fbpx Skip to content

George Hotz (Geohot) volt az első, aki feltörte az iPhone-t még 2007-ben. Azóta is kisebb nagyobb megszakításokkal részt vett a jailbreakben, leginkább kivagyiság szempontjából (persze tudását azért el kell ismerni). Legutóbb a PS3 kötötte le a figyelmét, amit fel is tört, de megégette magát, mert a Sony beperelte, végül peren kívül megegyeztek. (Nem Geohot került ki előnyösen az egyezségből)
iPhone esetében ez a veszély nem fenyegeti, mert tavaly óta az Egyesült Államokban legális a jailbreak, bár az Apple erről nem hajlandó tudomást venni. Ha valaki jailbreakel és erre rájönnek, akkor elveszíti a garanciát.
Tehát Geohot már egy jó ideje nem foglalkozik az iPhone-nal. Az iPad 2-t comex-nek még közvetlenül a megjelenés után sikerült jailbreakelnie, azonban az Apple valahogy rájöhetett a hibára, mert a következő firmware-ben javította azt. Azóta sincs semmi eredmény, komoly védelmet építettek a gép köré.
P0sixninja, a Chronic Dev Team vezetője versenyre hívta Geohotot, feladat az iPad 2 törése. Geohot elfogadta a kihívást, azonban előtte még be kell szereznie egy készüléket.
Szóval fejlemény van, kíváncsi leszek ki nyeri a versenyt.

Olvasd el a hozzászólásokat is

12 Comments

  1. Elmegy vesz 1 -et a boltban …. mintha a kenyeret venné…. bár lassan nálunk az is igen nyögve nyelős lesz:)

  2. Itt a magyar szolgáltatók nem nagyon szólnak jb miatt.. Megvettem már 4-et, 3gs meg megvolt még, de úgy akartam eladni hogy 10hónap gari, meg majd kicserélteti a vevő amikor akarja de nem vitték. Visszavittem hogy cseréljék ki újra mert ropogott a háta.. eladó volt, jailbreakeltem hogy ne akkor keljen mikor viszik, és elfelejtettem restore-t csinálni 😀 Mondta a szervizes srác a t-be hogy mindegy, ne vidd most már haza, majd reggel megcsinálom 🙂 Úgy is lett, ki is cserélték… csak említem 😀

  3. Challange accepted! 🙂

  4. mi volt az egyesség a sony-val? erről hol nlehetne olvasni?

  5. Hát igen jó lenne már valami, mivel nagyon hiányzik a jb az iPad 2-höz!

  6. @Ccv-536: :)))))))

  7. Na végre! 😀

  8. bár engem nem érint, de arra leszek kiváncsi, hogy lesz-e még valaha unlock az iphone-okra, mármint nem hivatalos 🙂

  9. @ebertek: köszönöm 😀

  10. @Sonik-29: köszönöm, itt legalább mindent értek 😀


Add a Comment