fbpx Skip to content

Mikor a Vodafone-nál megjelent az iPhone 4 beszámoltunk arról, hogy jobbnál – jobb alkalmazásokat fognak kapni a vodafone-osok. Mára már 7 alkalmazás is elérhető a szolgáltatótól, ami szerintem szép teljesítmény.

Valójában a legfrissebb programjukról szeretnék írni nektek. Mivel hétfőn itt Valentin nap, megjelent a “Vodafone Valentin Flört” alkalmazás, amivel Valentin napon “játszhatunk”.

A VodafoneValentin Flört alkalmazás segítségével bármelyik házibuliban megtalálod a Valentin napi partnered. Fotózd le a jelenlévő csajokat vagy pasikat, pörgess és nézd meg, kivel hoz össze a sors. Hogy ezután mi történik, annak már csak a fantáziád szab határt!

Természetesen ingyenesen tölthetjük le, és nem csak Vodafone-osok használhatják. 🙂

Olvasd el a hozzászólásokat is

29 Comments

  1. Kicsit nehéz lenne korlátozni, hogy csak a vodások használhassák :D…

  2. Ez mind szép és jó! Ígéretük szerint lesz iGo ingyenes verzió a Vodafone versenyzőknek. Na, azzal mi van, kérdem én?

  3. Nem igazán értem ez mire is jó.
    Értelmetlen hülyeség.Még jó hogy nem kérnek érte pénzt.pfffffff

    @onderon: Hát amikor MO-n anno elindult a mobil láz akkor elég sok motorola volt.Sőt a legjobb telók voltak.Most körül lehet nézni.
    De hogy csak a másik fikázásából próbál piacot nyerni pont azt leutánozva amit fikáz….szánalmas.Épp úgy mint a winfos op rendszeres telók.Nyomták hogy most majd aztán.És nem lett aztán.Nem tudok 1 olyan embert mondani a közelben akinek ilyen mobilja lenne.
    Egyébként a reklámot már láttam 1 hete.Elég uncsi

  4. @Spider:

    “csak a másik fikázásából próbál piacot nyerni pont azt leutánozva amit fikáz….szánalmas”

    -amerikában ennek hagyománya van. szerintem az szánalmas, hogy leszánalmasozod 🙂

    “Nem tudok 1 olyan embert mondani a közelben akinek ilyen mobilja lenne.”

    -amerikai piacra készült a reklám, ahogyan a motorola is főleg amerikai piacra szánt termék. még nem tudsz mondani, hidd el, idővel elég sok lesz. ahogyan androidos is egyre több van. és bár még a ios jobb, nagyon vékony már az a hajszál. amint kijön a 3.0, szerintem pedig már nem lesz miről beszélni sajnos.

    -felesleges ennyire foggal körömmel védeni az apple-t. mert AZ szánalmas. belátni, hogy egyre kevesebb az előnye és pusztán abból tud bevételnövekedést elérni, hogy az olcsón előállított termékeit elképesztő összegen árulja, annak már lenne értelme. évekig iphone-om volt. ma már nem 100%, hogy azt vennék. hónapok múlva, pedig még kevesebb eséllyel indul. iphone4 nem sikerült túl jól, ios kezd lemaradni, a mac-ek drága pc-k osx-et futtatva, ipad pedig kamera és bővíthetőség nélkül nem is értem hogyan terjedhetett el. értem látom elfogadom az apple stratégiáját, de attól nekem még fidesz marad, steve jobs pedig orbán viktor 🙂 (bocs a politikáért, de ez a legérthetőbb példa amit tudtam hozni)

  5. @mythbuster: nem, mivel pl. a Navigon select tudja, hogy milyen hálózaton van a készülék, és csak T-Mobil-osoknak működik.

    @onderon:

    a 3.0-s Android sem lesz jobb, mint az iOS; az iPad pedig azért terjedt el még kamera nélkül is, mert jó, és az emberek szeretik. Azt viszont tényleg csúnya dolognak találom, hogy rettenetesen túlárazva árulják az iPhone-okat/Maceket…

  6. @onderon: azért te drága MSZP-s (bocs nem hagyhattam ki), kifejthetnéd, hogy mi nem sikerült jóra a 4-esben!?

