fbpx Skip to content

Jön az első Angry Birds Rio frissítés

A Rovio Mobile ezen héten adja ki az Angry Birds Rio első frissítését. Az új szint “Beach Volley” (strandröplabda) nevet kapta, mert a szint egy strandon játszódik.

Mivel a cég a korábbi játékok frissítéseinél mindig tudott újat mutatni, ezért már nagyon várom ezt a részt is. Az alkalmazás 0.79 euróért vásárolható meg az App Store-ban. Van ingyenes változata is, ami az eddig megszokottak alapján valószínűleg szintén frissül majd, és az is kap ízelítőként pár pályát az új szintből.

The First Attempt: egy játék Unreal Engine-nel

Az Unreal Engine-nel kifejlesztett Infinity Blade kitűnő grafikájával (és játékmenetével) hamar elnyerte a játékosok tetszését. A fejlesztő mindenki számára elérhetővé tette a fejlesztő eszközt, amit a játékkészítők igyekeznek kihasználni.

A török Wish Game Studio készíti a “The First Attempt” névre keresztelt lövöldözős játékot, aminek most mutatták be a trailerjét. A történet szerint meg kell menteni az emberiséget, ehhez szitává kell lőni az ellenséget (Haha, miről is szólna egy FPS-játék :)).

Bár a videóban nincs nagyon akciójelenet, de a grafika jól néz ki. A fejlesztő blogján és Facebook oldalán is megtalálható néhány képernyőkép. A megjelenés még ebben a hónapban várható.

Olvasd el a hozzászólásokat is

4 Comments

  1. Én úgy látom hogy Beach Volley a neve, nem volleyball… nem mintha számítana, de aki cikket ír, szerintem figyeljen oda.

  2. @Scab: a forrás szerint (és valószínűleg a játékban is) Beach Volleyball lesz.

  3. itt az ideje.. azt vártam bakker 1 hónapig végre elseje semmi, 2. semmi, 3.semmi mondom mi a szar..erre irták h hónap közepe, ahoz képest ez csoda 😀
    de amugy várom…jaés megint majdmok? áhh ennyi a képzelöerő? azthittem h diszno madár majom és igy tovább erre ez? .. -.-

  4. @jimny: ez nem egy hivatalos videó?
    Ha igen (és annak tűnik) akkor nézd meg a végét hogy mi van kiírva…


Add a Comment