fbpx Skip to content

Az EA megvette a Firemintet

Az Electronic Arts egyre jobban terjeszkedik. Először a Chillingot vásárolta fel, tegnap pedig bejelentette, hogy megegyezett a Firemint akvirálásáról is. A vételár nem publikus, és az üzletet négy héten belül le akarják zárni.

A Firemint korábban már dolgozott be az EA-nak konzolos játékok mobileszközökre való portolásában. Úgy látszik, hogy az együttműködés gyümölcsöző volt, így szorosabbra vonták a köteléket.

A Firemint önállóan olyan játékokat jelentett meg, mint a Flight Control és a Real Racing, amelyek átütő sikerek az App Store-ban. Hamarosan kijön legújabb alkalmazásuk, az Agent Squeek. Nagyon bízom benne, hogy a játékok színvonala nem fog lesüllyedni az EA szintjére… A remény hal meg utoljára.

Új iPad 2 reklám

Az Apple újabb iPad 2 reklámmal jött ki. Az „If you asked” címmel ellátott hirdetésben a készülék sokoldalúságát hangsúlyozza, mire is lehet a hétköznapokban használni. Szerintem jól sikerült.

Multitasking hangerőgombokkal

Normál esetben a Home gomb dupla lenyomásával lehet előhozni a multitasking sávot és váltani az alkalmazások között. Ha valakinek ez nem megfelelő, akkor használhatja a PhySwitch nevű Cydiás tweaket.

Telepítés után a Beállítások / Activator / Anywhere útvonalon lehet beállítani a multitasking előhozását. Alapértelmezésben a hangerőgombokra van állítva, de ez tetszés szerint módosítható. Megnyomás után nem az alsó sávban, hanem teljes képernyőn hozza fel az éppen futó alkalmazásokat és a fel, illetve le gombokkal lehet köztük lapozni.

Jómagam nem hiszem, hogy kipróbálom, mert megfelel a Home gombos megoldás. Főleg annak fényében, hogy a BigBoss repóban 1.99 dollárt kell fizetni az alkalmazásért.

Olvasd el a hozzászólásokat is

3 Comments

  1. Megtudná valaki mondani, hogy a cydiából letöltött inteli screen nevű progi fizetős-e, vagy csak 3 napos trial?
    A másik pedig, hogy mi a neve annak a progian, amin, ha alaphelyzetben felül az óránál elhúzom az ujjamat, akkor lead egy menüt, amiben kapcsolgatni lehet a 3g-t, és sok okos dolgot.
    Köszönöm a a választ.

  2. SBSettings

  3. Megjelent a 4.3.3— 🙂


Add a Comment