fbpx Skip to content

A CutYourSIM-es srácok a hivatalos, szolgáltatón keresztüli függetlenítéssel megegyező típusú megoldást kínálnak bármi iPhone-ra (kivéve a CDMA modellek), tehát az ezzel a módszerrel függetlenített készülékek bármely firmware vagy baseband verzió esetén függetlenek lesznek.

Az egész körüli jelenlegi hisztéria talán ezzel a tweettel kezdődött még tegnap éjjel:

Chronic
iPhone is being repaired now so can’t test, but I know @CutYourSim is legit thru past dealings. I’m positive his unlock offerings are legit.
2011.04.12. 2:39

Mielőtt azonban azonnal nekiugranánk a dolognak, van még pár részlet, amiről érdemes szót ejteni.

Maga a módszer azon alapul, hogy a készülék IMEI-száma felkerül az Apple gyári független készülékeket tartalmazó listájára, így pontosan ugyan az történik, ami a szolgáltatón keresztüli hivatalos függetlenítésnél. Ennek eredménye, hogy a készülék bármi törés, patch, stb nélkül, az összes baseband verzió esetén is független lesz, ami restore után is ugyanúgy megmarad. Ugyanezen okból a garancia is megmarad, hiszen ez ugyanolyan, mint a hivatalos, szolgáltatón keresztüli mód.

Once payment is received, we will email you when the phone is ready, and unlocked. (This can take 2-5 days, or less)  You will not need to enter any codes, your IMEI# will be added to Apple’s whitelist and will be unlocked forever.

Az oldalon nem szerepel olyan szolgáltató, amely készülékét esetleg ne lehetne ezzel a módszerrel függetleníteni, így ez akár az AT&T-s készülékek függetlenítésére is alkalmas lehet, noha ezt nem tudjuk megerősíteni.

A következő, amit fontos megemlíteni, az az ár. Ez pedig $169.99, tehát hozzávetőleg 31.000Ft! Ez az ár viszont lényegesen több, mint a hivatalos, szolgáltató általi függetlenítés díja. Persze ha a hivatalos út nem megoldható, akkor akár ez a megoldás is szóba jöhet.

A dolog legitim mivoltát MuscleNerd is elismerte, ugyanakkor arról jelenleg nincsen információ, hogy mennyire legálisan kerül az Apple adatbázisába az általunk megadott IMEI. Ha viszont bármi kis illegalitás van ebben, úgy az előre nem látott problémákat okozhat, ha az Apple lép valamit az így az adatbázisába került készülékekkel szemben.

MuscleNerd
This “grey market” access into Apple’s database has been around (in the UK for instance) for a while, but typically only brick&mortar stores
2011.04.12. 2:59

Fontos megjegyezni, hogy a készülék basebandje ezzel a módszerrel a gyári módszerhez hasonlóan szintén nem változik. Így ha a GPS funkciónak búcsút intettél korábban az iPad baseband telepítésével, azt ez a módszer sem hozza helyre!

További lényeges információ, hogy az oldalon jelenleg “out of stock” szerepel az említett függetlenítés megvásárlása mellett, így ha akarnád, akkor sem tudnád azt most megvásárolni. Mindenesetre ha lesz újabb információnk, frissíteni fogjuk a cikket.

Frissítés #1: a jelek szerint ismét lehet rendelni, és természetesen NEM kell a készüléket elküldeni, hanem csak az IMEI számot kell megadni az oldalon, ahogy ezt ott részletesen le is írják.

Figyelem! Mi nem teszteltük, így emiatt, és a magas ár, valamint a jelenlegi információk alapján kérdéses legalitás miatt mindenki csak saját felelősségére vegye majd meg, ha ismét elérhető lesz.

(Ennél a cikknél minden más, OFF-topic hozzászólást törölni fogunk.)