  7. @daralan: ja, ha nem fideszes vagyok, csak mszp-s lehetek? 😀

    kezdjük az antenna mizériával, ami létezik, tudom, haveromén mindig ezzel szórakozom. aztán ott van az elő-hátlap üveg probléma, nehéz és rossz fogni, lehetett volna amoled de nem lett, mondjuk így sem rossz a kijelző. a fehér festék ügy, ami lehet csak reklámfogás persze, de attól még az egész nem szimpi úgy ahogy van.

  8. @onderon: Sztem az atenna problémát nem nagyon lehet érzékelni Magyarországon.

  9. @onderon: jó indulatból mondtam az mszp-t, attól már csak lejjebb van… de ennyit a politikáról…

    antenna mizéria = valóban létezik, de ha csak nem ezzel szórakozol, a hétköznapi használat során nem jön elő, kivéve ha amúgy sincs térerő, akkor meg úgyis mindegy

    “nehéz és rossz fogni” ez szerintem ízlések és pofonok nekem jobban bejön, főleg hogy elöl hátul üveg…

    amoled = szóval nagyon örülök hogy nem ez a parasztvaku került bele, bármely a piacon lévő amoledes teló mellé oda lehet tenni, egyiknek sincs ilyen képe…

    a fehér nem tudom mit nem szimpatizálsz, akarták, de nem tudták megoldani, ennyi…

  10. @onderon: Egész jó

  11. @daralan: De akinek fontos, hogy fehér legyen az már megoldotta ezt az ügyet. Mert már itt a szifon team is meg tudja csinálni.

  12. @daralan: lehet nem tudták megoldani, de akkor miért tudták mások? ha viszont valóban probléma van a festékkel, akkor a 60-100ezer ft-os fehérré alakítást árusítók valami gagyi cuccot raknak össze? a szifon team is, ahogy WiC0 írta? az egész nem tiszta, ami nem tiszta nem szimpi. ha nem tudták megoldani miért nem kommunikálták? ha meg tudták akkor meg egy csúnya reklámfogás, félévvel később kiadni második bőrként.

  13. Sziasztok.

    Egy gyors kérdésem lenne, akik ipad bb-vel függetlenítették a telójukat azok hogy fognak restore-olni? Van olyan cfw ami tartalmazza már magában a 6.15.00-s baseband számot? köszi a választ.

    CRaNk

  14. @onderon: kíváncsi lennék azokra a “házilag” fehérré varázsolt iphone-okra, hogy megvan e az a vaku probléma, ami miatt nem jelent meg, mivel ott a vakus képekbe “belevilágított a vaku” (bocs ezt nem tudom másképp megfogalmazni)

    egyszóval kétlem hogy reklámfogás lenne, csak a nagyon nagyon fanok fognak most fehéret venni mikor fél év is itt az “új”
    @CRaNk: igen ha ráguglizol találsz olyan custom firmweart, amiben 6.15.00-ás baseband van és azzal simán lehe restore-olni…
    ui.: ha nem találsz hagyj üzenetet, és küldök linket ahonnan le tudod szedni, mert nekem van olyan firmwearem

  15. bocsi srácok az off-ért de az untethered jb amikor kell számitogép a telefon bekapcsolásához vagy az nem az ? előre is köszi és tudom hogy láma kérdés ez 😀

  16. semmi értelme, inkabb az igo jönne mar… azt meg indulás óta igérik. 🙁

  17. @aronocska:
    Wikipédiából: “A tether is a cord or fixture that anchors something movable to a reference point.” — tether == pányva, tehát a fosztóképzővel (UNtethered) azt jelenti, hogy önálló a teló, nem kell sz. gép. 🙂

  18. Sziasztok.Új iphone 4-emet szeretném feltörni 4.2.1 alatt.Függetlenítés nem érint.Kérlek valaki segítsen.Köszönettel

  19. @H2CO3: nagyon szépen köszönöm 😀 ezt én is meg találtam csak nem vágom az angolt 😀 a fordito meg ….

