fbpx Skip to content

Vastagabb a fehér iPhone 4, mint a fekete

Érdekes megállapítást tett egy MacRumors-olvasó. Fehér iPhone 4 telefonját be akarta tenni egy feketére passzoló tokba, de a művelet nem sikerült tökéletesre. Kiderült, hogy a fehér egy árnyalatnyival (0.2 mm) vastagabb.

Nem, nem! Nem a fehér festék miatt lett vastagabb, hanem az előlap lett egy kicsit magasabb. Az Apple a specifikációban nem különbözteti meg a két telefon vastagságát. Indul a Thickergate 🙂

Jön a fitness alkalmazás

Ugyan már létezik a gyári Nike alkalmazás, de az Apple szabadalmat adott be egy fitness alkalmazásra. A programban meg lehet találni a legközelebbi edzőtermet, lehetőség nyílik rögzíteni, mikor és milyen gyakorlatokat végez az ember, mit tanácsos enni és még versenyezni is lehet másokkal, ki tud többet edzeni.

Megjelenési dátum persze még nem ismert.

Mario-klón: egy napot sem élt

Tegnap megjelent az App Store-ban egy Mario-utánzat alkalmazás Monino néven. A történet szerint Monino testvérét elrabolta egy Bowler nevű szörny és a játék folyamán el kell jutni a szörny kastélyába, ahol fogva tartja a tesót.

Azonban már nem lehet őt kiszabadítani, mivel az Apple szerzői jogi probléma miatt kirúgta a programot. Az alkalmazás jól teljesített, a ranglistán feljött a hatodik helyre. De hát, amit nem szabad, azt vaskézzel büntetik. Jogosan.

Sokat akar a szarka, de nem bírja a farka

A kínai rendőrség még december végén letartóztatott három Foxconn-gyári dolgozót. Vád szerint kiszivárogtatták az iPad 2 design-ját, így a kiegészítő gyártók már akkor árulhattak tokot a készülékhez, amikor az még meg sem jelent.

Büntetésről nincs szó a hírben, de nem lennék a helyükben.

Olvasd el a hozzászólásokat is

21 Comments

  1. Azt a mario klónt kipróbáltam, és azt kell mondanom, BORZASZTÓ. Nekem nem bírta egy napig, csak pár percig. Amúgy meg Installousból tölthető, aki ki akarja próbálni.

  2. Le lehet tölteni a moninot 😀 csak nem az app store-bol 😀 installuous-nal meg ugy kell keresni,hogy games kategoria es popularity szerint rendezni,mert a neve kinaiul szerepel a listaban 😛 vicces atirat,eleg lassu (mint egy 13fps-sel futo jatek),de az elmeny megvan 😛

  3. Sziasztok! Ez a téma nem ebbe a kategóriába tartozik, de azért leírom hátha segít valaki benne.

    Kezdő vagyok ezért előre is elnézést kérek! 3GS 8gb-m van. Kb 1hónapja vettem a vodától. Tegnap este megpróbáltam jailbreak-elni, és minden szépen felment, de nem volt semmilyen hálózatom. Segítsetek mitől lehetett mert akkor ma ismét nekiàllok.

  4. T-nél vettem a fekete i4-em. Az lenne a kérdésem ha megvan a garanciapapír és a számla akkor kicseréli fehérre vagy ha beviszem valami hibával akkor kérésre kicserélik rá? Elnézést a hülye kérdésért.

  5. @cziko: nem kellene mindenhová bekommentelni, attól nem kapsz hamarabb választ, mert valószínűleg nem tud rá senki tippet, azért nem írtak eddig.

    esetleg ha kicsit több infót adnál, tehát például milyen verziós iOS van rajta, mivel akartad jailbreakelni, stb, akkor kicsit könnyebb lenne kiszűrni, mi lehet a hiba, mert így nem lehet rá mit mondani.

    @WiC0: ez csak a T-től függ, kérdezd meg őket. sajnos csak tippelni lehet, így mindenképp az illetékesnél kell érdeklődni.

  6. Még 1szer elnézést kérek, hogy ide írtam.

    4.3.1-es volt rajta, így 4.3.2-t akartam feltenni és JB. A JB-t redns0w 0.9.6.rc14-el. De sajna mivel nem volt hálózat, így restore-oltam és most hivatalos 4.3.2 van rajta. Baseband:05.16.02.

    Minden működött, megvolt a cyndia, wifi, gps, csak éppen hálózat nem volt. 🙁

  7. @cziko: még mindig nem teljesen tiszta, hogy a redsn0w-t mikor futtattad le rajta:

    fentvolt már a 4.3.2, és elindítottad a redsn0w-t, betallóztad neki a 4.3.2-t, install cydia bepipálva, és szépen végigfutott, ahogy kell?