Olvasd el a hozzászólásokat is

107 Comments

  1. Vajon azt hogy érik el, hogy az Apple-féle szerverekre kerüljön az IMEI? Elgondolkodtató…

  2. Bakker azthittem ez nem lesz publikus….mindegy remélem egykis idő után lesz erre valami megoldás vagy egy IMEI kalkulátor

  3. már rendelhető megint

  4. Remélem nem fog a hozzászólásom törlésre kerülni, mert szerintem a hozzászólásom kötődik részben a cikkhez.
    Szóval arról van szó, hogy mit gondoltok arról a pár oldalról, ahol telefonokat lehet függetlenné tenni, többek között Iphone készülékeket is. Két ilyen oldalról tudok, ahol fel vannak sorolva azok a szolgáltatók országonként, ahol elérhető az IMEI szám alapján a függetlenítés kérése. Ha jól gondolom, akkor ez úgy működik, hogy az XY szolgáltatóknál van emberük és annak juttatják el az IMEI számokat és a szolgáltatónál levő ember pedig elküldi hivatalosan az Apple-nek?
    Szóval gyakorlatilag itt a cikkben is erről van szó, csak ezek valszeg közvetlenül juttatják el az Apple adatbázisába és így nincs is a beékeződésre, ezért tudják minden szolgáltató Iphone-ját függetleníteni. Én mindenesetre pár nap múlva egyik ismerősöm telefonját ezzel a módszerrel szeretném végre használható állapotba hozni.

  5. @tomzol: Nekem, mint abszolút hozzá nem értőnek az a véleményem, hogy ez így, ilyen formában nem igazán lehetséges, nagy tételben semmiképp.
    Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy a szolgáltató ne logolja a küldéseket. Abból meg megvan, hogy ki/mikor/mit csinált, mennyivel van kevesebb pénz, stb.

  6. @DetoX: Nos, én ezt úgy tudom elképzelni, úgy működik, hogy gyakorlatilag hivatalosan intézik a dolgokat a különböző szolgáltatókkal. Ezt abból gondolom, hogy még az Iphone-ok között is van árbeli különbség szolgáltatón belül is. Tehát szerintem kifizetik a függetlenítés összegét meg nyilván ők is jól járnak.

  7. @németh bálint: Nem kell semmit elküldeni, az oldalukon kell az Imei számot megadnod és kifizetni a 169 dolcsit és ők intézik az alapján a többit. Ezért kérik,hogy jól írd fel az imei számod,mert nem fogják a pénzt visszafizetni, ha rossz imei-t adtál meg nekik.

  8. off, de ha valaki felrakta az ipad basebandet 3gs re, azt hogy tudja visszacsinálni?

  9. @Jadeye: ha kijön egy olyan fw, ami frissít basebandet, az sem írja felül?

  10. @safubaba: eddig még nem jött ki olyan verzió, ami a 06.15-nél magasabb verzió lett volna, és nem is lehet tudni, hogy lesz-e a közeljövőben.

  11. @Jadeye: utolsó kérdés :S a gps ben mit tesz tönkre, v mit módosít?

  12. sziszatok!

    iphone 3g telefonomat szeretném újratenni, most 4.2.1 van rajta 06.15.00-ás basebandel. milyen firmware-t tehetek most fel rá? függetleníteni is szeretném! Köszi a sagítséget!:)

  13. @safubaba: más GPS chipset van az iPad-ben, és más az iPhone-ban, így elméletileg ez okozza a gondot. jelenleg nincs rá semmi megoldás.

  14. @Jadeye: csak mert a foursquare pl működik, ezért érdeklődtem, hogy milyen problémákat okozhat, mik a jelenségek :S

  15. Hali!
    Mit tudok tenni, ha féluton megállt a telefonon a progress indicator 4.3.1-re frissítés közben?
    Köszi

  16. Tiszteletem!

    at and t, szifon 4 megvettem, elküldtem imeit. ahogy bármi van leirom ide.

