fbpx Skip to content

App Store leírás már twitteren keresztül is

A Twitter lehetővé tette, hogyha egy tweetben egy App Store-os alkalmazás linkje található, akkor láthatóvá válik az alkalmazás leírása és a képernyőkép is. Ez a tulajdonság csak a weben keresztül érhető el (twitter.com), a kliensekben nincs benne.
Hasznos dolog, jó lenne ha a kliensekbe is beépülne.


Újfajta módszer az alkalmazás bezárására

Bár nem lesz iPhone nano, de a home gomb nélküli élet megmozgatta Max Rudberg fantáziáját. A lenti videón látható, hogyan is képzelte el egy alkalmazás bezárását. Nem kell mást tenni, mint a telefon keretét erősen nyomni és bezáródik az alkalmazás. A véletlenszerű bezárást elkerülendő, először csak elkezd zsugorodni a kép, majd a nyomást folytatva bezáródik az app és visszatér a kezdőképernyő.
Lehet, hogy a markolászással együtt a térerő is elmegy?

Bár a jéghoki elég kemény sport, a bírók ritkán ítélnek büntetőt. Akinek ilyen irányú hiányérzete van, a Hockey Nations Shootout játékban kielégülést nyerhet.
A gameplay egyszerű: egy másik csapatot szétlövésben le kell győzni. Felváltva lehet kapusra rávezetni a pakkot, és egy jól irányzott lövéssel a kapuba kell találni.

Kapusként pedig egy felugró “lőlapon” oda kell bökni, ahová az ellenfél játékosa a labdát lövi.

Három fokozatban lehet játszani (easy, medium, hard), de csak a legerősebb szint jelent kihívást. Szintén választható a lövések száma, 3-5-7 próbálkozásunk lehet.
A játék elején választhatunk, melyik nemzet képviseletében akarunk játszani, így lehetünk a kanadaiakkal vagy az oroszokkal is, magyarok sajnos nincsenek a játékban.

Izgalmas rész a Tournament, ahol több ország csapatát kell legyőzni az aranyéremért.


Nagyon jó kis játék, ingyen tölthető le a magyar App Store-ból.

Olvasd el a hozzászólásokat is

13 Comments

  1. Nekem pl. nem tetszik ez a módszer, lehetne a Home gomb a szifon tetején is…

  2. Ez nem módszer, csak egy koncepció….A módszer az lenne, ha működne is….

  3. OK, igazad van, de ebben nem ez volt a lényeg: nem szeretném, ha ilyen lenne (attól függetlenül tudom, hogy nem ilyen…)

  4. off!!!bocsánat ezért az offért tény h egy nagyon hülye kérdést fogok fel teni de egyszerűen nem találom a meg oldást!!!itunes a legujabbról lenne szó akármikor backupolok a c meghajtomon egyre kevesebb hely van és már alig van néhány MBtóm és hiába törlök akármit a cről ugyan ugy marad h ha backupolok ipadra pl win 7röl lene szó valaki nemtud vmi megoldást h mindig az elözö backupot irja felül vagy valami h ne menyen alándoan el a helyem???elnézést az offért de csak itt tudom meg kérdezni és ez nekem nagyon fontos lene elöreis köszönöm!!

  5. Sziasztok, van egy 3G-m ma du frissítettem itunessal 4.2.1-re. 2 napja érzéketlen az érintőképernyő az s és y betűk környékén, így még a billentyűzárból sem tudom kivenni. Találkoztatok már ilyen problémával? Azt hittem valami szoftveres baja van (biztosan nem volt fizikai ütés és hasonlók a kijelzőre) de az update sem segített rajta.
    Tudnátok valami tippet adni, mi lehet a gond, és hová forduljak javítás ügyileg?

    Köszönöm!

  6. Nekem sem nagyon tetszik ez a megvalósítás a home gomb pótlására.. Ha mindenáron el akarják tüntetni a készülék elejéről, akkor lehetne oldalt, vagy a tetején. Bár nem értem mért zavar bárkit is a front-on lévő gomb..

  7. Gon@Kovi87: Gondolom azért mert nagyobb képernyőt akarnak

  8. igen, nagyobb képernyőt, a készülék növekedése nélkül.
    egyébként láttátok, hogy a cydia befigyel? 🙂

  9. nem ide tartozik, de nagyon fontos lenne! most vettem egy iPhone 3g-t, be szeretnék tenni saját képet a menübe, az ikonok alá, de nem sikerül! rengeteget olvasgattam, cydiáról leszedtem először a winterboardot, de nem volt jó, most a simple backgroundal próbálkozom, és ez jobb is lenne mert külön lehet állítani a home screent és a back screent, mindent úgy csinálok ahogy leírják, de azt írja ki hogy: “feature not supported, images in the wall. library can’t be set as wall. with simle bg. Use images from the Photo Lirary” a telefonomon egyébként 4.2.1-es szoftver van, a telefon jailbreakelése is megtörtént! kérem aki tud segíteni az írjon! köszönöm

  10. üdv! jó ötlet oldalt bezárni az alkalmazást, de majd mi lesz ha elromlik!

    nekem a lezáró gombom kontakt hibás vagy én nem tudom, de nem zárja le a képernyöt, tehát vlki nem ismer olyan alkalmazást amire csak rábökök és lezárja? már nagyon unom, hogy végig kell várjam az 1percet…

  11. @Mateo87: nm értem mit vagy hol figyel be a cydia?

  12. @németh bálint: Nekem is ez volt a tippem, de ennyi erővel maga a készülék is lehetne 1 centivel hosszabb.. Mind1, majd ők tudni fogják mi a jó nekünk :]

  13. hahahhahaa:D azt ott van a cydia—> nem tán meggondolja magát az Apple?


Add a Comment