fbpx Skip to content

Visszatért az Icy

Régi motorosok még emlékezhetnek az Icy-ra, amely a Cydia alternatívája volt. Azonban sikertelenség miatt beszüntette működését, és mivel a Cydia felvásárolta a Rock-ot, így az konkurencia nélkül maradt a piacon.

Úgy látszik, a profit lehetősége mégsem hagyta nyugodni az Infini-Dev teamet, mert az alternatív áruház visszatért. Egyelőre még csak béta verzióban érhető el az ispazio repóból (repo.ispazio.net), de a leírások szerint gyorsabb és áttekinthetőbb, mint a Cydia.

A versenyből a felhasználók jönnek ki jól. 🙂

A fehér iPhone 4 módosításai

Az Apple múlt héten indította el a fehér iPhone 4 árusítását. Szorgos kezek hamar szétszedték a készüléket, hátha találnak valami érdekeset. Találtak is.

Többek között azért csúszott 10 hónapot az indulás, mert fényképezésnél a vaku nem kezelte jól fényerőt. Most megállapították, hogy a hátsó kamera ugyan nem változott, de mélyebbre került, így a beeső fény mértéke is csökken. Ez már megoldja a fényképezés problémáját.


Bal oldalon a fehér, jobb oldalon a fekete telefon kamerája

A másik módosítás a közelségmérőt érintette. Az eddig próbált fehér festékek nem képeztek elég vastag bevonatot az üvegen, így átszivárgott azon a készülék belső fénye, ami megzavarta a közelségmérő működését. Azóta találtak jobb festéket, és módosítottak a közelségmérőn is, így remélhetőleg ez a probléma is megoldódott.

Hurrá!


A közelségmérő

Olvasd el a hozzászólásokat is

33 Comments

  1. én használom az icy-t. mindig is használtam. de nekem a cydia jobban tetszik, áttekinthetöbb, de az icy gyorsabb, szoval ha tudom h mit akarok akkor az icy-be megyek viszont ha csak szétnézek h mivel is rongáljam tovább az iOS-omat akkor a cydia még mindig jobb.

  2. pont valamelyik nap gondolkoztam rajta hogy mi lett az icy-val, a 3g-men mindig azt használtam. és most végre van megint, mondjuk én megvárom majd a stabil változatot 😀

  3. Sziasztok, segítségre lenne szükségem! új i4-es 4.3.2 fw-vel(jailbreakelt) az iránytű kever, pörög össze vissza, kalibrálni sem tudom. Próbáltam szabadban is mindenféle interferenciától távol, de úgy is. Mit lehetne még kipróbálni, esetleg visszavinni gariba?

  4. Sziasztok!
    Bocs az OFF-ért de van egy problémám amire nem tudok rájönni és sürgős lenne.
    Itunes ban akármivel próbálom szinkronizálni a neveket a művelet után az összes kontaktom eltűnik az előzményekben és kedvencekben meg csak a számok maradnak meg nevek nélkül. Próbáltom outlook-al, google-el illetve windows adress book-al de az eredmény ugyanaz. Mit csinálok rosszul? Most csinálom már a 3. restoret (backup miatt) mert valahogy sehogy sem akar ez összejönni nekem. Pár hasznos ötletnek, tanácsnak nagyon örülnék.
    Előre is köszi.
    Üdv.

  5. @gillichbal: ez sajnos valszeg hardveres. Esetéeg próbáld meg friss restore után, garantáltan mágnesesség nélküli helyen (pl. üres vasbeton falú szoba) kalibrálni…
    @Tomi77: Én is hiányoltam már az Icyt, de a Cydia akkor is jobban bejön… 😉

  6. Sziasztok!nem ide való téma,de most találtam!
    iWifiHack.ipa.A gépre való letöltés után,iFileban behúzni insallousba,onnan telepíteni!én még nem próbáltam,de ha valaki megcsinálja, írja le legyen szíves,hogy milyen!köszi!

  7. @saga24: Hol találtad? Ha átküldöd kipróbálom!

  8. Azt mondjátoknmeg, hogyan lehetne kikerülni a MobileSubstrate-et, mert nekem attól lassul be mindig, de szinte minden csomaghoz kell. 🙁
    Most a FaceBreak-hoz is, hogy Facetime-ozzak 3Gn 🙁
    Egyébként csúnya a fehér, kövérnek, nagynak hat! 🙂

  9. Halihó!

    Van egy kis gondom, tudom, hogy nem ide tartozik, de hátha tud segíteni valaki.
    Adott egy 3G, 4.2.1 fw-vel. JB és függetleníteni szeretném, elindítom a redsn0w-t, fe betallóz, cydia és ipad bb bepipál, dfu, majd várok és amikor kiírja, h tölti az ipad cuccokat legyek türelemmel, (közben a kiejlző sötét) egy kis idő múlva kilép! Mi a gond?
    Nem tudna nekem valaki egy aktivált 4.2.1-et készíteni cydiával iPad bb-vel minden más nélkül?

    Előre is köszönöm!

  10. Put2,szia! Csak írd be a keresőbe iWifiHack.ipa és kidobja!youtube-on is van róla videó,hogy mit-hogy kell csinálni.leírás szerint nagyon egyszerűnek tűnik.

  11. @saga24: nem tudnád elköldeni mert én csak sérültet találtam

  12. a 9. commentem tárgytalan! Sikerült, csak bénáztam…

  13. Sziasztok!
    Nem ide tartozik, de hátha tudtok segíteni, mondjuk H2C03 😀
    4.3.1 alatt szeretném a GNU Debuggert használni, de ahányszor attacholni próbálok vmit, Bus error 10-zel kilép? Sehol nem találtam h mi lehet ez a bus error 10, szóval tudnátok segíteni? Az ASLR a gond? Habár amennyire tudom az a gdb-t nem zavarja már.