  17. Most rendeltem iPhone 4 unlockot nem itt, hanem máshol! Holnap délig ígérték a függetlenítést! Írom a fejleményeket!

  18. @Granty: Megírnád, hogy honnan rendelted ha nem innen és mennyiért? Szintén 169 dolcsi esetleg olcsóbb? Én két helyet tudok még, de egyik 149 euro másik meg 80 euro,de ott egyik helyen sem közvetlenül az Apple adatbázisába megy, hanem valahogy az adott szolgáltatón keresztül és nem is támogatják minden ország bármely szolgáltatóját.
    Szóval várom válaszod.

  19. @tomzol Az én iPhone 4-em o2 UK függő, így az e-bayen rendeltem egy ilyen szolgáltatást! Valószínűleg az általad említett utóbbi kategória az enyém!

  20. T-Mobilnal 20K-ért függetlenítik. Igaz náluk kell venni a cuccot, viszont 180ert megveszi az ember dominosban, majd kisuti legalban, meg mindig jobban jar mint itt ott megvenni a feketen behozott telcsit papirok nelkul 🙂

  21. @source: Ezt vetted meg, amiről szó van vagy egy másikat? Szintén at&t-s a készülékem, ha nálad működik, beruházok rá én is.

  22. @source: remelem mukodik mert akkor beruhazok(szinten at&t)

  23. Ha van vallalkozo szellemu at&t-s arc aki kiprobalja, el ne felejtse a tapasztalatait megosztani. 🙂

  24. Itt magyar szolgáltatók között nem hiszem hogy megéri ez..
    at&t re kíváncsi leszek én is, de ez úgy lenne jó, ha megveszed 170$-ért, és azzal több készüléket is lehetne függetleníteni 🙂

  25. @invezz: Többet biztos nem lehet, ez nem csak egy Keygen használata, mint anno a Nokiáknál :).

    Tomzolnak lesz igaza: valószínűleg elindítanak egy teljesen hivatalos függetlenítési folyamatot, beépített emberekkel, némi felárért. Ezért drágább, mint a gyári függetlenítés.

  26. @Melman: igen ezt és majd irok hogy mi történt..

  27. Hiába… ezt nem lesz titok szerintem.. és biztos lesznek következményei! Nem gondolnám hogy az Apple majd csak annyiba hagyja 🙂 – én ezért nem merném bepróbálni.

    Off: egy zsír új 16gb-s fehér 3GS 1év garival mennyit ér (t-s)?

  28. @invezz: ezalatt az ertendo hogy kilovoldozik a telokat amik fuggetlenitve lettek ilyen modon itunes on keresztul?

  29. @source, lenne pár kérdésem hozzád (gevey sim), ha szívesen válaszolnál akkor küldj egy mailt légyszi!

    Kicsit rizikós szerintem is ez a gyári függetlenítés dolog, de ki tudja! 🙂

  30. Az angol készülékeket hivatalosan lehet függetleníttetni szolgáltatón keresztül! Így ezeket el lehet intézni örökre! Sikerült nekem is, igaz nem o2-nél hanem rajtuk keresztül egy e-bayes emberkétől! Akit érdekel O2 iphone függetlenítés írjon rám megadom azt az oldalt ahol meg lehet oldani. Ez nem cut your sim megoldás ismétlem, csak hasonló!

  31. @Granty: de ehhez nem kell semmi külön oldal, egyszerűen fel kell venni a kapcsolatot direktben az adott szolgáltatóval.

    amit írsz, az nem hasonló megoldás, hanem az a teljesen hivatalos, mert valószínűleg nem történt más, mint az arc bement az O2-höz, megadta az IMEI-t, kifizette, és kész. egyszerűen csak mások a feltételek, mint nálunk.

  32. @Granty:
    Kíváncsian várom a Te változatod, hogy tényleg más e, mint a fent leírt lehetőség!?

  33. @Granty:
    Ja, és ha Neked sikerült, akkor mennyit kellett fizetned érte?

