fbpx Skip to content

iPhone Kinect-tel összekapcsolva

Már elég sok hack készült a Kinect-hez, de a lenti az első, amely iPhone-t használ. A szingapúri Rockmoon fejlesztő cég a Unity motorját felhasználva átalakította az irányítást. Két játékos játszik, az egyik az űrhajót irányítja, míg a másik iPhone-nal a két gépfegyvert kezeli.

Nem tudni még, mi lesz belőle, de jól néz ki.

Frizbi iPhone-on

A dán Kiloo fejlesztő cég elkészítette frizbis játékát. A Frisbee Forever alkalmazásban egy frizbit kell irányítani. A játék nem abból áll, hogy a másiknak dobjuk a diszket, hanem egy pályán kell azt navigálni. Irányítani a telefon döntögetésével vagy az érintőképernyő használatával lehet.

A játék nem kicsi, 100 pályán keresztül lehet próbálkozni és 100 különböző frizbit lehet felszabadítani (unlock). Az alkalmazást az Apple már jóváhagyta, május 5-én jelenik meg. A fejlesztő már az első frissítésen dogozik, amivel a játék megkapja a Game Center támogatást is. A lenti trailer bemutatja a működését.

Olvasd el a hozzászólásokat is

14 Comments

  1. Ez a Frisbee elég Nintendo WII érzés.. 😀 de ha kultúrált áron adják lehet, hogy kipróbálom 🙂

  2. Ha lenne kinectem, pont ilyennel játszanék 🙂

    Tudom hogy kezdetleges még… de szerintem semmi használható nem lesz, csak egy olyan jajdejó ilyen is van.

  3. OFF

    Sziasztok,

    Bocsi az esetleges hülye kérdésemért, de ha holnap bemászom a telenorhoz, és közlöm velük, hogy márpedig ez a simkártya nekem nem jó mert nem fér bele az i4 -mbe, akkor szó nélkül adnak másikat? 😀 Vagy jobb ha atomjaira vagdosom az ollóval? 😀

    Üdv!

  4. @mythbuster: És tessék, egyszer szólok be ma és azt is moderálni kell… 🙂 Milyen világot élünk…

  5. ez a frizbis nekem bejön, legalábis a vidi alapján 😀

  6. @mythbuster: a moderációs rendszer változatlanul automatikus, és adott kulcsszavakra szűr, így hibázhat. amint ráér valaki, átnézi, miket fogott meg a rendszer, és engedélyezi.

  7. Sziasztok.
    Előre elnézést kérek, de ez fontos, mert eladom a telóm, és szeretném rendesen átadni. Jelenleg egy 4.3.1-es CFW-van rajta, amit snowbreeze-zel készítettem. Na most én vissza szeretném tenni 4.2.1-re. SHSH-k megvannak, csak ipad baseband miatt, valószínűleg nem fog lefutni a restore 4.2.1-re. Ilyenkor mit tegyek? CRaNk

  8. Na ez az a frizbis játék amivel még akkor sem játszanék ha ingyen lenne…. Olyan gagyi filling… :(:(

  9. @mythbuster: Lehet jobban jársz ha vagdosod, de egy próbát megér. Én vodához mentem be ígérgették hogy 2nap múlva lesz, bementem nincs, majd jövő héten hétfőn.. és így tovább. Én meg bontatlanul vettem neten, és aktiválni se tudtam… vettem 1simet pont akcio volt hogy +200ft egy másik sim.. pont jól jött, mondom ha elbszom akkor lesz másik 😀 De jó lett az első egyből..

  10. @mythbuster: Biztosan kicserélik és percek kérdése az egész, az már egy másik dolog, hogy lehet fizetned kell érte. Itt megtudod nézni, hogy a Te esetedben igénybe vehető-e az ingyenes SIM kártya csere, vagy fizetned kell 3000 Ft + Áfa : http://www.telenor.hu/micro-sim/

  11. mi ezen a frizbi azon kívül, hogy úgy néz ki? Te vagy a szél, és a szelet irányítod? 🙂

  12. Ma bemászom a telenorhoz, mondom, ez a sim nekem nem jó, kérek egy másikat mert nem fér bele az iPhonomba :)… Erre 3 rugó a csere, vagy választhatok olyan “akciós androidos készüléket amibe belemegy a rendes simkártya”… Mondom, elmehettek a jó édes… Föl is idegesedtem… Marad az olló!

  13. @Eyesis: Ott a NAGY pirospont!!

  14. @Eyesis: appstore-ba ingyenes, én leszedtem és nekem tetszik. probáld ki aztán fikázd…


Add a Comment