fbpx Skip to content
Ma újabb találgatásokat olvashattok. 3D-s képernyő lesz az új iPod touch-ban? Mégis lesz fehér iPhone 4?

3D-s képernyő az iPod touch-ban?

Egy japán blog szerint a következő generációs iPod touch-ban már olyan 3D-s képernyő lehet, amelynek használatához nincs szükség külön szemüvegre. Magát a gyártást a Sharp végezné, jelenleg az előkészületek folynak. Az Apple korábban számos ilyen irányú szabadalmat adott be, a blog szerint most érett meg az idő a megvalósításra. Ezzel a fejlesztéssel a héten bemutatandó Nintendo 3DS-nek akarnak konkurenciát állítani.

Mégis lesz fehér iPhone 4?

Az Engadget kapott pár képet, amelyek a német Vodafone belső rendszerét mutatják. Ezeken a képeken megjelenik a fehér iPhone 4 16 GB és 32 GB kapacitással. Persze ez nem azt jelenti, hogy a küszöbön van az értékesítés, inkább felkészülnek rá. Már ha valaha lesz hivatalosan fehér iPhone 4…


Olvasd el a hozzászólásokat is

16 Comments

 1. Sziasztok!
  Tudom h nem ide tartozik de volt egy hír amibe egy olyan appről irtatok amelyik ezeknél az ikon családoknál nézi h mennyit telefonaltal

 2. Ekkora hülyeséget, mint a 3D-s iPod Touch…:DD

 3. Még a 3d is gyerek cipőben jár legalabbis sztem ilyen kijelző ide vagy oda… nem hinném, hogy az Apple egy ilyen ugymond “kezdetleges” dolgot bevállal ha csak ők nem csináltak valami twice as amazing-et 😀

 4. @Dagneross:

  miért lenne hülyeség?

 5. @clooney:

  a kijelző itt ugyan az mint az eddigiek a head tracking miatt tűnik 3d-nek a kép
  csak akkor ha mozgatod a készüléket. ez nem új

 6. iszonyú parasztvakítás…

 7. Szerintem meg majd azzal dobnak Steveék h majd nyáron kiadják a 4S-t ami már fehérben is lesz.

 8. off bocsi!
  Valaki segítsen pls nemtom mi a neve annak a programnak iPhone ra mikor levan zárva a teló nem az van kint h húzd el hanem 3X3 pont amit össze kell kötni úgy ahogy beállítjuk
  Válaszokat előre is köszi

 9. nekem nagyon bejön ez a háttérkép megoldás:)

 10. Nem tudom h ez pl annál a repülős játéknál hogy lenne megoldva. Ha most a repülőt azzal irányítanád h a telefont is forgatod, de nem a repülő fordul, hanem éppen a hátteret kéne nézni.

 11. @Gábor: Androidlock a neve cydiából tölthető le.

 12. HA egyik gépről át akarom költöztetni másikra telót, akkor mi az eljárás, hogy ne törölje ale a telefont a iTunes? (Mert azt akarja ) Van valami config file, adatbázis bármi? Az egyik MAC a másik PC, csak hogy szép legyen.
  Köszi!

 13. a 3D telefonokba szerintem is parasztvakítás, de ezt már korábban egyik cikknél kifejtettem.
  itt az adott videóban viszont nem 3D képernyővel van dolgunk, hanem a mozgásérzékelő a mozgásnak megfelelően tolja el a hátteret az ikonok mögött.
  szerintem teljesen felesleges, hogy ez plusszba egye a memóriát és lassítsa a telefont, valamint nem illő egy komoly készülékhez.
  az iphone továbbra sem gyerekeknek van szánva…

 14. @Mateo87: igen, iphone-t említettem, mert ha toucht érintené a dolog, akkor az iphone-t is.
  az viszont elképzelhető, h cydiában megjelenek egy program, amitől így viselkedik a hátterünk.

 15. Most fog megjelenni a nintendo 3ds, úgyhogy lehet hogy valami újítással az ipod touch ennek vetélytársa akar lenni, szerintem .

 16. @tigivok:
  Van olyan repo, ahol ingyen elérhető?


Add a Comment