fbpx Skip to content

Az Apple a mai napon kiadott egy közleményt, miszerint Steve Jobs, a vállalat vezérigazgatója (CEO) egy bizonytalan ideig tartó betegszabadságra megy, és ezalatt, ahogy 2 évvel korábban is, Tim Cook ügyvezető igazgató (CFO) helyettesíti. Steve továbbra is részt fog venni a vállalatot érintő stratégiai döntésekben.

Ezúton közzétesszük az Apple csapatának írt levelét angol nyelven:

Team,

At my request, the board of directors has granted me a medical leave of absence so I can focus on my health. I will continue as CEO and be involved in major strategic decisions for the company.

I have asked Tim Cook to be responsible for all of Apple’s day to day operations. I have great confidence that Tim and the rest of the executive management team will do a terrific job executing the exciting plans we have in place for 2011.

I love Apple so much and hope to be back as soon as I can. In the meantime, my family and I would deeply appreciate respect for our privacy.

Steve

Összefoglalva: “A cég igazgatótanácsa elfogadta a betegszabadságra vonatkozó kérelmem, mely alatt továbbra is CEO-ként fogok dolgozni, és részt fogok venni a stratégiai döntések meghozatalában. Tim Cook-ot bízom meg a mindennapi teendők irányításával, és biztos vagyok benne, hogy kiváló munkát fognak végezni a 2011-es célok elérésében. Nagyon szeretem az Apple-t, és remélem, hogy minél hamarabb visszatérhetek, viszont addig is nagyra értékelném az én és családom magánéletének tiszteletben tartását.”

A szifon.com csapata reméli, Steve minél hamarabb felépül, és visszatér a vállalathoz.

Olvasd el a hozzászólásokat is

26 Comments

  1. Tehát nem ő fogja demózni az új termékeket :(?
    Remélem mihamarabb visszatér.

  2. Jó egészséget neki! 🙂

  3. ciki lenne ennyi pénzel korán megdögleni 😀

  4. eddig tartott az apple lufi…

  5. Detoxicer: Hogy te mekkora egy paraszt vagy… Az emberek meghalni szoktak, nem megdögleni. Biztos egy családtagod halálakor is azt mondod, hogy na, megdöglött a rokonom… Idióta.

  6. Steve korlátai nélkül el se tudnám képzelni az apple-t:S
    Ha valami törtnénne vele, belátható időn belül minden megváltozna…

  7. Részvényzuhanás várható… Nagyon személyközpontú lett a marketingstratégia is. Apple=Munkás Pista. Pedig jó úton járt nagyon a cég (a saját érdekeit tekintve persze)

  8. @Supi: Gyógyulj meg Pityukám!

  9. Biztosan valami komolyabb műtéte lesz v. ilyesmi. Nyugi sok pénze van így biztos jó orvosok kezében lesz. Gyorsan felépül reméljük!

  10. Mondjuk szegény elég szarul néz ki. Nem áll a helyzet magaslatán:(
    Belebetegedett a JB.be:)

  11. Hátha így nélküle tudnának működő frimware-t késziteni iphone-hoz.
    Ezek a mostani frissítések olyan szinten semmire valóak (egész pontosan sza…ok)Lassan már azon kell elgondolkozni hogy lehetne windowst portolni a szifonra. ennél még az is stabilabban fut.

  12. @kalmar: mi a bajod vele?

  13. Steve nélkül nem alma az alma. Reméljük nem fog nélküle rohadásnak indulni a cég! 🙂

  14. Sziasztok! Mi lehet a gond? Van egy 3G 3.0 szoftver. frissiteni akarom 3.1.2-re de az elején elszáll 2003-as hibával.

  15. @Gomba: Minden nap egy Alma az orvost távol tartja. 😀
    @Mkr: próbáld meg egy másik USB porthoz csatlakoztatni a szifont.

  16. @Mkr: Ahogy olvasom (kb első találat google-on) kábelprobléma. Eredeti adatkábeled van? Probáltad másik USB portban? Ezt írja a 2003 as hibakódra.

  17. Sziasztok! Adott egy 3g 4.2.1-el és ha redsn0w-al jailbreakelem, remeg/rezeg a képernyő. Valaki találkozott már ilyennel? Ötlet? Megoldás? Köszi!

  18. ilyen hírekre szoktak akár 5%-ot is zuhanni az apple részvényei.. jobbulást.

  19. Engem tök nem érdekel Steve Jobs…

  20. Ti hol látjátok az Apple részvények alakulását?

  21. Koszonom! Masik kabellel jo lett! Viszont semmilyen app nem megy fel! Mobilinstallaton 3.x fent van. Meg az ingyenes se megy fel Itunes-on keresztul.

  22. Nem tudom mennyi valóság alapja van, de egy olasz lapban azt olvastam hogy Steve rákos. Ne támadjatok hogyha nem igaz, ezt olvastam a lapban:/

  23. @Mkr: már nem egyszer leírtuk, hogy ne azt tedd fel, hanem a cydia.hackulo.us source-ról az appsync megfelelő verzióját.

  24. Ok. Köszönöm!


Add a Comment