éves vagy? nem bántásért kérdezem.

  9. Jaaa…. nem! A Moder Combat 2 az támogatja, a Bad Company 2-vel kevertem össze!

  10. hány éves …. 16 én azt akarom mondani h kellene egy olyan fps mint pl gépen a counter strike vágom h nem lesz olyan grafika de akkor is rengetegen jÁtszanának vele multin a nova black pegasus ….. inkább singlepalyeresek ami nem gond csak multira sztem szarok ki nem akarna pl egy cs pályán játszani ami meg engem illett ne aggodj meg van a koromhoz illő eszem egy szónak is száz a vége az apple többet is ki tudna hozni a játékokból ezzel azt akarom mondani hogy míg a psp 300 mhz procival van szerelve addig az ipod 1ghz val rendben van h psp van egy csomó gomb de meg lehetne oldani ami a fejlesztők dolga lenne ez a véleményem

  11. Szerintem felesleges fps játékokkal bajlódni telefonon. Erre ott van a számítógép amin mellesleg sokkal élvezetesebb. Az ilyen stílusú játékok mint ez meg az angry birds, fruit ninja stb. valók ide. Személy szerint imádom őket és le is kötik a figyelmemet és multin is nagyon jókat tudok szórakozni velük.

    iPodman: Olvashatatlan amit írsz, az elején kitetted az összes pontot aztán meg semmi. De még nem késő odafigyelni nyelvtanórán.

    Szerintem.

  12. Lovingod! Teljes eggyetértés 😀
    és CS úgyse lesz iOS-ra mert akkor már lehetne Black Ops stb… nemlesz.
    ezek vannak, amiket felsoroltunk szerintem nagyon jol sikerültek azok is ha nem tetszik azt sajnálom…
    Amúgy is Lovingodnak van igaza, ide az egyszerübb de ugyanúgy élvezhető játékok kellenek.

  13. jaés iPosman a fejlesztők hogy oldják meg? Mert pl a Modern Combat 2-ben te állítasz mindent, át tudod rendezni a képernyőt úgy ahogy akarod, minden gomb ott van ahol a kedved tartja…szerintem próbált ki azt a játékot.

  14. Mind1 ha nem akarjátok megérteni amit mondok az nem az én gondom ez a vélemeényem nem vitázni akartam csak véleményt nyílvánítani ami pedig a nyelvtant illete majd próbálok odafigyelni bár sztem érthető vagyok PONT


Add a Comment