fbpx Skip to content

Talán már megszoktátok tőlünk, hogy mindig igyekszünk újdonságokkal megismertetni benneteket. Ebben nem olyan régen egy szerencsés email érkezése is segített nekünk a Dension Kft-től. Bemutatkozó levelükből gyorsan kiderült számunkra, érdekelni fog titeket a cég. Audio-eszközöket fejlesztenek és gyártanak.

Hogy ez mit is takar pontosan, és miért beszélünk róla a szifon.com-on?

Orbán Szabolcs (Dension Budapest) meginvitált bennünket magyarországi birodalmukba és bámulatos dolgokat mutatott be az autó és az iPhone kommunikációjáról. Igen, a Dension tulajdonképpen az iPod és iPhone integrációját tudja megvalósítani bármilyen típusú autóban!

Mit is jelent ez? Sokan közületek iPhone és egyben személyautó tulajdonosok is. Biztos vagyok abban is, hogy számtalanszor gondoltatok már rá, hogyan tudnátok az autóba “beépíteni” az aktuális iPhone/iPodot. Na, ebben segít a Dension Kft. Bármilyen személyautó-típushoz hozzá lehet rendelni 1-1 eszközt, és ehhez nem kell kibelezni az autót sem. A 10x10cm-es doboz,  ami rákapcsolódik az autóban lévő hálózatra. Egyszerű, nem feltűnő és mivel rendkívül praktikus, máris tudjuk használni, irányítani az iPhone-t egy központi egységről.

A termékek:


Talán az egyik legjobban használható eszköz,  amit a piacon kapni lehet. Természetesen kértük, hogy hadd próbálhassuk ki. A Dension 1 nap alatt beszerezte a szükséges eszközöket és másfél óra alatt már készen is volt a kocsi. Csak dokkoltuk a szifont, és már gyönyörűen tudtuk irányítani a rádióról. Tökéletes kivitelezés. Erről külön cikket fogunk írni később.

Advent lévén arra gondoltunk, megajándékoznánk egy ilyen eszközzel valamelyik olvasónkat. Az autó márkája és típusa végeredményben bármilyen lehet, mi az ahhoz legjobban passzoló eszközt fogjuk a Densionnal beszerelni. Tekintsétek ezt a Szifon.com és a Dension.hu nagy értékű karácsonyi ajándékának!

Hogyan lehet részt venni a Játékban? A dolog rendkívül egyszerű!

  1. Lépj be a Szifon.com Facebook adatlapjára és tölts fel egy nemrég készült képet az autódról (ne látszódjon ember és rendszám a képen).
  2. Ezután szólj ismerőseidnek, hogy like-olják a képedet.

A legtöbbet like-olt autó megkapja a hozzá illő Dension eszközt, aminek az értéke 30.000-tól 110.000ft-ig is terjedhet! 🙂

Példa:

Január első hetéig van időtök játszani, sok szerencsét és lájkolót mindenkinek! 🙂

Olvasd el a hozzászólásokat is

29 Comments

  1. OFF!
    Ismet probalok ide irni ha mar moderalasra kerult az elozo, de ha nem rakjatok be akkor legalabb segitseget adhatott volna az admin,na mindegy.
    adot egy 3gs 4.1(05.14.02)tmobile fuggo.jailbreak meg van de fuggetleniteni kellene, downgradelni kellene akar 4.0ra hogy menjen vagy frissiteni a basebandet erre a verziora 06.15.00, amit elolvastam vagy 5x de nem tudom, hogy ennek menne e mert szerintem uj bootos.mas lehetoseg a fugettlenitesre?
    elore is koszonom a segitsegek es az adminak ha kirakja!
    Boldog Karacsonyt Kivanok Midenkinek!

    Aren

  2. Üdv! Milyen videó konvertáló programot ajánlotok iPhone 4hez?

  3. Ha avi/ divx-et akarsz nézni, arra ott van a VLC Player! Ingyenes appstore-ban, nagyon egyszerű a használata! Feliratot mondjuk nem kezeli.

