fbpx Skip to content

Books: How The Grinch Stole Christmas! – Dr. Seuss

A klasszikus történet, angol nyelven. Akár hangoskönyv formájában is élvezhetjük. Univerzális alkalmazás, szóval iPhone-ra és iPad-te egyaránt optimalizálva van.

€2.99 » €1.59

Business: Splashtop Remote Desktop for iPhone & iPod touch

A legjobb teljesítményt nyújtó VNC app most féláron elérhető! A New York Times és az Apps for iPads is öt csillagot adott neki, jómagam is használom, ajánlom mindenkinek! 😉

€1.59 » €.79

Education: Vectorama

A Vectorama kiszámolja neked a vektor komponensét, méretét es irány paramétereit. Sőt, ami igazan jó, az app meg is mutatja ezeket a paramétereket, amiket aztán tetszés szerint módosíthatsz.

€1.59 » Ingyenes

Entertainment: Talking Santa – Merry Christmas

Az utóbbi időben nagyon elterjedtek az ún. ‘Talking XY’ applikációk, kicsit késve bár, de a developer leárazta a karácsonyi beszélő Mikulás alkalmazást. 🙂

€1.59 » Ingyenes

Finance: Cash Flow HD

Talán a legszebb és legstabilabb alkalmazás a maga katégóriájában. Az alkalmazással a havi/évi költségvetésünket adminisztrálhatjuk, különböző kategóriákban, pl. Cég, Lakás, Autó…

€.79 » Ingyenes

Games: Dungeon Hunter 2 HD – iPad Only

Gondolom senkinek sem kell bemutatnom ezt a nagy felhajtással kiadott játékot. iPad-es változata most egy fél euróval kevesebb.

€5.49 » €4.99

Healthcare & Fitness: RunKeeper Pro

A RunKeeper az iPhone-ba beépített GPS-t kihasználva követi nyomon a fitness aktivitásod, s ezután összeveti az eredményeket a korábban tapasztaltakkal, illetve tanácsokat ad a további célok eléréséhez.

€7.99 » Ingyenes (!)

Lifestyle: ColorfulLife

Egy szimpla, de mégis hasznos ruhatár alkalmazás. Az összes ruháinkat számontarthatjuk vele, ajánlott divatmániás iPhoneosoknak.

€2.39 » Ingyenes

Medical: Health-EE: Medication & Allergy Health Record

Professzionális orvosi alkalmazás, segít követni az allergiánkat, push-t küld, ha elfelejtjük bevenni a gyógyszerünket.

€4.99 » Ingyenes

Music: QuickQ

A beépített iPod app-ben ugyebár nem valami jó a shuffle mód, egy bizonyos idő után könnyen kiszámítható a következő szám. Ez a most ingyenesen elérhető alkalmazás megoldást biztosít erre.

€.79 » Ingyenes

Navigation: NAVIGON MobileNavigation Europe

Szerintem nem kell bemutatnom ezt az alkalmazást, aki be szeretne invesztálni egy legális navigáció-alkalmazás vételbe, az most tegye. Véleményem szerint a legjobb navigációs app az App Store-ban, sőt, ezúttal harminc euróval (~ 8500 Ft) kevesebbe is kerül.

€89.99 » €59.99

News: Read It Later Pro

A méltán híres, általad későbbi olvasásra szánt cikkeket tároló alkalmazás, melyről itt írtunk bőveben: http://szifon.com/2010/11/21/ipad-alkalmazasok-read-it-later/ Tessék tölteni! 🙂

€3.99 » €2.39

Photography: PhotoRoom

Nagyon szép UI-val rendelkező képszerkesztő alkalmazás. Sok effect és beállítás közül választhatunk, akár HDR effektet is alkalmazhatunk. Picasan, Twitteren, vagy akár e-mailben is elküldhetjük tökéletesített képünket.

€1.59 » Ingyenes

Productivity: Penultimate – iPad only

iPad-re fejlesztett kézíró alkalmazás, azoknak (is), akik nem szeretik a virtuális billentyűzetet.

€1.59 » €.79

Reference: 15500 Useful English Phrases

Ha nem érted meg az app nevét, akkor valószínüleg pont neked találták ki ezt az alkalmazást. Angolt tanulóknak jól jöhet!