    VAGY

    4.3.1 volt rajta, te a redsn0w-ba a 4.3.2-t tallóztad be, és úgy futtattad le?

    mert ha ez utóbbi, akkor ez volt a gond, mert újabb verziós fájlokkal jailbreakeltél régebbi verziós rendszert, amit nem szabad. ha most tehát 4.3.2 van rajta, elvileg csak le kell futtatnod rajta most a redsn0w-t, betallózva a 4.3.2-t, és mindennek frankón mennie kell.

  8. 4.3.1 volt rajta ezután azt mondtam a itunes-nak, hogy szedje le a 4.3.2-t. Ez megtörtént. Ezután shift+restore és betallóztam a frissen leszedett 4.3.2-t. Ez felment, és ezután redns0w, majd ide is betallóztam az itunes által leszedett 4.3.2-t. Ez lenne a teljes leírás.

  9. Sziasztok! 16os 3gs 4.3.2. csont szűz rendszert jailbreakeltem , majd manuálisan visszaraktam rá az adataimat, egy htc widgetet meg egy fake operatort futtatok rajta, meg appsyncet azóta nem látja beállításokban a személyes hozzáférési pontot, így nem tudom a netet gépre küldeni telóról….:(
    Ötlet?

  10. @cziko: hmm, pedig ennek így mennie kellene. aktiváltad a 4.3.2-t még a redsn0w előtt, ugye?

    @Skillmix: fake operator okozhat ilyet, mert lehet, hogy amiatt nem tudja betölteni az eredeti operator beállításait. ha azt leszeded / visszaállítod az eredetire, mennie kell.

  11. mármint itunes+pin nélküli kártya? Igen.

  12. Megpróbálom még1szer. Visszatettem rá a backup-ot az itunes-ban meg magyar a menüje, így is csak simán ráengedhetem a újra a redsn0w-t vagy inkább előbb restore és úgy a redsn0w?

  13. @cziko: mehet rá most is a redsn0w. gond nélkül működnie kellene.

  14. Igazad volt. Megy minden szépen, és még a nyelv és a backup-os dolgok is megmaradtak. Köszönöm a segítséget!! 🙂

  15. Kis off:

    vannak neten módszerek, hogyan lehet 4.1 ről shsh nélkül downgradelni 3.1.3-ra.
    Valaki próbálkozott már sikeresen ilyen megmozdulással? Csak mielőtt veszendőbe menne a délutánom:D.
    Ipod Touch 3g-ről volna szó

    köszi a válaszokat.

  16. Helló
    Tudom, hogy nem ide való a kérdésem, de légyszi segítsetek.Egy sima iphone 4-em van.5 hónapja megvan,nincs jailbreak-elve és semmi módosítást nem végeztem rajta.Ma frissíteni akartam rajta az IOS-t, megiscsinálta, de a végén azt írta, hogy valami hiba történt, csináljak restor-t.El is kezdtem 2- szer is nekifutottam, de a végén megint hiba(9).Nem csinál a teló semmit csak kéri, hogy kössem a géphez.Ott meg az előbb leírtak.
    Légyszi segítsetek

  17. @Asassyen: mint már számtalanszor leírtuk, ez csak azon készülékek esetén lehetséges, amikhez korábban, a 4.0 előtt sem kellett SHSH. viszont mivel az iPod touch 3G esetén mindig is kellett SHSH, így annál ez nem fog menni.

    @k.alma: beírod a keresőbe jobb oldalt felül, hogy itunes error 9, igazán nem nehéz, és nem kell minden cikket teleszemetelni a kérdéseddel: http://szifon.com/2011/03/03/leggyakoribb-itunes-hibauzenetek/

    vidd szervizbe. ennyi.

  18. Nem csak a telefon vastagabb…a telefon előlapján a hangfal felett egy olyan kis talán érzékelő kis felület (vagy talán az antenna??) ami a feketén nincs. Vajon mi lehet ez?
    Itt a kép róla:http://www.risingforcehusky.hu/iphone/white.jpg
    Összehasonlítva csak érdekességként ugyanaz a szolgáltatónk a feleségemmel az Övé fekete az enyém fehér (iphone 4) és érezhetően a térerőm sokkal jobb, mint az Ő telefonján.

  19. @athis1975: az még mindig a közelségérzékelő. és az bizony van a feketén is, csak ott az előlap színébe olvad. erős fényben annál is láthatod.

  20. Mondjuk logikus lépésnek tűnne az Apple-től, ha próbált volna valamit javítani a 4-es térerő problémáin…

  21. @kekesiz: azzal beismerte volna, hogy volt probléma vele 🙂

    amúgy szerintem pedig a festékhez van köze, valószínűleg csúnyább fehér lett volna ha vékonyabb, vagy túl sok fény ment volna a telefon belsejébe, ha vékonyabb 🙂 Amúgy meg FEKETE a menő MINDENBEN 😀


Add a Comment