Smartmobil 2011 – Az okostelefon konferencia!

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ahogy 2010-ben volt, úgy 2011-ben is megrendezésre kerül Magyarország legnagyobb okostelefon konferenciája! Idén is egy hatalmas összejövetelre számítunk, és persze jobbnál jobb előadásokra. A Smartmobil 2011-en több, mint 60 külföldi és hazai előadó lesz jelen, a teljes programot innen tölthetitek le:

Ahogy a PDF-ben olvashatjátok, bővelkedünk előadásokban. Érdemes még megemlíteni, hogy idén is lesz “Az év alkalmazása” a Sanoma támogatásával, ahol a nyeremény sem elhanyagolható! A fődíj egy szakmai bemutatkozási lehetőséggel egybekötött Amszterdami hétvége, két személy részére. A nyertes a mobil fejlesztői szakma prominens holland képviselőivel találkozhat, ahol bemutathatja cégét, fejlesztéseit, illetve megismerheti a több, mint 1 millió eszközt használó holland iPhone piac sajátosságait. Szóval tisztelt fejlesztők, tessék csak nevezni, van rá még 4 napotok!

Természetesen ahogy múlt évben idén is jelen leszünk. Szeretnék élőben is közvetíteni az eseményt, reméljük, ez zökkenőmentesen fog zajlani. Érdemes elolvasni az 1 évvel ezelőtti bejegyzésünket, mennyire vártuk a konferenciát: https://szifon.com/2010/03/25/a-konferencia./ Hatalmas érdeklődés volt aznap és persze rendkívül jól éreztük magunkat.

A konferencia szervezői idén is felajánlottak 3db jegyet. Így aki szeretne eljönni, most a szifon.com által be is juthat! Mindössze annyit kell tennetek, hogy soroljátok fel az általatok “top 3”-nak ítélt, legjobb és/vagy legfontosabb magyar fejlesztésű iOS alkalmazást, és indokoljátok is meg, hogy miért ők az elsők. A hozzászólók között pedig kisorsoljuk a 3db jegyet.

(Ennél a cikknél minden más, OFF-topic hozzászólást törölni fogunk!)

Ezek még érdekelhetnek:


 1. 1.) Hungarian English Dictionary & Translator – tökéletes angol-magyar és magyar-angol szótár
  2.) BpMenetrend – sokszor életmentő, főleg bulik után 🙂
  Ha jb-s is számít, akkor:
  3.) MobileNotifier – simán alázza az alap értesítőt
  Ha nem, akkor:
  3.) Magyar Helyesírási Szótár – azért jó, ha van 🙂

 2. 1. BpMenetrend: a legkönnyebben használható és egyben legjobb menetrend. Életmentő, ahogy már írták.
  2. Prezi for iPad: ebben a legnagyobb erény maga a Prezi, mint eszköz, és az élmény, hogy iPad-en tervezhetsz vele
  3. Cirka – a Partykalauz: Ezzel a zsebedben tuti nem lesz több unalmas, otthonülős estéd.

 3. 1) Vitathatatlanul az offline Budapest menetrend

  2)Nem sokkal lemaradva a Call a cab( a címe nem tükrözi de magyar) Amivel természetesen online kapcsolat esetén kikalkulálhatjuk az út és a taxitársaság függvényében a viteldíjat előre.

  3)Végül a BitKnight féle offline szótárkollekció. Különösen szeretem mert nem csupán nyersen találunk fordítást hanem az adott szót bevett használatban is megmutatja.

 4. BpMenetrend – jól használható, hiánypótló alkalmazás – nagyon kellett már egy ilyen!
  Helyesírási szótár – jó ha az embernél zsebben van, mindenkivel megesett már, hogy elbizonytalanodott 1-2 szó írása közben 🙂
  Cirka – egy remekül használható buliadattár, ennek köszönhetően sokszor van programom! 🙂

 5. Én googlenek neki ugrottam az alábbi link elvileg átdob appstoreba hogy letölthesd a Cirkát de az itunesnak nem tetszett valamiért. Appstoreba ingyenes ez az app? amennyiben nem, tud valaki tippet adni tört változatra?

 6. Nos:

  1.) SmartCity (!) – UGYANAZ, mint a BpMenetrend, csak ez tud útvonalat is tervezni tisztán tömegközlekedési eszközökkel Google Maps alapokon (iszonyat hasznos) és online (előnye/hátránya is megvan, engem speciel nem zavar)
  2.) iGO – minden hibájával és elmaradottságával együtt a legjobb navigációs szoftver, ami valaha létezett
  3.) join.me – aki nem tudná, vnc jellegű szolgáltatás, cikk is volt róla nemrég

  +1.) Omnibusz – félig-meddig app, tömegközlekedőknek minden pénzt megér

 7. Azóta írtatok erről az iMenetrendről, nálam simán bekerült a top3-ba.
  Rengeteget utazom vonattal és a mobilos Elvira egy rakás szemét, ez az app ráadásul dizájnos is, szóval elfoglalt egy kiemelt helyet a home screenen. Grat a készítőknek! 🙂

  (Sorsolás mikor lesz? :D)

 8. Több újdonságot nem igazán lehet mondani 🙂

  Nekem egyből a 3 menetrendes app és webapp ami egyből eszembe jut ha magyar fejlesztésre gondolok…

  BpMenetrend
  iMenetrend
  Omnibusz

  Mindhárom azért mert Utazok Volánon, Mávon és BKV-n is és egyszerüen felbecsülehetetlen a pillanat amikor előkapom az iPhone-t és egyből tudom mi hogy merre honnan 😀

  És hogy biztosra menjek és a 3. app is rendes app és ne web app legyen:
  FN.hu – Hírolvasó – Egyik kedvec hírportálom appja és ezen szeretem a híreket olvasni! Hasznos….

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!