  34. @Jadeye:
    De akkor gyanítom, hogy nem önzetlenül tette, hanem haszonszerzési céllal, felár ellenében!
    Mondjuk érdekes, hogy ott ennyire más lehet a szabályozás, hogy bárki megcsinálhatja ha kicsiengeti az összeget…
    Ha jól tudom, nálunk a vodánál nem lehet csak akkor, ha az eredeti tulaja személyesen megy be! Így hiába vett valaki gar.levéllel, szerződéssel telefont magánszemélytől, nem tudja hivatalosan függetleníteni. 🙁 Vagy rosszul tudom?

  35. @Puhi: nem is állítottam, hogy ne lenne feláras, hiszen a “szállítónak” kell elmenni, elintézni, stb. 🙂

    itthon tudtommal mindkét szolgáltatónál csak az intézheti, akinek a nevére lett véve a készülék, hacsak közben nem íratta át az új tulajra. és míg T-mobile esetén csak a hűség lejárta után, addig Vodafone esetén a tarifahűség ideje alatt is kérhető.

  36. @dnp:
    Haver T-mobile-nál 10-ért csináltatta 2-3 hónappal ezelőtt. Pár napon belül független volt.

  37. az a gond, hogy az apple az iTuneson keresztül bármit megtehet a készülékkel. ha berágnak kitörlik a bootloadereteket aztán helloszia a szifonnak 🙂

  38. @Walkman, az a baj, hogy a T-mobile csak a kártyásat függetleníti, hiába van nekem tőlük származó előfizetéses i4-em, várhatok 2 évet mire hajlandóak lennének függetleníteni.

  39. @Granty:

    Én is O2 függő készülékkel rendelkezek, úgyhogy engem is érdekelne ez a megoldás, természetesen csak akkor, ha 100%-osan működik, illetve, ha az ára se olyan vészes.

  40. @vycman: basszus, ha olcsóbban vetted 2 év hűséggel, akkor teljesen érthető.

    Kinek kéne állnia a készülék ára és a kedvezményes ár közötti különbözetet?

  41. @Kukipapa. pl. nem én vagyok előfizető náluk? Ugyanúgy fizetik tovább az előfizetést akik által hozzájutottam… Vodánál meg lehet csinálni hűség lejárata előtt is.

  42. @hristooos: ez még viccnek is rossz volt. bootloadert NEM lehet törölni, ahogyan frissíteni, vagy downgrade-elni sem, az egy nem módosítható része a készüléknek, ezért vannak olyan exploitok az egyes készüléktípusok esetén, amivel bármi iOS esetén untethered módon jailbreakelhetők (“pwned for life”).

  43. Sziasztok
    Én Trémobilnál csináltattam kaotikus körülmények voltak kb 3-4 hét és voltam bent 2-3-szor mire meglett 10 e ft volt az mondták volt akinek 1 nap volt az egész.

  44. @vycman:
    Érdekelne engem is a dolog, most vodás vagyok külföldön jó lenne egy másik kártya bele tudsz róla többet is ?

  45. @foxlaci: miért nem kérdezed meg a szolgáltatót? ők a kompetensek az ügyben úgyis.

  46. @Jadeye:
    Jogos !!!!
    Megtettem Meglepő de a vodánál 9375 ft ért függetlenítik és azt mondják nem kell különbözetet fizetni akkor sem ha nem járt le a hűséged ,valami akció azt mondták mindenkitől eltérően.

  47. ez az akció most is él?

  48. Helló!

    Engem az érdekelne,hogy miként lehetne kinyomozni,hogy az én készülékem melyik szolgáltatóhoz köthető eredetileg!Mivel nagy valószínűséggel vagy AT&T vagy vmely UK szolgáltató,ahogy látom a leggyakrabban O2 függő!Nyilván az IMEI számot ki tudom olvasni,a kérdés csak az,hogy miként lehet ezt felkutatni,amennyiben fel lehet!

    Előre is kösz!