€1.59 » €.79

Social Networking: BeejiveIM with Push

Az egyik legismertebb IM alkalmazás, szép GUI-val és Push Notificationökkel. Minden bizonnyal megéri a pénzét, főleg leértékelve!

€7.99 » €3.99

Sports: Football Tips & Tricks To Improve Your Game

Ez az app segít megtanulni a foci trükkjeit, a legkönnyebbtől a legnehezebbekig. Focimániásoknak ideális. Sőt, még egy ‘Torch’ funkció is van benne, hogyha esetleg elmenne az áram, akkoris tudj gyakorolni. 😀

€4.99 » Ingyenes

Travel: Beautiful Planet – A Photographic Journey Around the World

Gyönyörű bolygónkat csodálhatjuk vele, nemcsak a térképpel, hanem ott készült képekkel is illusztrálja az aktuális helyet.

€1.59 » €.79

Utilities: Password Grid

Erőteljes jelszó-generátor, állítható erősséggel és pass-converterrel.

€.79 » Free

Weather: Sunset Lite

A Sunset egy egyszerű alkalmazás, ami a beállított városnak a napefelkelte, naplemente, világos órák száma és a legerősebben napfényes napszak adatait mutatja meg.

€.79 » Free

Apropó, boldog újévet mindenkinek, srácok! 😉

Olvasd el a hozzászólásokat is

23 Comments

  1. ezek most kifejezetten jók:) boldog uj évet!

  2. főleg a runkeeper

  3. sziasztok
    nem tudtok olyan appot amibe a bejövő hívásokat lehetne letiltani, hogy a tel ne mutassa őket? persze azt be lehessen állítani, hogy melyik számot szeretném átengedni

  4. @charo: Cydia->iBlacklist

  5. Akinek az az új évi fogadalma, hogy fogyni akar, vagy eljárni futni annak itt a lehetőség, hogy még program is legyen neki hozzá szifonra (legálisan és ingyen)!

  6. Ismer valaki olyan programot amivel egyszerre (egy időben) tudok videót felvenni az első és a hátsó kamerával (ipod touch 4)? trükkös megoldások is érdekelnek mert gyanítom hogy hivatalosan nem megvalósítható.

  7. Hát megnézem mennyivel jobb ez a Splashtop az ingyenes Teamviewer-nél 🙂

  8. Hát megbántam :/

    Windows 7-es i5os procis gépen néztem, a net ugye nem is számít mert ez a szuper program csak egy wifi hálózaton belül képes működni, vagyis belső ip címek alapján… 1-0 Tiemviewernek…

    Na de gondoltam legalább arra jó, ami megfogott benne, néztem youtube videot, itt már talán számít, hogy 150Mbps a routerem és valami 60Mbps a netem… A progi a felbontást lecsökkenti, míg a Teeamviewer nem, az irányítás gördülékeny, akárcsak Teamviewerben… Végül a csökkentett felbontással a fenti feltételek mellett sem volt képes akadás-mentesen, folyamatos lejátszást biztosítani nekem. Gondoltam elindítok egy avi-t.. Hát itt még jobban előjött ez a finom akadozás.. Nem azt mondom, hogy nem lehet megnézni így egy sorozatot, de én inkább iPodMe-vel átkonvertálom és iTunes-al rárakom a telóra, mint így nézzem…

    Azt nem tudom, hogy az iPhone 4-esnél erősebb -e a wifi adapter, én csak 3GS-en próbáltam, de egy új fajtán, ugyanis nemrég kicserélték a 3GS-em garanciálisan, szóval még ha igaz is az 1 év után elromló, elgyengülő wifi adapter legenda, az most nem játszik 🙂

    Amiért adtam neki egy esélyt, arra nem jó. Amire jó, arra ott az ingyenes Teamviewer… szerintem..

  9. @x0n3: köszi szépen

  10. @Eyesis: Hülyeség wifin keresztül filmet nézni a telefonon, ha helyi hálón vagy a géppel akár le is ülhetsz elé. Ha meg távol vagy a netforgalom lesz durván nagy. Ezért nem is értem miért örülnek egyesek ha lesz (vagy már van is, nem tudom) cloud az iPhone telefonokhoz. Ez nem az embereknek lesz jó, hanem a netszolgáltatóknak, legalábbis amíg nem jön valóban korlátlan net a telefonokhoz.

