fbpx Skip to content
Tegnap jelent meg az Origo saját alkalmazása, mely a hírportál híreit rendszerezi iPhone-ra. Egy elég hosszú indítási procedúra után a Kiemelt hírek közül szemezgethetünk, három vezető hír képet is kapott.

A felső gördítő sávban a rovatok között lehet váltani: Itthon, Nagyvilág, Üzleti negyed, Sport, Techbázis, Tudomány, Autó, Tévé, Filmklub, valamint Fotó-rovat található az alkalmazásban.


24 óra fülön az elmúlt 1 nap híreit olvashatjuk.

Maga a Hírtérkép jó ötlet, mert egy Google-térképen mutatja, hogy az adott hír melyik településhez tartozik. Már csak egy kicsit pontosítani kell az elhelyezésen, mert a képen látható hír Esztergomról szól, nem Tatáról…

Plusz pont a készítőknek a Cikk mentése lehetőségért, mert hálózati kapcsolat nélkül is olvashatóak a lementett hírek.


Összefoglalva hasznos kis alkalmazás, ingyen tölthető le a magyar App Store-ból. Most már csak az index.hu programja hiányzik…

Olvasd el a hozzászólásokat is

20 Comments

 1. ipadra még hamarabb volt, ha jól rémlik, ami nekem hiányzik belőle az a video – legalábbis eddig nem találtam olyat, ahol lehetett volna videot is nézni

 2. Megint nem jailbreak post … 🙁

 3. OFF
  nemtudom hogy volt-e itt erről szó de tegnap voltam az arénaplázában és a straking-ben ki van rakva 4 iPad2 😀 kettő fekete kettő fehér. érdemes benézni… nagyon brutáll ugy ahogy van, nemtudok mitmondani, ki kell próbálni mindenkinek 😀 😀

 4. @invezz: nyugi, a mai “sunday is funday”… 🙂 (USA idő szerint)

 5. @Symy Gery: igen, jót jelent… 😉 ha USA time, akkor kábé az esti órákban várható.

  via Musclenerd
  @adiazrulnizam redsn0w+PwnageTool using @i0n1c’s 4.3.1 untether (except iPad2) are on track for Funday release (USA time)

  @mickius we’re just doing normal testing across all devices + configs (unlocked vs. legit). Everything is on track for a Funday (USA time!)

  A nerdy new option in today’s redsn0w lets you boot custom kernel+devicetree (for kernel hackers like @comex and @i0n1c)

 6. és még azt is hozzáteszem, hogy mennyire vicces kedvében van a dev-team, a mai dátum USA formátumban leírva 4/3/11… 😛

 7. Szerintekek iTouch 3G-re (32 gb) érdemes feltenni a 4.3.1-et?

 8. Ha van mentve SHSH a korábbi verziókhoz akkor igen:D

 9. off.most olvastam hogy holnap reggel jön a 4.3.1 a redsn0w, és azt olvastam hogy ez custom firmware. mi a különbség a jailbreak és a custom firmware között. bocsi a hülye kérdésért csak ez az első iphone-om, és csak 1 volt törve az pedig a greenpois0n volt. ja ez a redsn0w nehezebb lesz vele törni mint a greenpoi0n-al?

 10. @giant: Az USA idő alatt nyugat v kelet USA-t értenek? Mert nem mindegy. Szerintetek ma megfog jelenni a jailbreak, és ha igen akkor mikor?

 11. Sajna ma már nem hiszem… de remélem hnapra arra jövök haza 😛

 12. Pontosan reggel 6kor.. 😛

 13. @PepeSk8: minden Apple Premium Reseller-nél kötelező kitenni. ez az iPad 1 esetén is ugyanígy volt amúgy.

 14. @Jadeye: értem..csak gondoltam ha valaki ki akarná próbálni de nemtudróla akkor annak jo info.

 15. Köszi hogy kimoderáltátok a redsn0w letöltési linkeket amiket beírtam. Pedig gondolom semmilyen szabályt nem sértettem meg vele.

 16. @kiru_l: nem lett kimoderálva, csak még nem lett engedélyezve sem. minden linket megfog a moderációs rendszer automatikusan.

  (egyébként van az új jailbreakről külön cikk, tehát igazából feleslegesek a linkek ide, az origóshoz)

 17. @Jadeye: Egyetértek, de akkor még nem volt kint a cikk mikor beírtam!


Add a Comment