  20. @easy-rider: akkor töltsd le a greenpois0nt és rajta 🙂

  21. köszönöm a gyors választ.Üdv

  22. @onderon: Hát ahogy érzed
    De én nem amerikában élek és nem is vágyok oda.Ez ilyen viselkedésről megvan a véleményem.
    Nem védem az almát.Csak ha saját ötlettel állna elő végre egy cég azt többre becsülném,mint lekoppintani valamit aztán hangoztatni hogy az enyém sokkal jobb.
    Az ár kérdésen nem tudom miért vagy fent akadva.A kereslet kínálat határozza meg a piaci árat.(vagy ezt még nem hallottad?) Ha megveszik 200e ft ért akkor minek adja 100e ft ért?sőt még várólisták is vannak.
    Egyéb tekintetben egy jó ideje almás vagyok,de nem bántam meg.nagyon stabil a készülék,Nekem soha nem volt semmi gondom vele.És multkor itt volt tesóm androidja………..háááát.kicsit lassú kicsit nyögvenyelős
    A samu G S még kicsit jobb deee…….
    Volt egy android tablet is nálam 3 napig bírtam és ment a lecsóba.
    Még sokat kell fejlődnie az androidnak hogy tuti legyen.

  23. Mi a helyzet az iGo My Way-el?
    “Hamarosan” by vodafone 2010.nov 29-től és mindezt az Apple-re fogják.

    Miért????????????????????????????????????????

  24. @maxsys: gondolom ők is olyan “tutira” akarják mint a tré a navigont, hogy mindig ellenőrizze a mobilneten, hogy melyik szolgáltatónál, így téve a külföldi használatot meglehetősen drágává…

  25. @Spider: de nekem meg a nagy gépemmel és a laptopommal nincsen bajom, mindkettő windows 7 🙂 a kékhalálos idők már rég elmúltak. a hardverről meg ne beszéljünk, mert az ugyanaz mindkettőben. láttam én már megpúposodot macbook pro akksit, a billentyűzettől összekarcolódott laptop kijelzőt, eldeformálódott alu házat. nem azt mondom, hogy rossz az apple. teljesen jó, én is kedvelem. pusztán azt mondom, ugyanaz, 2x annyiért. anno az iphone nagy újdonságokat hozott minden téren, mára ez az előny teljesen elkopott.

    saját ötlethez meg annyit, hogy mindenki próbálkozik mindennel. a tablet pedig nem az apple találmánya, csak nekik sikerült jókor jóidőben valamit összehozni. tegyük hozzá, hogy kapkodva, mert a kamera hiánya azért nagy baki szerintem, de én az sd kártya olvasást is belevenném, de ez már megosztja az embereket, hogy kell-e vagy sem.

    persze, hogy megveszik, sok a fanatikus, ami pedig vásárlási kedvet generál. ez az apple stratégiája. jól csinálja. csak nekem nem szimpatikus.

  26. Most lettem iPhone 4 tulaj!
    Térerő elmegy nekem is ha ott fogom, másképp nem tudom fogni…..

  27. @daralan: “Mi az iPhone indulás időpontjára (azaz tavaly novemberre) elkészítettük a szoftvert, azóta az Apple-nél áll validálás alatt, az élesbe kerülés időpontja egyelőre ismeretlen, addig is a türelmét kérjük!” nyaljon be a vodafone, lassan 3 hónapja semmi.
    Mutogatni persze tudnak!

  28. @szebi: Vagy nagyon gyenge térerejű helyen laksz, de nekem 1 csikot sikerül levinnem. Mielőtt én megvettem, 3 készüléket is kiprobáltam és jó volt. Vid vissza ha neked sehogy sem akarodzik jónak lenni, habár egy tok vagy bumper sokat tud segíteni. Én csak néha használok tokot.


Add a Comment