  49. @ispo: igen ! ez kb 1 órás infó

  50. @ispo: de most komolyan. 1270, és elmondják.

  51. @MrJerk
    A lehetőség adott! Jelen pillanatban csak a hivatalos nem letiltott o2 készülékkel tudom 100% mondani hogy hol tudod megoldani! Az ár kb 6-9000 Ft fontban! e-bay.co.uk mobiteluk user akivel csináltattam! 4óra alatt megvolt! Én mielőtt megrendeltem ellenőriztem checkmend-en hogy minden ok a telefonnal! Hivatalos forráson keresztül megy, annyi segítséggel hogy nem kell az uk-ban lenni az unlockhoz! Az összes uk lockos iphone unlockolható így!Remélem segítettem!

  52. @Jadeye:
    Csak tanács… Inkább kérdezzetek utána Ti is, mert hasznos info lenne, ha a Voda így jár el.
    Azért hűség lejárata előtt 9.375 Ft-ért sokaknak megérné a függetlenítés.

  53. @Jadeye:
    A sok hülye reklámcikk, stb… helyett egy igen hasznos bejegyzés lenne ide a blogba. 🙂

  54. @dirtydog87: Szia! Én tudok neked segíteni,hogy az imei számod alapján megtudd, melyik szolgáltatóhoz tartozol.
    Nem reklámozom az oldalt,szóval privátban írj rám és segítek. Viszont nem free.Én is így kértem le a múltkor.

  55. @taky1974: Azt tegyük hozzá, hogy minden készüléket az adott ország adott szolgáltatója hivatott függetleníteni, szóval hiába megy megy egy francia Bouygues Iphone 4-el a Vodahoz,attól azok még nem fogják megcsinálni.
    Eddig még senki nem reagált vissza sem pozitív sem negatív értelemben,hogy megy-e ez a cikkben szereplő függetlenítés.

  56. @Jadeye: felhivtam őket ott megerősítették de a boltban elküldtek a picsába azért írtam ide is mert holnap megyek pestre és elintézem a függetlenítés végre magam mögött tudhatom 😀

  57. @tomzol: Szia!Új vagyok itt de engem is érdekelne hogyan tudom lenyomozni, hogy milyen szolgáltató függő.Hogy tudok neked privátban írni?Köszi.

  58. Most mi a helyzet a Gevey SIM-el? Legálisan használható, mennyire járható út ez? Mert “júkéből” már nagyon olcsón hozzá lehet jutni és ott nem is olvastam olyanról, hogy 112-t kéne hívogatni használatához, egyszerűen csak az airplane módot emlegetik.

  59. A nevemet használjátok a freemail-el,oda tudsz írni.

    Gevey Sim: Tudomásom szerint és amit eddig láttam összes Youtube video kell a vészhívó szám is, nem elég az Airplane mód. Erről Jadeye tud korrektül válaszolni, de ha elolvasod az erről szóló cikket itt a Szifon-on,akkor teljes világossá válik, a működési elve.
    A kezdeti lehúzás után,most már értelmes áron lehet ebay-ről megvásárolni, viszont morálisan nem túl korrekt megoldás. Én jelenleg a cikkben említett közvetlen az Apple adatbázisba történő Imei felvétel mellett tenném le a voksom. Csak jönnének már a visszajelzések.

  60. egy hülye kérdés , tesóm vett kint egy at&t-s iphone4-et , Viszont mikor bekapcsolja akkor azt írja hogy ‘waiting for activation’…ez mi pontosan ? Ez csak annyi hogyha ezzel a mondszerrel unlockolva lesz és berak egy sim kártyát akkor fog aktiválódni a telefon ? köszi , E.

  61. @iParts: leirtam az ide vonatkozó topicban nézd meg ott.

  62. @source:
    Elolvastam, köszönöm! A data roamingot nem felejtetted el bekapcsolni, ugye?

  63. @erimar:
    Igen. Jelenleg egy at és t kártyát kéne berakni az aktiváláshoz, de miután ténylegesen független, utána bármilyen SIM-et belerakhat az aktiváláshoz.

