fbpx Skip to content

Amivel megkedveled még a rossz időjárást is. Az időjárással kapcsolatos alkalmazások (melyeknek külön kategóriájuk van az App Store-ban) általában túl sok részlettel szoktak szolgálni. Ez az, amivel a Weather HD esetén nem igazán kell foglalkoznunk. Ugyanis nagyfelbontású animációkkal jelzi, éppen milyen idő van az általunk választott város környékén. Olyannyira minőségi és elbűvölő, hogy bátran tudom ajánlani íróasztalra kitenni így az iPad-et (egy dock vagy a gyári apple tok segítségével), amikor nem használjuk éppen.

A felső részen található a helyi idő és az adott város megnevezése. A helyszínek között az ujjunk balra és jobbra huzogatásával tudunk váltani. A bal alsó sarokban a jelenleg jellemző időjárás leírása található (hőmérséklet (jelenlegi, max, min), páratartalom, eső valószínűsége, szél sebessége és iránya, légnyomás, látótávolság – a két utóbbi kivehető a beállításoknál). A “show forecast” gombra kattintva a következő órákra vagy napokra jellemző előrejelzést tudod megtekinteni, s ha valamelyikre ráböksz, megjelenik a teljes képernyőn animáció formájában.

A jobb alsó sarokban található a konfiguráló menü, melyben egyrészt városokat tudsz hozzáadni, másrészt meghatározni az alapvető megjelenítést. Bármilyen idő uralkodik kint, a karácsonyi verzió garantáltan örömöt varázsol otthonodba. Egy dollárért tölthető le az App Store-ból (bár itt most az iPad-re koncentrálunk, szerencsére az app iPhone-al is használható).

Jadeye kollégával készítettünk videótesztet, hogy könnyebb legyen értelmezni a fent leírtakat:

Olvasd el a hozzászólásokat is

1 Comment

  1. Kár, h nincs iPad-em, iszonyat jól néz ki. Majd telón meglesem kisebbe.


Add a Comment