fbpx Skip to content

Books: Happyreading-Children’s Favourite Fairy tales 8in1 HD – iPad only!

8 klasszikus gyerekmese, mint például Piroska, Pinokkió és a Békakirály, mindez angol nyelven. Akár fel is vehetjük a hangunkat, hogy legközelebb ne kelljen felolvasnunk.

€2.39 » Ingyenes

Business: Autograph

Írj alá egy hivatalos dokumentumot scannelés illetve nyomtatás nélkül: az Autograph a legközelebbi számítógépre továbbítja aláírásod.

€2.99 » Ingyenes

Education: SkySafari

A SkySafari a méltán híres SkyVoyager nevű űr-böngésző alkalmazásnak a második verziója.

€11.99 » €7.99

Entertainment: 360 Live

A legkeményebb XBOX 360 fanoknak kitalált app, amellyel az XBOX Live-ot böngészhetjük.

€1.59 » Ingyenes

Finance: EZ Interest Calculator Lite

Az EZ Interest Calculator Lite verziója, amely segít a befektetésünkből származó hasznunkat kiszámolni, a bonyolult matematikai összefüggések helyett.

€.79 » Ingyenes

Games: Real Skijump HD

Síugrás az iKészülékünkön! 3D-s grafikával rendekező síugró játék, Game Center kompatibilitással. Univerzális, szóval iPhone-os és iPad-es változat is egyaránt elérhető.

€2.39 » Ingyenes

Healthcare & Fitness: Fast Food Calories Hunter [+Diets and Restaurant map]

A különböző gyorséttermekben árult ételek kalória- ill. koleszterinmennyiségét tudhatjuk meg ezzel az app-el, sőt, akár még egy étrendet is összeállít neked.

€.79 » Ingyenes

Lifestyle: Coffee School

Válj könnyen kávéfőző mesterré ezzel az alkalmazással! Offline, lépésről-lépésre típusú bemutató videók, tippek és trükkök a különböző fajta kávék elkészítéséhez!

€3.99 » Ingyenes

Medical: ProLog

Végre egy alkalmazás, amivel az összes orvosi ügyeidet rendben tarthatod! Legyen szó akármilyen betegségről, fertőzésről, a ProLog adatbázisában minden procedúrát megtalálsz!

€3.99 » Ingyenes

Music: Touch DJ™ 2

Mint az a nevéből is kitalálható, egy DJ alkalmazásról van szó. A Touch DJ minden zenével kapcsolatos kívánságunkat teljesíti, a zeneiparban dolgozók legjobb barátja.

€15.99 » €7.99

Navigation: Cockpit Recorder

A Cockpit Recorder segítéségvel felvehetjük az utazás minden percét, akár döntő bizonyíték is lehet vitás eseteknél. Jimny kolléga is írt róla egy cikket, tessék megnézni!

€2.39 » Ingyenes

News: CNN App for iPhone

Az amerikai hírcsatorna hivatalos iPhone app-je. A világban zajló események követésére, angol nyelven, kiválóan alkalmas, főleg ingyen!

€1.59 » Ingyenes

Photography: Photogene for iPad – iPad only!

Akik az App Store eseményeit az első naptól fogva nyomon követik, azoknak ismerős lehet az app – ez volt az első igazán híres fotószerkesztő alkalmazás. Most az iPad-es verzió az eredeti ár feléért megkapható!

€2.99 -> €1.59

Productivity: Awesome Note (+Todo)

Szerintem a legjobb ToDo app, amióta az eszemet tudom, ezt használom. Hűen a nevéhez, valóban lenyűgöző, csak ajánlani tudom. 😉

€2.99 » €1.59

Reference: Handy Converter

Gyors és egyszerű átváltó app, többek között árfolyamot, hosszúságot illetve hőmérsékletet válthatunk vele át.

€1.59 » Ingyenes

Social Networking: Happy B’Day!

Sose felejtsd el szeretteid születésnapját! Ennek az alkalmazásnak a segítségével beállíthatunk egy-egy értesítőt, amikor szülinap van a baráti körben/családban.

€.79 » Ingyenes

Sports: WFM2009

Foci-menedzserekké válhatunk ennek a játéknak a segítségével! Egyszerű, de mégis szórakoztató alkalmazás.

€2.99 » €.79

Travel: TalkinPics

Baromi hasznos app, ami segít tájékozódni a külföldi országokban. Képeket mutathatunk arról, amiről éppen tájékozódni szeretnénk.

€.79 » Ingyenes

Utilities: Scany

Teszteld le az otthoni/munkahelyi/publikus WiFi biztoságát ezzel az app-el! A Scany-vel minden információt megtudhatsz a jelenlegi hálózatodról, és minden biztonsági beállításban keresheted a hibát!

€1.59 » €.79

Weather: Mercury – Worldwide Weather

Légy tájékozott az időjárásról illetve a jelenlegi hőmérsékletről, akárhol is vagy a világban a Mercury app segítségével!

€.79 » Ingyenes

Olvasd el a hozzászólásokat is

14 Comments

  1. Az atvalto nagyon jó régen kerestem mar valami hasonlót 🙂

  2. Bocsánatot kérek az off-ért, de keresem olyan progit, hogy amikor a telonon böngészve találok egy telefon számot pl. 1-234-5678 nagyobb macera, lássd copy edit copy a Jegyzetekben, nélkül fel tudjam hivni 0612345678 formában- Az Edit Before Call nálam nem megy jól, mihelyt egyszer bejött a tárcsázó semmi mást nem tudom csinálni. Köszönöm és bocs az off-ért mégegyszer. 3 órája keresek valami progit ami használható.

  3. @romcika: ha hosszan rányomsz akkor felajánlja.

  4. OFF:
    @admin: mail ment! 😉

    ON: az Autograph nagyon ötletes! Valamint a CNN appot meg a Scanyt is ki fogom próbálni.

  5. De nem módosithatok rajta. Magyarán szeretnék egy kurzort a tárcsázó sorban.

  6. nektek is csinál olyat az sbsettings hogy akkor is bejön ha le van zárva a billentyűzár? régebben még os 3.X-en nekem nem csinált ilyet, csak mióta ios -t használok

  7. @gabor94: az SBSettings beállításai között be lehet állítani, hogy előjöjjön-e a lockscreenen is: valami olyasmit keress, hogy enable/allow while in lock screen. (Egyébként, azt hiszem, az SBSettings használja a libactivatort is, szóval az Activator beállítási közül is ki tutod keresni, és letiltani lezárt képernyőnél.)
    BTW, az iOS mostmár minden szoftverre vonatkozik, tehát az iPhone OS 1.x, 2.x és 3.x is az iOS nevet viseli… 😉

  8. @H2CO3: Láttam már dolgozunk rajta!

  9. @admin: köszi szépen! 🙂

  10. @romcika: Még két óra keresés… valakinek valami ötlete?

  11. @H2CO3: köszi. megtaláltam 😀

  12. Sziasztok.
    Lehet, nem itt kene erdeklodnom, ennek a cikknek a kommentjei kozott, de elakadtam egy oldallal kapcsoalatban.
    Regebb jelent meg egy link itt, ahol kivalaszthattad a telefon tipusat, az iOS tipusat stb stb tablazatszeruen es aztan az adatok alapjan kiadta az oldal, hogy mivel lehet fuggetleniteni. Sajna nem talalom mar sehol az archivumban es most egeto szuksegem lenne ra, s ha lehetne , nem tudja valaki a linket elkuldeni, vagy ide kitenni?
    Koszi elore is

  13. @H2CO3:

    Koszonom szepen, oriasit segitettel 🙂


Add a Comment