  64. köszi szépen !

  65. @Granty:
    Tudnál adni egy direct linket, béna vagyok és egyszerűen nem találom meg. Előre is köszi.

  66. @Put2: O2-s szim kell hozzá…. Mivel arra kell tenni 15 fontot… és az O2-s számról vonják le!

  67. @Put2
    Sajnos ez a megoldás nem működik, mert a készüléknek Angliában kell lenni a függetlenítéshez! A simet berakva az iPhone-ba fizetős hívásokat kell bonyolítani, hogy regisztrálódjon a kártya az imei-hez! Roamingon keresztül nem működik!!!

  68. @Granty: ha sosem használtad kinti kártyával kint, az lehet szívás.

    de technikailag nem kell kivinni hozzá a készüléket. a lényeg, hogy az IMEI-t elküldd, és le tudják vonni az egyenlegről a függetlenítés árát. de emellett te akárhol is lehetsz.

  69. @source:
    Nos? Kipróbáltad bekapcsolt data roamingal?

  70. @Jadeye:
    Én beszéltem az o2-el ez ügyben! A lényeg hogy csak akkor függetlenítik ha az adott kártyához regisztrálva van az iPhone 4 imei száma! Ahhoz hogy ez megtörténjen fizetős hívást illetve smst kell bonyolítani, legalább 2-3! Roaming során nem megy! Tehát az o2 megoldás akkor megy csak ha az adott simhez van rendelve az iPhone! További informálódás gyanánt javaslom az o2 fórumát ez ügyben! Ott is le van írva ez!

  71. @Granty: ez rendben van, épp ezt írtam az első mondatomban.

    de ha már korábban használtad kint az említett 2-3 hívás erejéig, akkor viszont egyáltalán nincs szükség arra, hogy kiküldd a készüléket is.

  72. @source:
    És ugyanaz helyzet? Most sem csatlakozik?

  73. @Granty: Köszönöm a segítséget, most már kártyafüggetlen a telefon.

  74. NEMCSATLAKOZIK

  75. Sziasztok!

    Az enyém is O2 függő. Jól értem, hogy ha az eddig benne használt kártyán van 15 font, akkor legálisan véglegesen függetleníthető lesz?

  76. @mleslie
    Ha a kártyát a telefonnal használtad Angliában, fizetős hívásokat bonyolítottál vele akkor igen! Ha nem Angliában használtad azzal a kártyával arra is van megoldás!

  77. Segítenél?

  78. Cutyoursim

    Müködik! at&t iphone 4 elküldött imei szám , kedden ma érkezett a levél
    unlock i tunes frissités 4.3.2 04.10.01 frissitett öszzes magyar szolgáltatóval kipróbálva, tökéletes mobilnet megy tehát müködik!.

    source

  79. nem csak a mobilnet megy…hanem minden. 170 dollár sok de nem átverés!
    és elvileg örökké független marad ….

  80. @source: hogy tudom kifizetni ezt az osszeget ha en is szeretnem?

  81. ahogy nezem egyenlore sehogy mert nem elerheto megint

  82. @tomzol: @tomzol:

    hali!segitenél hogy lehet lekérdezni a szolgáltatot,ahol lett vásárolva a szifon?privi itt hogy van?

  83. @mleslie:
    Persze! Kérdezz bátran.

  84. újra megy az oldal.

  85. @Granty:
    Milyen módszert tudsz, amihez nem kell ott lenni és elég az imei szám?
    Ja igen és nem kerül 30 ezrekbe. A gyári O2 jó lenne 15 fontért, de hívás infókat kérdez az oldalukon…

  86. @mleslie:
    Írj egy mailt nekem és segítek! Estére meg is lehet!
    címem: felhasználónevem plussz s betű a végén kukac gmail pont com

  87. Én is tudok több helyet,ahol megcsinálják. A legjobb hogy angol O2-ős vagy,mert az a legolcsóbb. 14 GBP az ára.
    Én közben péntek este befizettem egy worldwide-os unlock-ra, várom az eredményt, sajnos még nem jött a finished státusz, de bízom benne, hogy ma készen lesz. Eredményekről beszámolok.