  14. Ahhh már a hajamat tépem, muszáj beírnom, segíítsen valaki! Akkor szr ez az itunes, már elnézést…
    Egyszerűen eltűnnek a zenéim a music library-ból mióta frissítettem. Azóta próbáltam újratelepíteni, letöröltem a mindenféle Apple mappákból összesn 8 (!) gigányi cuccot, most teljesen szűz… de ugyanaz a baja!
    Csinálok playlistet ok, zenéket felmásolom ok, elmegyek, hallgatok, eddig ok. Aztán hazajövök, rádugom, és a playlistem sehol, az Adam’s iPhone felirat alatt ott van ugyan, de ott meg nem szerkeszthető egyáltalán!! Mindig le kell gyalulnom a telefont és újrarakni minden zenét! Mi a francot csináljak? Megőrülök tőle…
    Itt egy screen is róla, hogy kb. miről beszélek: http://kepfeltoltes.hu/110430/1224064834N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    Egyébként az appokkal is ugyanez van, de az kevésbé idegesítő.
    Valaki segítsen légyszi, mit csináljak még??
    Most már JB-s a telefon, de még előtte kezdte el ezt csinálni, szóval nem hiszem, hogy köze van hozzá. iPhone 4.

  15. @Hds: nos, a bus error az tulajdonképpen segfault. Sajnos nem tudom tesztelni, mivel nincs 4.3-am, de akár az ASLR is kikészítheti… Esetleg próbáltad úgy, hogy gdb , majd mikor megjelenik a prompt, akkor run?

  16. *javítás (kipárzolta 😀 ) : gdb [fájlnév] és utána run.

  17. futni még fut, de attachnál elkezd egy csomó warningot kidboni, aztán Bus error 10-zel meghal.

  18. lehet, hogy már túl régi build… a GDB, GCC, binutils még iPhone OS 2.x-re van, csoda hogy egyáltalán futnak iOS 4-en… régebbi rendszeren működött?

  19. 4.2.1-en még ment

  20. @dmkiraly: lenne egy két tippem! 1. külső winyón van az itunes “folder”?? nem éppen célszerű.. 2. jogosultság probléma?

  21. @Crazy: köszi a választ!
    A külső vinyón csak az mp3-ak vannak, az itunes folder nem, így azzal nem lenne probléma. Viszont hajnalig szarakodtam, és valószínűleg az a baja, hogy nem engedi ez a k. win7, hogy írjon az itunes mappába, mert írásvédett. A mégnagyobb baj pedig az, hogy nem lehet leszedni az írásvédettséget! Olvasgattam egy csomót, néhány embernek sikerült a többinek nem, különféle programokkal, dos parancssorból, vagy akárhogy. Én mindegyiket megpróbáltam. Érdekesség egyébként, hogy az összes mappa írásvédett, még a külső vinyón is… De nekem enged fájlokat létrehozni, meg másolni.

  22. Valaki nem tudja, hogy, hogy lehet úgy klippet feltenni az iPhonera, hogy úgy legyen a lejátszási listába mint ha mp3 lenne, de közbe még is megy a videó ott, ahol a lyrics-et írná ki? Egyik gyerek 3GS-én láttam 4.0-ás ios-en, de nem tudta elmondani… 😀 Mire kell konvertálni meg milyen progival? Próbáltam .mp4-re de a videók közé rakta be. :S

  23. Sziasztok 🙂 ez tök jó!!
    amugy hol tudok venni egy új iPhone 3gs sim tartót mer t bele törtem!!

  24. @aang:
    Vatera, ebay..

  25. @dmkiraly: nem lehetséges hogy nincs kipipálva a Manually Manage Music? Ekkor töröl mindent Synckor.
    Rálépsz a telóra bal oldalt, majd ott megjelenik a Manually M.M. és azt pipáld ki, utánna azt teszel fel amit akarsz. 🙂

  26. Az Icy annó is sokkal gyorsabb volt.

  27. @Taki: Az ipad baseband-et felejtsd el nagyon rossz ötlet. A függetlenítés mellett csak bajt hoz rád.

    Ha kell egy működő custom fw akkor ide írj:
    [email protected]

    Milyen a telefon szolgáltatója eredetileg?
    Emailben bővebben tudok írni.

  28. @dmkiraly: Ja meg fontos, hogy CSAK egy géppel szinkronizálgasd!!!

    CSAK EGY.

    Sajnos én már túl vagyok ezen, iTrash -nak pedig igaza van. Nézd meg…

  29. Sziasztok, mikor jön Magyarországra a fehér színű iPhone 4? 🙂

  30. @iTrash: Az valóban nem volt bepipálva.. De most mindenesetre két teljes újraindítás után megőrizte a zenéimet. Talán sikeres volt valamelyik éjszakai akció. Azért bepipálom azt, amit mondasz.

  31. Sziasztok!bocs,hogy megint ide írok,de megcsináltam a wifi kódolást,mármint nem én csináltam,csak feltettem és valóban működik!
    Cydiából telepítettem az iSpeedTouched-et,letöltöttem hozzá 111MB-os adatbázist(gondolom én) és a Thomson,SpeedTouch routereket tudom használni bárhol!

  32. Az új icy ugyan olyan mint a régi, igaz hogy gyorsabb csak mellete százszor megbízhatatlanabb és az appok felét hibásan telepíti de amúgy nagyon hasznos…


Add a Comment