fbpx Skip to content

A Hungarian Rings nevű alkalmazás megoldása hasonló fejtörést okoz, mint a bűvös kocka kirakása.

Adva van két, egymásba fonódó kör, melyben 38 db, négy, különböző színhez tartozó golyó van. Az összekeverés után úgy kell kirakni a golyókat, hogy a hasonló színek újra egymás mellé kerüljenek. Elsőre könnyűnek tűnik a feladat, azonban ahogyan az egyik kört mozgatja az ember, mozog a másik is, így könnyű belebonyolódni a kirakásba.

Mielőtt valaki idegfrászt kap, itt egy kétrészes videó a megoldásról.

A játék ingyenes, letölthető innen.

Olvasd el a hozzászólásokat is

26 Comments

  1. Ez elég gagyi lett… 🙁
    Maga a játék nagyon jó (volna) de el sem indul. Már a leírást sem tudom “leokézni”, mert kilép. 🙁
    (iTunes -ban hasonlókra panaszkodnak mások is.)
    Remélem, javítják, mert amúgy tök jó 5let volt megcsinálni! 🙂

  2. Off:
    Sziasztok! Tud esetleg segíteni vki ebben?: pár napja sem a fotókönyvtár- sem a kamera ikon nem nyílik meg a “kézikészülékemen”?? Azt írja miután rákattintok, hogy a könyvtár újraépítése, aztán semmi és kilép…
    Esetleg tipp, vagy ötlet, hogy miért van ez?
    Köszi!
    Amúgy a játék zseniális… hiába a magyarok fifikásak ebben is…

  3. Nekem sem indul a mandula…

  4. 25 éve a boltban lehetett kapni ilyet, az jobb volt, mert nyugodtan a földhöz lehetett vágni, nem lett semmi baja.

  5. Hatalmas OFF
    Légy szíves nézzétek meg ezt a videót kb fél perces, mert a hajam tépem ettől a hibától! Valakinek valami ötlet? http://www.youtube.com/watch?v=n6XeS3aaCLw
    a 17. másodperctől érdekes ott jön a hiba!

  6. Hy
    Valaki segítsen
    Nem találom a megoldást, pedig egyszer mar találkoztam a hibával és akkor sikerült megoldanom
    Iphone 3GS 6.15 bootrom
    Gyári be állítások visszaállítása után nem jelenik semmi meg a kijelzőn, újra kellene restoroljam de hogyan.

  7. az a baj, h itt nem “segít az olló”…:D

  8. @SzifonPatron: Ilyet még nem láttam… Érdekes…

  9. Hali,

    OFF!

    Touchom van 4 edik generációs, 4.2.1-n, a legújabb untethereddel.
    Ma gondoltam frissítem app storeal a tap tap 4 emet, el is kezdte, de melette volt pár alkalmazásom felrakva apptrackr-ről, és azokra is felajánlotta az updatet. Írta, hogy vegyem meg az appot stb. azokat mind kinyomtam, frissítette is a TTR-t aztán megjelent pár új app a készüléken. Konkrétan : Adsheet, iOS Diagnostics (mind2 fehér logóval van) Messages (rendes zöld logóval) , és az SBSettings, ami ugyan Cydiás, de eddig nem volt springboardon, csak az órán való csúsztatással tudtam előhozni. Hirtelen nagyon nem tudom mi van, tudna valaki segíteni, hogy mi történt?

  10. Sziasztok!
    Segitség kellene nem tudom autohorise ni a gépem es az a baj ha ramegyek a deautohorize all computer es azt irja hogy várjak 2011 aug 25 ig .ez nagyon gáz mit tudok csinállni?mert ugye egyszer mar elöttem ezt a dolgot egy éven belül es megegyszer ezek szerint nem lehet!Mit tudok csinállni?!

  11. @szakar1: iTunest supportnak írj és deauthorizálják neked az összeset. (azért írja hogy várj, mert te a deauthorize all gombot évente csak 1x használhatod, de a support megcsinálja neked többször is)

    @samu99 : Ezek az appok a /Applications-ban vannak alapból, az első 2 az iOS része, de nem kéne, hogy a SpringBoardon lásd ezeket. A messages meg főleg furcsa egy touch-on. Próbáld meg újraindítani. Ha gondolod esetleg csinálj egy restore-t. (Nem tudom miért lehetett, nekem még nem volt ilyenem, de az biztos, hogy nem az app frissítés miatt… Esetleg SpringBoard beállításait nem piszkáltad?)

  12. Szakar: regelned kell egy masik accountot.
    Csak evente egyszer lehet torolni az 5 gepet.
    Legkozelebb win reinstall elott deauthorizald.

  13. Akkor rosszul tudtam. 😉

  14. @i4user: Hát igazából nem piszkáltam semmit … Újraindítottam egyszer, semmi, még1szer, eltűntek a cuccok… SBsettings is eltűnt. Az érdekes csak, hogy pl a messages app futott is. kérte a számot, meg hogy mit írok , csak aztán nem küldte el, mivel ugye nem iphone (nem lepett meg nagyon a küldési error :D) Mindenesetre érdekes dolog volt !

  15. @kutitomi: én is azzal feszegettem ki mikor még kicsi voltam:D

  16. off
    sziasztok.
    egy haveromnak szeretném függetleníteni a 3gs-ét, de nem akar sikerülni.
    jailbrake megvan, de a 5.14.02re nem találok függetlenítést.
    valaki lőne nekem valami helpet, hogy mivel lehetne, vagy egy linket.
    köszi

  17. Akkor itt is felteszem a kérdést hátha ezt elolvassátok… A sam es hacktiválás iphone 4 re is jo? Pls egy igan vagy nm is megteszi

  18. @chips @szakar1:
    Nem kell új accountot csinálni, egy fillért se kell költeni emiatt, csak egy angol email, ennyi, ezt garantálom, nekem már többször is megcsinálták.
    (apple . com > Support > (bal alsó sarok) Apple Support – Express Lane)

    @samu99:
    Ez tényleg nagyon érdekes, nem hallottam még ilyenről hogy Touchon a Messages “előjött” volna, pedig azért nem vagyok kezdő 🙂
    A küldés nyilván nem működne, hiszen nem is tudná hogyan elküldeni, de mindenesetre nagyon érdekes 🙂 (Ha gondolod restore.)

    @németh bálint: Csak annyit kellett volna a googlebe beírni hogy iPhone 4 SAM leírásokban a 3G/3GS mellett a 4-et is említik, szóval szerintem működik rajta, de nem teszteltem. Próbáld meg ha gondolod.

  19. @Szpisti: Én sem X-akta! Azon gondolkozom, hogy Catalyst driverekben ezt azt állítgattam élsimítás, stb. vajon az nem kavarhat be neki?

  20. @németh bálint: most komolyan… már több alkalommal meg lett neked válaszolva, hányszor kérdezed már még meg?

  21. @SzifonPatron: Rájöttem Catalystban a Morphologycal Filtering okozza kikapcsoltam és már jó is! Sosem gondoltam volna, hogy egy 2D-s alkalmazást is meg tud hülyíteni a vidkari driver gaming opciójának piszkálása! Jó ég!

  22. Morphologycal=Morphological 🙂

  23. Letöltöttem a játékot, elindítom és 3mp után bezárja.
    valami ötlet? (touch 3G 4.1)

  24. Nah köszönöm beírtam googleba de redsnownál nem írt ki olyat hogy deaktivate…


Add a Comment