  88. Sziasztok,

    megnéztem az IMEI számomat a Sttings/About fül alatt.

    Így kell megadni?

    Szóközökkel v. anélkül?

    Köszönöm előre is,

    W

  89. simán egybe írd be. 15 karakternek kell lennie.Jól nézd meg hogy jót írsz-e be,mert pénzt nem fognak visszaadni, ha rossz imei-t adsz meg.

  90. @Granty:

    Szia!

    Na közben megpróbáltam egy ebayen hirdetett függetlenítést, a srác a fizetés után perceken belül jelentkezett, hogy adjam meg az IMEI-t, ami meg is történt, most várom, hogy megírja, hogy lehet rádugni a gépre, mert kész.

  91. No nekem azt írjátok már le, hogy ha sikerült a függetlenítés imei alapján, akkor utána mi is a pontos menete a dolgoknak?
    Rádugom a készüléket itunes-re és ott kell valamit csinálnom vagy csak automatice kapok egy infót, hogy most már unlock-os a készülék?
    Azért kérdezem,mert már nem tudok várni, hogy megkapjam a visszajelzést és dugdosom rá az itunes-ra, de semmit nem ír ki. Se kártyával se anélkül. Kell restore vagy update? Nyilván egyiket sem akarok, mert akkor frissülni fog a baseband is,amit addig nem szeretnék frissíteni, amíg nem kapok visszajelzést hogy független.

  92. @tomzol: ha megkaptad a visszajelzést, akkor beleraksz egy addig nem elfogadott kártyát (beírod a pinkódot, ha kéri), rádugod iTunes-ra, ami majd automatikusan kiírja, hogy “congratulations, you iPhone has been unlocked”, és kész is van, onnantól megy bármivel. ha most van fent ultrasn0w, akkor nem fog besírni a másik kártyára, így érdemes előtte azt leszedni, és egy reboot után próbálkozni, akkor tuti minden jó lesz, ha már engedélyezésre került. tehát én megvárnám, hogy jelezzék, hogy rádughatod.

    mondjuk utána én mindenképp nyomnék neki egy restore-t, hogy akkor már legyen friss az a baseband.

  93. Köszi a választ Jadeye! Egyébként nem tudom mit szórakozik pl. a Cutyoursim társaság, mert hétvégén ugyebár pausálták a függetlenítéses témát, majd ma reggelre már írták, hogy most már megint újraindították, az előbb felnéztem, akkor meg levették, hogy újra lenne indítva, csak az van fent,hogy pausálva van. Közben meg a buy gomb-ra katt működik és elvileg bele lehet tenni a kosárba. Szóval kissé fura.

  94. A fura az, hogy én nem találom a listában az at&t-t….

  95. Na nekem csak nem csinálta meg az ebayes gyerek, és erre is várni kellett egy hetet. A tököm tele van. 🙁

    Van valakinek gyorsan működő verziója? (UK O2)

  96. Cutyoursim-nél megvettem iPhone4-re a függetlenitest(előtte jailbrake-elt volt) 4-5 nap után kaptam a mailt hogy sikeres volt, leírtak mit kell tenni ( frissíteni). Hibátlan 🙂
    Angliai iPhonet 79 Euro-ért függetlenítettek.

  97. Sziasztok az lenne a kérdésem, hogy valaki nem tud olyan helyet ahol three uk függő iphone 4-et függetlenítenek? Cutyoursim-en nem találtam meg.

    Előre is köszönöm.
    Kikiri

  98. Sziasztok.tudna nekem valaki segíteni Vodafone UK – iphone 5 függetlenítésében???vagy esetleg van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?


Add a Comment