  11. Off iPad 4.2.1 em van jailbreakkel tethed vagy untethed lessz?

  12. @neu: tv kábellel rákötöd a tvre a szifont, és máris van (azaz lenne ha működne rendesen) egy wireless médialejátszód nagyképernyőhöz. legalábbis nekem ez a felhasználás jutott eszembe először.

    ui: továbbra is várom az ötleteket a 6. kommenthez.

  13. @németh bálint: mondjuk nem értem, miért nem egyszerűbb, hogy beírod a keresőbe? van erről kölön cikk, ahol le van írva…..

    ha már most is jailbreakelt (hiszen ezt írod, “iPad 4.2.1 em van jailbreakkel”), akkor nem értem, mi a kérdés? újraindítod, és azonnal kiderül. meg ha te jailbreakelted, akkor tudnod kell, hogy mit használtál hozzá, és hogy van-e SHSH-d a 4.2b3-hoz, mert a beta redsn0w, amivel untethered lehet, az csak úgy működik. de ha már használtad, tudnod kell, hogy mivel csináltad, mert a redsn0w 0.9.6b6 esetén tethered, míg a beta redsn0w 0.9.7b4 esetén 4.2b3 SHSH megléte mellett untethered.

    de azt még mindig nem értem, ennek mi köze van egyáltalán a lastminute alkalmazásokhoz… keresőbe tessék beírni, hogy “4.2.1 jailbreak”, és AZONNAL ott a megfelelő cikk!

  14. Jadeye: egy pontot kihagytam a van után.

  15. Sziasztok!
    Jók ezek az alkalmazások!
    De nem tudtok valami jó ébresztőóra alkalmazást? Mert az alap szifonosra én nem ébredek fel (meg most ugye nem is működik). Próbáltam már egy párat, de mindegyiket túl könnyű lenyomni, valami olyan kell nekem amitől biztos felkelek.
    Mondjuk olyasmire gondoltam, hogy ki kell rakni valamit vagy valami összeadást megoldani hogy ne csörögjön tovább.
    Tud valaki valami ilyesmit?

  16. Sziasztok,

    Ha letöltöm a Navigont akkor ha telefont cserélek akkor arra is rá tudom tölteni?

    Előre is köszi!

    mg

  17. @magyig: persze. ez a használt iTunes accounttól függ, a készüléktől nem. egy iTunes accounttal jóformán tetszőleges készülék szinkronizálható, tehát szinte bármennyire rárakható az azzal az accounttal letöltött alkalmazás.

  18. ok,köszi!

  19. Imádom ezeket a postokat!:D

  20. Splashtop van Ipadra is, annyit kell róla tudni hogy nem a sima RDP-t használja, hanem fel kell telepíteni hozzá a “server” részét is.

    Átadja a hangot is az Ipadra, elég gyors, lokál wifit is képes használni mint hálózat, de akár “kintről” is elérhetjük vele a gépünket.

    1024×768 -ban vagy a hoszt gép natív felbontásában is képes működni, ha több monitor van rákötve a hoszt gépre, akkor egy laza balra, jobbra rázással a másik kijelzőt láthatjuk.

    Jó kis cucc, gyorsnak is mondható.
    De külön server alkalmazás kell neki.

    Egy beállítás hiányzik nekem, hogy a hangot ne adja át az Ipadnak, az a main gépből szóljon.
    Csak olyan vagy hogy mindenkettőn szól, vagy csak az Ipadon….
    (Pl. a második kijelzőn nézek 1 filmet, de az elsődlegesen akarok vmit állítani, akkor az Ipadra áttolja a film hangját, ami kicsit zavaró.)

    Ennyi pénzért ajándék szerintem. Drágábban vettem 2-3 hete.

  21. @Eyesis: splashtop nekem simán megy kívülről, csak egy portforward kellett neki a routeren. 6783-at a belső IP-dre.

  22. A colorfullife max nalad lett ingyenes…


Add a Comment