fbpx Skip to content

Egy magyar fejlesztésről szeretnénk nektek beszámolni, hogy népszerűsítsük a hazai produktumokat, ami esetünkben a Galbács Tibor által megalkotott két nagyszerű kártyajáték magyar kártyával.

Az játék elindítása után kiválaszthatjuk, hogy a Zsírozás vagy a Huszonegy kártyajátékot szeretnénk játszani. Mindkét játékban a gépi ellenfél ellen játszhatunk.

Ami nekem elsőnek feltűnt, hogy annak ellenére, hogy magyar fejlesztésről van szó, a menügombok pl. angolul vannak: “New”, “Undo”, és ami még érdekes, hogy a szabályok (Rules) is angolul szerepelnek. Tehát aki nem ismerné a játékszabályokat, annak irány a Wikipédia. Ezt foghatjuk arra, hogy a magyarok többsége ismeri a játékszabályokat és a külföldi felhasználóknak meg jól jön egy leírás. Szerintem úgy lett volna praktikus, ha az alkalmazás elindítása után felugrik egy nyelvválasztási lehetőség, hogy angolul vagy magyarul szeretnénk folytatni a játékot. Nem kizárt, hogy ez a következő frissítésbe már belekerül.

Update #1: A játék menügombjai is magyar lesz, ha az iOS nyelvét átállítjuk magyarra. Sajnos ez a figyelmünket elkerülte, mert a magyar store-ban lévő képek is az angol menüs verzió, de hála a szemfüles kommentelők észrevették, illetve gondolom magyarra volt állítva nekik az iOS nyelve, így magyarul indult a játék. Köszönjük, hogy szóltatok! 😉

A játék egyszerű, és könnyen játszható, aki ismeri őket, annak nem lesz nehéz. Ami még plusz pont, hogy a kártyák szépen kidolgozottak, és a laposztásnál nincs akadás, minden jól optimalizált.

A játék most ingyenesen érhető el az App Store-ban, tehát mindenkinek ajánljuk, aki még nem próbálta ki, hogy töltse le! Remek szórakozást nyújt, ha van némi szabadidőnk.


(letöltés)

Update #1: Jelenleg az USA és a Magyar Store-ban ingyenesen tölthetitek le, viszont sajnos a UK Store-ban £0.59-ért juthattok hozzá.

Update #2: A mai napon már sajnos se az USA, se a Magyar Store-ban nem igyenes az app, hanem 0,79€/$0.99-ért vehetjük meg. Gondoljuk, a fejlesztő, látva a cikk okozta letöltési kedvet, visszatette fizetősre.

Olvasd el a hozzászólásokat is

30 Comments

  1. Sajna minimum Fw igénye 4.2 így nem tudom kipróbálni :-s

  2. Nekem magyarul vannak a menügombok.

  3. Sziasztok!

    Kérdés: iPhone 4 fw: 4.3.2, baseband: 03.10.01, lehetséges a BaseBand downgrade? :D…

  4. ÚÚÚ mekkora imádok zsírozni! (most tanultam meg:)
    Egyébként a játék nyelve angol, ha az iOS angolra van állítva magyar ha magyarra. A “Zsírozás” szó az egyetlen amit nem fordítottak le (talán jobban is tették). Egyébként magyar nyelven a “BlackJack” gomb helyett “huszonegy” felirat van. Jah igen, a szabályok is az adott nyelven vannak. (Angol, magyar nyelven kívül nem néztem, nálam mindig angol, csak most megnéztem h így van-e)

    Nagyon király az app, holnap sem fogok unatkozni a vonatok, köszi!:D

  5. nekem is magyar

  6. @Jadeye: Köszi a gyors választ, ezt elolvastam csak ugye volt egy iTunes -os bug, amit kihasználva lehetett downgradelni és mint ujdonsült i4Tulaj, érdekelt volna :), de ahogy elnézem csak a 4.1 essel lehetett megcsinálni :)…

    Amúgy a tegnapi napon adtál egy olyan választ a kérdésemre, miszerint a “vodánál függetlenítenek szerződés hiányában? Válasz: nem”, szeretném megerősíteni! Ha valaki szerződés nélkül szeretne függetleníteni a vodánál, akkor lehet, de csak az eredeti tulaj felhatalmazásával!

    Ami a kártyát illeti valóban klassz app!

  7. Országomat egy jó ulti appért! Tud valaki?

  8. OFF már egy orája csak probál bekapcsolni az iPhoneom de nem megy!
    ráraktam a carier fix 4.1-et és azóta egy ujrainditástkért de nem megy mi tudok tenni?

