fbpx Skip to content
Van aki a vonatokat, mások a madarakat figyelik meg, míg vannak olyanok akik a repülőgépeket bámulják és fényképezik. Nekik segít a FlightRadar24 Pro alkalmazás, mellyel láthatjuk a légtérben repülő gépeket.
Google-térképen bejelöli a gép aktuális helyét, beállítható frissítéssel láthatjuk a mozgást is.

Adott gépre kattintva kiírja a járat számát, aktuális magasságát és sebességét. A bal oldali kacskaringós vonalra bökve megmutatja az eddigi repülés irányát, jobbra néző nyílra nyomva pedig részletes adatokat láthatunk az adott gépről és a repülés paramétereiről (géptípus, GPS-pozíció, honnan-hová repül, stb.)

Ha a képernyő tetején lévő radarra kattintunk, akkor jön be az igazán fancy megoldás. A digitális iránytű és a giroszkóp segítségével kiterjesztett valóságban (augmented reality) láthatjuk a közelünkben lévő gépeket. Így lehet igazán villogni mások előtt: Nézd, éppen 37 kilométerrel van előttem a repülő!


Az alkalmazás 2.39 euróért tölthető le a magyar App Store-ból, de van egy ingyenes verziója is, azonban abban nincs útvonal- és repülőgépinfó, valamint kiterjesztett valóság.

Olvasd el a hozzászólásokat is

32 Comments

  1. Erdekesnek tunik, mar csak egy iP4 kellene hozza 🙂

  2. Nagyon jó kis app! Köszönjük a megosztásért, valamint grat a fejlesztőknek! Webes felületük is van, ahol ugyan így lehet a gépeket követni: flightradar24.com

  3. Hali!
    Most szeretnék iPad 1-et venni. Wifiset készülök venni, viszont a készüléken 3.2 van +JB. Ezt lehet 4.3.1-re frissíteni? Tehűát nincs semmi akadálya? Kicsit furcsa, hogy a tulaj nem frissítette, elgondolkoztam, hogy lehet hogy valami oka van, hogy nem lehet, vagy ilyesmi. Tehát ha megveszem, akkor tudok frissíteni a legújabb iOS-re?
    Előre is köszi!

  4. Wow10: persze, hogy tudsz frissiteni. szerintem az elozo tulaj nemtorodomsege miatt nem kerult ra fel az iOS…

  5. Köszönöm 🙂

  6. @wow10: Sztem sima Wifiset nem eri meg venni. Picit gyujts hozza es egy 3G-set vegyel. GPS meg net neha jol jon pl a Hortobagy kozepen 🙂

  7. Nem tudja még valaki, hogy mi a neve annak az appnak, amivel meg lehet nézni az ipad akksijáról néhány adatot? Hogy hány %-os, mennyire használódott el stb?

  8. dnp, köszi, gondolkoztam rajta, de nincsen külön internetes Sim kártyám, tehát valamivel telefonálnom is kell. Legjobb lett volna megtartani mellette a 3Gs-t, de nem lenne most pénzem ipadre 🙂

  9. @wow10: En vettem egy feltoltos netest Tremobilnal. Neha tolok ra egy 5ost, aztan 2 honapig neztezgetek hazafele a buszon 🙂

  10. Az igaz.. Hát nem tudom szerintem 90-ért nem találni 3G-s ipadot 🙁 Azért köszi! 🙂

  11. Tetszik ez az alkalmazás
    Kár hogy nem fut 4.0.1-en… 🙁

  12. @wow10:
    Cydia-ban Battery Info lite

  13. @dnp: 3GS is elég neki.

  14. @jimny: 2G van nekem 🙂

  15. Hello!

    Amerikai vagy angol töltős iphonehoz csak átalakítót tudok használni, vagy ha veszek egy európai töltőt, akkor azzal is tökéletesen működik?

