fbpx Skip to content

Megjelent a 4.3-as rendszer újabb bétája

Újabb két hét telt el, így megjelent a 4.3-as rendszer újabb béta változata. Hibajavításokon kívül a verzió tartalmazza az alkalmazás-letöltés megszakíthatóságát is. Ez úgy hívható elő, hogy letöltés közben hosszan nyomod az ikont, erre a megszokott módon az elkezd rezegni. Megnyomod a bal felső sarokban megjelenő „x” jelet, felugrik egy ablak és megerősítés után megszakítja a letöltést valamint törli az alkalmazást.


Van egy eddig nem publikált, de korábbi bétákban is meglévő hiba. App Store alkalmazásom belül, az Update fülön a megerősítéshez meg kell adni a jelszót. Ha itt a Cancel gombra nyomsz, akkor a kezdőképernyő visszaáll alapbeállításra és az összes folder elveszik. Remélhetőleg javítják a következő bétában.

Folytatódik a Sony ekönyvolvasójának története

Komoly vihart kavart a Sony ekönyvolvasójának elutasítása. Mivel többféle információ látott napvilágot, az Apple szóvivője is megszólalt. Trudy Miller szerint nem változtattak semmit, csupán azt szeretnék, ha egy alkalmazás az App Store-on kívüli vásárlást tesz lehetővé, akkor ez a lehetőség legyen meg App Store-on belül is.
Ahá! Apple így akarja házon belül tartani a bevételt, mivel az ár 30 %-át lefölözi. A kis pénzéhes 🙁 Ez rossz hír a Sony-nak, Amazonnak és a többi tartalomszolgáltatónak. Lehet, hogy ezért az ilyen típusú App Store-os vásárlások 30 %-kal drágábbak lesznek? Nem hiszem, hogy véget ért a történet.


Angry Birds Rió újabb hírei

Nagyban folynak az Angry Birds Rio előkészületei. Korábbi cikkemben már megemlítettem a játékot, most az a hír látott napvilágot, hogy a film reklámja látható lesz a SuperBowl negyedik negyedének szünetében és tartalmazni fog egy olyan kódot, amellyel a játékban újabb pályákat lesznek felszabadítani. Tweet szerint a játéknak több verziója jelenik meg, lesz ingyenes változat is.

Olvasd el a hozzászólásokat is

9 Comments

 1. “Megnyomod a jobb felső sarokban megjelenő „x” jelet”
  az a bal felső sarok 🙂

 2. Ezt a folder-szetesest beta2-vel mar tapasztaltam, remek volt 214 app-ot ujra folderekbe rendezni…

 3. Nekem 4.3b2 fw-nél nem megy a safari , és a skype sem ! illetve azt vettem észre az akksi kissé jobban merül mint a megszokott !

 4. Bizony ez már egy régi hiba, és tényleg borzasztóan idegesítő, amikor megszoktad h az infinifolders miatt az első screen-en van gyakorlatilag minden, és utána pakolhatsz vissza egészen a 7. screen-ről…

 5. ehhez is mentsuk a shsh-t ?

 6. @diario: az SHSH-t mindig érdemes menteni, amihez lehet. a 4.3b3-hoz jelenleg nem lehet menteni az SHSH-t.

 7. @Jadeye: ahha ertem koszonom

 8. Remélem nem jön ki még vagy 2hétig …
  Pont tmobilnal cserébe van a 3gsem .. 😀


Add a Comment