fbpx Skip to content

Manapság nem bővelkedünk magyar fejlesztésű iPad alkalmazásokban, de a WOOMBOO most ismét megörvendeztet minket egy nem is akármilyen fejlesztéssel. Konkrétan egy Rejtő Jenő klasszikust, a 14 karátos autót olvashatjuk el iPad-en, ami tökéletesen megegyezik a boltokban vásárolható kiadvánnyal! Ilyen formában még nem jelent meg Rejtő Jenő könyv, és a tudománynak hála, akár 200%-ra is nagyíthatunk az alkalmazásban, így a rajzok és a feliratok is részletgazdagok.

A szórakoztató képregény-olvasmány fergeteges vizuális és nyelvi humorral mutatja be a főhős, Gorcsev Iván történetét, aki már az első oldalakon elnyeri a fizikai Nobel-díjat – a makaó nevű kártyajátékon…

Szellemes szófordulataival olyan verbális párbajhőst ismerhetünk meg személyében már az első oldalakon, aki minden pillanatban tartogat az olvasó számára meglepetéseket.

A korabeli csibészek, a mindent túlélő férfiak jeles képviselője hősünk, Gorcsev Iván.

Szerelmes rajongása és egy titokzatos, tizennégy karátos aranyból készült Alfa Romeot kísérő események végighurcolják őt és “személyi titkárát”, Vanek urat a kikötői rablók és a francia idegenlégió világán, politikai harcoktól sem kímélve őket. Bízhatunk az ügyek biztos és kalandos elsimításában, s a zord atya megbocsátásában a szerelmeseket illetően…illetve természetesen abban is, hogy Gorcsev Iván és Vanek úr világlátása, könnyedsége, humoros szóvirágaik üdítő megkönnyebbülést hoznak mai, túlmodernizált világunkba.

A 14 karátos autó Rejtő Jenő legismertebb műve.

A 14 karátos autó képregényváltozata elérhető az App Store-ban a WOOMBOO jóvoltából.

Olvasd el a hozzászólásokat is

10 Comments

  1. Az, hogy nem jelent meg ilyen az eros tulzas, hiszen a goodbook jovoltabol ott ficcen 2 app is (Rejto I-II), melyekben nem egy, hanem kozel 30 Rejto regeny talalhato koztuk a 14 karatos auto is… Azt nem tudom, hogy ipad-en muxik-e, de valoszinunek tartom es ibooks-al olvashato…

  2. Azt írja “ilyen formában” és ez igaz is, hiszen jelen esetben képregényről van szó.

  3. off- Na. Boldog tulajdonosa lettem egy fehér iPhone 4-nek. Békéscsabán első 🙂 -on

  4. Sziasztok!

    Azt szeretném kérdezni, hogy tudnátok olyan alkalmazást ajánlani, amelyik képes a pdf-eket úgy olvasni, hogy van benne kereső is? Továbbá lényeges lenne, hogy ingyenes legyen a program, és usb kábelen keresztül feltölthetők legyen rá a fájlok. Köszönöm a segítségeteket!

    Üdv.

  5. Én olvastam, nagyonis jo sztori, megéri télleg elolvasni!!!!
    Joker: az iFile ugy tudom megfelel erre a célra

  6. joker: quickoffice azt hiszem nyujtja azt amit szeretnel…

  7. Sziasztok ! Bocsi az offért olyan kérdésem lenne, hogy egy 4.2.1 es iPhone 3G-t (05.15.04baseband) le lehet vinni kisebb basebandre v. levinni 4.0ára ???

  8. @Joker: Több progit kipróbáltam, nekem a GoodReader jött be legjobban pdf olvasásra, van benne kereső, lehet könyvjelzőket hozzáadni, crop-olni (szélek levágása), át lehet váltani text módba, ahol csak a formázatlan szöveget jeleníti meg, és a több száz oldalas pdf-eket is korrekten kezeli.
    Igaz nem ingyenes, 4€-ba kerül, de szerintem megéri az árát.
    Ha mindenképp ingyenest szeretnél, akkor marad az alternatív beszerzés, vagy esetleg megpróbálhatsz google-lel ilyet keresni.

    @kescar:
    Quickoffice se ingyenes.


Add a Comment