fbpx Skip to content

A Hungarian Soups és a The Internationale fejlesztőinek a legújabb alkalmazását szeretném most bemutatni nektek. Véleményem szerint ez kicsit hasznosabb, mint az utóbbi. 🙂

A Hungarian Soups (Magyar levesek) sikerén felbuzdulva 2011 márciusában egy új iPhone és iPad alkalmazás jelent meg a Viki & Joe Software jóvoltából. A program a legjobb magyar főzelékek receptjeit tartalmazza. A fejlesztők a lehető legegyszerűbben közelítették meg a főzést, betartva a tradicionális magyar konyha szabályait.

Célunk egy könnyen használható eszköz létrehozása volt, mely lehetővé teszi mindenki számára a legnépszerűbb magyar főzelékek elkészítését. A teljes értékű táplálkozásban fontos a növényi és az állati eredetű nyersanyagok megfelelő aránya. Ezért a főzelékek nagyon fontos szerepet töltenek be a korszerű, egészséges, étrend összeállításában, mivel előnyösen egészítik ki a húsból vagy tojásból készült ételeket.

A két platformra készült alkalmazások színes fotókkal ellátott, tradicionális magyar főzelék elkészítési útmutatóit tartalmazza. Annak érdekében, hogy egy modern receptkönyv praktikusabb legyen, több interaktív funkció is könnyedén elérhető az egyes verziókban. A fejlesztés során nemcsak az európai, hanem az amerikai felhasználókra is gondoltak, hiszen a metrikus mértékegységek mellett beállítható az amerikai mértékegységek megjelenítése is.

iPhone verzió – iPad verzió

A Hungarian Pottages iPhone verziója 0,79€-ért, az iPad verziója 1.59€-ért tölthető le a Magyar App Store-ból! Az alkalmazásnak amúgy Twittere is van, amit itt tekinthettek meg.

Olvasd el a hozzászólásokat is

17 Comments

  1. Már megyek is meg is veszem őket.:)

  2. Hello!
    tudnátok segíteni?
    Kaptam egy t-mobile-os telefont.
    3GS 4.2-es verzióval. Pannonos, szeretném használni a telefonomat, de aki segítetett volna függetleníteni, azt mondta, hogy a 4.2-es verziójú telefont nem lehet függetleníteni, vagy maximum csak úgy, hogy a GPS nem működik.
    Igaz ez? Most adjam el a vadi új telefont.
    Légyszi segítsetek, ha tudtok.
    köszi

  3. @trogers: Nem vagyok járatos a füügetlenítésben,de ha ez igaz akkor válasz egy másik verziót mondjuk a 4.1 et azt bizti lehet nekem is az van…

  4. @trogers, @kiskukker: egy biztos, erre a cikkben taglalt magyar főzelékes alkalmazás nem alkalmas.

    egyébiránt van róla külön cikk az oldalon, hogy SEM a 4.1-es basebandet, sem a 4.2.1-es basebandet NEM lehet másképp függetleníteni jelenleg, mint az iPad baseband felrakásával, amivel viszont ugrik a GPS.

  5. Üdv!

    admin, vagy aki csinálja:
    Vodafone, iPhone 3GS, i4: csak logófix > 4.2.1en nem működik i4-en.
    Lesz javítva, vagy közeljövőben nem? 🙂
    4.3jb ről mit lehet tudni mostanság?

  6. az a baj h utálom a főzelékeket és szerintem nem vagyok egyedül vele

  7. sziasztok! egy gyors segítségre lenne szükségem
    Van egy 3gs-em 4.2.1 tethered jailbreak-el és erre szeretném visszarakni a 4.2.1-et…( shift + restore-os megoldással) de 3194-es hibaüzenettel bombáz.

    valaki? (:

  8. @DartR: egy régebbi cikkben le vannak írva a hibaüzenetek. Itt: szifon.com/2011/03/03/leggyakoribb-itunes-hibauzenetek/

    Egyébként szerintem lehetne egy ilyen lista a reklámok alatt pl.: az ilyen fontosabb dolgokról, főleg ha van is külön cikk róla, mert elég sokáig tart visszakeresgetni, vagy hozzászólásokat olvasgatni!

    Error 3194: a restore elején kapod, azt jelzi, hogy nincs SHSH-d az adott firmware-verzióhoz. Ezt a hibát csak akkor tudod kiküszöbölni, ha van SHSH-d mentve akár a Cydiában, akár Umbrella-val. Ha ezt a hibát kaptad, és Cydián keresztül próbálkozol, akkor ez azt jelenti, hogy nincs mentve a kívánt verzióhoz az SHSH, tehát nem fog menni a restore arra a verzióra.

    Hát marad tethered, vagy 4.3 without jailbreak 😛
    1000x levan írva hogy mentsétek az SHSH fájlokat amíg lehet!
    Nekem is 4.3-ról van csak, de én így kaptam a telefont hogy 4.2.1 🙂

  9. Bocsi az offért de már mindenhol néztem de nem tudom mi lenen a megoldás. 4.2.1-et tenném vissza mert elfeljtettem a jelkódot de mikor elkezdem kapok egy 3014-es hibát tiny ubrellának a tss szerverét elinditom akkor lemegy a restore de utána meg 1013as hibát és most itt van recovery modban a telefon. a host fileból kitöröltem az utoló sort de igy se jó mert igy meg nem tud kapcsolódni a szerverhez azt irja 🙁
    Elöre is köszi a segitséget és bocsi az offért

  10. Helló!
    Egy olyan problémám lenne hogy egy 4.2 rendszer elszállás után újraraktam a telót 4.2 re volt rajta JB és előzőleg az SHSH-t is elmentettem úgy ahogy azt kell miután a rendszert felraktam kijött 1013-as hibaüzenet ahogy kell , de ezután recovery módban ragadt és az istennek se tudom belőle kiszedni.
    Esetleg valami ötlet??
    Előre is köszi.

  11. @Jadeye: de elolvastam,de igy se akar a telefonom csinálni semmit.
    Úgy csinál,hogy kitörlöm a gs.apple.com újrainditom a gépet a telefonol recoveryben van mert abból tiny se birja kiugrasztani.
    Szvl kitöröltem restore+shift 4.2.1 feltenném de 3014-es hiba és nem indul el a restore…
    Ha tiny umbrellának a tss szerverét elinditom akkor restoret megcsinálja de a végén kidobja mindig a 1013-as hibát. Arra az a megoldás hogy kikell törölni a gs.apple.com meg a pipát is kivettem de igy is recoveryben marad restore nem sikerült. És ha megint kitörlöm megint nem jön a restore mert jön a 3014-es hiba szvl a tiny visszatesz a gs.apple.com-eta hostfileban és nem tudom mit kéne csinlnom.

  12. @xdebug: nálam is ugyanez a hiba… semmit nem akar csinálni nekem a telefon

  13. @Jadeye: persze újrainditottam és olvastam ezt a cikket is. csak ekkora jön ki a 3014-es hiba és el se kezdi feltenni rá. a legújabb tiny van nekem kijön recoveryböl de utána újra vissza megy.
    Nem tudom hol ronthatom el,mert elvileg mindent jól csinálok.

  14. @Jadeye: nem lehet semmit se csinálni vele? :S mi lesz a telefonommal?

  15. Nem is értem miért kell minden “cikkhez” mindenkinek beírnia hogy éppen mi baja…
    A kereső használata nélkül ofc.

    Miért nem csináltok vmi fórumot?
    😀


Add a Comment