fbpx Skip to content

A finn OptoFidelity már egy ideje dolgozik érintőképernyős automata megoldásokon, így nem esett nehezükre olyan alkalmazást készíteni, amely egy Angry Birds játékot játszó robotot vezérel. Legnagyobb kihívás számukra az volt, hogyan érhetnek el az összes szinten három csillagot. 🙂

Regisztrálhat egy robot a Game Centerbe? A jövőben az embernek a robotokkal is meg kell küzdenie? Azért ez még arrébb van, de a megoldás lenyűgöző.

Olvasd el a hozzászólásokat is

16 Comments

  1. Úristen! 😀 Betegség…

  2. Na ha mar gamecenter. Kuldtem felkerest szifonosra lassan 2 napja, de nem jott valasz. Valamint kerdeznem, hogy FB-os FruizNinja hall of fame kepen az elso ikon alatt ME van, nekem Homokozo 🙂 Es egy parszor mar sandbox nev alatt akart csatlakozni, nem a valos accountommal. Mi a tok baja van? Mintha ki lenne akadva vagy valami. Egyszer beregeltem anno, felvettem par embert. aztan balga modon poisonnal JB-ztem, azutan tunt el minden. Csak sandbox volt akar mit csinaltam. Vegul ujra beregeltem ugyanazzal a cimmel mint korabban, es nem szolt hogy mar foglalt. fck. (Nem JB 4.3.1 iPad1)

  3. @dnp: melyikre küldtél felkérést? a régire, aminél már nem lehet többet, mert megvan az 500? vagy az újra?

  4. gamecenter@szifon ra

  5. @dnp: küldd el most újra

  6. Nagyon érdekes ez a robotosdi.. De szerintem ezt csak úgy lehet, h előre levan programozva minden pályára a mozdulatok.. pontossaban a koordináták.. és probálgatják… 1 pixelnyit feljebb, 1 pixelnyit jobbra. stb.. Szerintem máshogy nem lehet 🙂 Az Iphone nullpntját mindig korrigálni kell ha kiveszik, mert ellenkező esetben ha csak 1 tized milliméterrel is odébb van, akkor már más pályán mozognak a “MADARAK” :):)

  7. @Jadeye: megtortent 🙂

  8. @dnp: nem jött request. az azonosítót vagy a mailcímet adtad meg a requestnél? vagy add meg a te ID-d, és felvesszük mi.

  9. Engem tovabbra is az zavar, hogy “homokozo” van az elso ikon alatt…

  10. ID: dnprulz amugy

  11. @Jadeye: Na pl, raklikkeltem az ott lathato cimemre, majd fiok megtekintese: erre felvag egy popup ablakot amiben apple ID nek *** Sandbox *** -ot ad meg. Fsz kivan ezzel.

  12. Hahh.. kijelentkeztem es vissza, mostmar “Én” van a homok helyett 🙂 Uff Valamint megjott a felkeres is. Koszi Jade!

  13. @dnp: request elküldve, láttam, el is fogadtad. én a helyedben nyomnék egy restore-t, és a végén nem állítanám vissza backupból, mert a beállításokat lehet onnan szedte vissza, és akkor ez az egész sandbox-hiba is abból adódik.

  14. @Jadeye: Valoszinu az kavart be. JB korszakbol szivott vissza valamit.

    Most mar csak egy bajom van 🙂 Nekem Fruit ninjabol “csak” a HD van meg, ugy nezem a kiiras pedig az SD re vonatkozik. Mondjuk mindegy, mert 320 pontommal sehol nem lennek ugysem 🙂

  15. @Put2: nem, ennek a lényege pont az volna, hogy kb. magától tudja, “lássa”, hogy mit csinál.

  16. @H2CO3: Ha így van, akkor viszont nagyon ügyesek a fejlesztők… 🙂 Le a kalappal előttük 🙂


Add a Comment