  9. Már nincs ingyen! 🙁

  10. @Put2: Most néztem az USA és a Magyar Store-ba és ott ingyenes, viszont a UK Store-ba £0.59 🙁 gondolom itt nézted :/

  11. @aang: a HunCard-ra biztos nem tehetted fel, az nem támogat carrier fixeket. tehát mégis MELYIK iOS-RE tetted fel, és MELYIK 4.1-es fixet? gondolom, telenor fixet, és NEM 4.1-re: ebben az esetben nem kell csodálkozni, mert mint már több alkalommal leírtuk, az adott verziós fix csak az adott iOS esetén megy a CommCenter patch miatt. ha nem látod a fájlrendszert, akkor restore. ha látod, akkor a CommCenter fájlját kell visszaállítanod.

    ha 4.1-re tetted fel, ott ilyen probléma nem lehet egyáltalán.

  12. Igaz nem a témához kapcsolódik, de nem tudja valaki, hogyan tudom áttenni az iphone-on készült videókat ipad camera roll-jába, hogy az imovie elérje???

  13. @xabi: camera connection kittel rádugod a telefont az iPad-re, és importálod például. esetleg dropbox.

  14. Nekem nem ingyenes, sőt 0,79-ért hozza. 🙁

  15. dropbox ok de sajna amikor megérkeznek a cuccok azt mondja dropbox nem tudok mit kezdeni vele csak lejátsza…

  16. amúgy nekem sem ingyenes se az amcsi se a magyar appstoreban….

  17. @Put2, @Tian, @mleslie, @xabi: gondolom a fejlesztő, látva a cikk okozta letöltési kedvet, biztos áttette fizetősre. aki lemaradt, az szánja rá azt a 210 forintot, ennyit igazán megér, nem?

    @xabi: a dropboxban van olyan opció a fájl letöltése után a jobb felső sarokban, amivel másik appban meg tudod nyitni (open in…).

  18. Tényleg… tegnap este még ingyen letöltöttem, most meg már 0.79€ . Bár a játék ikonja nekem nem ilyen mint a képen van.

  19. Kár, hogy nem a magyar grafikás kártyákat használja, hanem a Piatnik félét.

  20. Angry Birds Rio féléket nem veszek meg 0,99-ert majd pont ezt fogom. Lol

  21. @adi: az, hogy mit nem veszel meg, arra talán nem kéne még direkt büszkének is lenni szerintem. ha nem kell, hát ne vedd meg, senki nem kényszerít rá.

  22. @Jadeye: Na arra írja nincs kapcsolodó program

  23. @Asszem: Snapszer nem jó?
    SchnopsnHD

  24. @xabi: passz, akkor max emailben, lementve az iPad camera rolljába? vagy átszinkronizálod iTunes-szal… de akkor már sokkal egyszerűbb a camera connection kittel.

  25. Ingyen, nem ingyen… 2-300Ft nehogy földhöz vágjon valakit is. Ennyivel pedig igenis tessék támogatni hazánk fejlesztőit!

  26. Félreértés ne essék! 1 éve nincs szükségem jailbreak-re, legalább nem álszenteskedek, hogy unlock meg ez+az miatt kell. De ha mérlegre teszem hogy mit kapok egyiket megvéve, meg a másikat, ég és föld.
    Valahogy éreztem, hogy tőled kapom a letolást Jadejó.

  27. Magam se értem igazán, de annak ellenére, hogy csak pár száz forint egy ilyen alkalmazás, valahogy mégis sajnálom rá a pénzt. Pedig nyilván megéri, sőt!!! Lehet, hogy csak attól félek, hogy ha egyszer megindulok az egy dolláros vásárlás útján, nincs megállás. Mondjuk egy évben kb 2-szer kártyázok, úgyhogy ez is benne van.

  28. Amit megvettem, mert számomra megérte és akciós volt 0.79€-ért az a StarWalk, Perfect Cell, SkyView. 🙂

    E háromért nem sajnáltam, nagyon megérte.

    Viszont ezt nem fogom.
    Nem azt a 200Ft-ot sajnálom, hanem a fejlesztő hozzáállását.

    Eddig ingyenes volt, de látta a fejlesztő a cikket, és fizetőssé tette zokszó nélkül.
    Nem szeretem az ilyesmit.

    Legalább írt volna nektek pár sort, de így sunyiba…
    Tudom, hogy azt csinál vele amit akar, de nekem ez a hozzáállás nem tetszik, így nem veszem meg!

  29. Nekem ez a MAGYAR KÁRTYA játék program azért is tetszik mert ilyet még nem csinált senki, csak pókert, stb, és ha 2 dollár lenne az ára akkor is letölteném mert nagyon jó időtöltés vele játszani. HÁLA ISTENNEK egy MAGYARNAK jutott eszébe megírni e remek kártya játékot. Én szerintem meg ha néha ingyenessé teszi a fejlesztő a programot, az csupán azért lehet hogy a KÜLFÖLDIEK is többen letöltsék e nagy világban akik még nem ismerik, és nem azért hogy ilyen szánalmas, sunyi, FILLÉR BAS ZÓK NE TÖLTSÉK LE!!!! Tisztelt fejlesztő úr! Várjuk mielőbbi MAGYAR kártya játék programok bővítését.


Add a Comment