  16. Azzal is megy. 😉

  17. Helo.Bocsi az off-ért, de fontos dolog
    4.3.1 jb és youtuberól töltöttem le videót yourtubebbal és közben lemerült a szifonom. Bekapcsolás után youtube-ban hozzá adtam az ipod könyvtárba és azóta a zenék be nem tudok belépni.
    Plzz help vki.
    Előre is köszi.

  18. Hali egyik ismerősömnek olyan problémája van iphone 3gs 4.2.1 jb-es telefonjával hogy a használati és készenléti idő egyezik az az használat menüpontban megegyezik a 2 idő a legutóbbi teljes töltés óta úgy hogy a telefon csak készenlétben volt és nem volt használva, ezáltal hamar lemerül.Leállítottam minden háttérben futó alkalmazást, sbsettings-ben ből is leállítottam mindent majd újra indítottam a telót de semmi változás. Valakinek volt már ilyen gondja, és tudtok-e valami megoldást a restore-on kívül? Köszi

  19. @H2CO3: Köszi 🙂 De nem különböző hálózati feszültségen működnek a telefonok? vagy az nem számít?

  20. @bolgar89: az nem számít, a töltő adaptere ugyanannyit tol be a telefonnak 🙂

  21. iTunes accounttal kapcsolatban,illetve app vasarlassal kapcsolatban melyik topicban lehetne kerdezni,ahol nem OFF a tema es valaszolnak is ra?A legalis vasarlassal kapcsolatos!Koszi!

  22. Hello!

    Lenne még 1 kérdésem: szeretnék venni egy ilyen EU-s power adaptert, starkingnél néztem 10 ezerért, úgyhogy úgy döntöttem, hogy ebay-en nézek inkább. Nos, találtam és van olyan is, ami 3.68 euró (???) mindössze. Be is linkelem: http://cgi.ebay.ie/EU-AC-Wall-Power-USB-Charger-Adapter-F-iPhone-3-4G-EA48-/220752258359?pt=UK_MobilePhones_MobilePhoneAccessories_MobilePhoneChargers&hash=item3365dc2537#ht_3694wt_907 Igazából érdemes az ilyet megvenni? Ahogy látszik, eBay Top-rated sellertől van, de mégsem értem, hogy miért ilyen olcsó?

    Előre is köszi a helpet!

  23. Nem eredeti… de sztem nem fogod megbánni ha megveszed.

  24. Én elhiszem neked, csak azt nem értem, hogy akkor ilyet hogy adhatnak el ilyen 100% positive feedback-es top rated sellerek…

  25. @bolgar89: Ne pánikolj én 2-3dollárért is szoktam látni simán jók én mindent ebayen szerzek be 🙂 ebből élek

  26. @Hohenheim: kicsit off, de vmi emailcímen ha gondolod konzultálhatnánk mert én is ilyen ebayes businessekben gondolkodok:)

  27. @bolgar89: azért, mert a feedback nem arról szól, hogy eredeti, vagy utángyártott, hanem arról, hogy az eladó mennyire megbízható 🙂

  28. Plzz vki válaszoljon a 17. bejegyzésre
    Kösziiii

  29. @DjBeny: Igazad van 🙂 Viszont akkor már csak egy utolsó kérdésem lenne: az eredeti és az utángyártott között mi a különbség?

  30. @bolgar89: az eredetit legyártja/gyártatja kínában az Apple, az utángyártottat pedig egy kínai másik cég, aki ezzel foglalkozik. nem minden esetben rossz minőségűek az utángyártott termékek, lásd pl a HAMA cuccokat. sokmindenből a gyárira esküszöm, de pl ha eljutok odáig, hogy egy asztali dokkolót vegyek, tökéletesen meg fog felelni 2-3ezerért az utángyártott is:)
    // személy szerint töltőt, akksit, gyárit vennék, mivel a gyári cuccok minősége természetesen minden esetben jobb 🙂 //

    @dave0033: próbáld meg letörölni a letöltött videót, hátha 🙂

  31. Ty,próbáltam már yourtube-ban letörli csak az ipod könyvtárában(videókba) nem tudom mert nem engedi megnyitni.


Add a Comment