  4. már 4 éve dension termékek vannak a kocsijainkban… felébredtél admin ?!
    kérdezz rá miért nem megy az ipad rendesen vele… jah és az ip4-et sem kezeli rendesen stabilan.. a gateway 500-at+dvr-t ajánlom iphone-hoz mindenkinek a többi csak…

  5. @aren85: 1. vajon miért került moderálásra? olvasd el, és megérted: http://szifon.com/moderalasi-alapelveink/
    2. a dension nem tud downgrade-elni, jailbreakelni vagy függetleníteni sem
    3. a baseband még densionnal sem downgrade-elhető
    4. a dension nem tudja megcsinálni a 4.1-re a 06.15-ös basebandet, hiszen a dension nem erre való. arra ott van a redsn0w. de ezt is leírtuk már számtalanszor, még azt is, hogy hogyan kell megcsinálni.
    5. 4.1 alatt változatlanul untethered a jailbreak, összesen csak 4.2.1 alatt tethered jelenleg. ezt is már számtalan alkalommal leírtuk…

    ha jelenleg 4.1 van rajta, a redsn0w megcsinál mindent, még a baseband frissítését is.

    (csak azt nem értem, miért kell mindezt újra és újra leírni, pláne mikor már külön cikk van csak erről, illetve miért OFF-olni kell, mikor annál a cikknél feltéve a kérdést már régen megválaszolta volna valaki. a Lolamesékhez beoffolni szintén érthetetlen, az sem szól a jailbreakről… már bocs…)

  6. Jadeye!
    Bocsi az offert de kellet vmi segitseg mert az osszes cikket elolvastam es mar kevertem a szezont a fazonnal, bocs meg1x.
    azt irtad a redsn0w megcsinal mindent,olvasom a redsn0w 0.9.6b4 leirast,ha felrakom a 4.2.1et akkor mar a basebandje unlockolhato lesz?tudom h mindig kell majd a gep ha kikapcsoltuk a telot de mindenkeppen kell az unlock.
    Elore is koszi es elnezest!
    Aren

  7. @aren85: nem értem, miért mindenképp a 4.2.1 kell rá. hagyd a 4.1-en, és redsn0w 096b6, az jailbreakeli, és (ha bepipálod) felrakja a 06.15-ös basebandet is. magától a 4.2.1 basenbandje nem függetleníthető, arra is a 06.15-ös kell. vagy csináld meg 4.1-en, vagy ha valami érthetetlen oknál fogva kötelező rá a 4.2.1, akkor meg várj az untetheredre. szerintem. de mindenki azt csinál a készülékével, amit akar. én hagynám 4.1-en, többet ér az untethered.

  8. rendicsek akkor leszedem a 4.1fmw hozza berakom a redbe bepipalom hogy 06.15os legyen es utana ultrasn0w es kesz is?

  9. @aren85: igen. de ezt írtam.

  10. @invezz: köszi arról tudok, csak nem túl stabil, ha beletekerek a filmbe akkor vagy megáll, vagy össze esik a kép :/
    ezért szeretnék valami jó kis konvertert ami erre a felbontásra konvertálna mp4be

  11. @gabor94: Én Format Factory-t használok, mindent mindenbe konvertál, feliratot éget, stb. Ráadásul teljesen ingyenes, freeware kiadás a Brothersofttól.

  12. Hi!
    Olyan vezérőegység van már forgalomban ami wifin keresztűl hoz létre kapcsalatot a szifonaommal, hogy ne kelljen dugdosni a dock kábelt?
    És esetleg létrehozna egy olyan wifi kapcsolatot is ami megosztja az iPhoneon lévő mobilnetet?
    Ha találtok valami sasonlót, dobjatok már egy linket… Thx 😀
    És Merry Kriszmösz mindenkinek!!!! 😀

  13. @Jadeye:
    @Belnir:
    köszi kipróbálom
    Boldog karácsonyt

  14. @draft:

    Szia!

    Az iphone4 nek nem elég a 0.5A amivel a Gateway (nálam Gateway 300) el tudja látni. Kell hozzá egy kábel, amit a Gateway elé kell bedugni, és az ad plussz tápot az iphone4 töltéséhez. Szerintem ez a megoldás nálad is, mert nálam rendesen megy. ez az : http://www.dension.com/iphone-ipod-car-accessory/ipod-power-booster

  15. @korpa008:

    Szinkronizálás Wifin keresztül (tehát kábel nélkül) : Wifi Sync

    (xsellize repoban találsz crackeltet, és ezenkívül a getwifisync pont com oldalról le kell töltened és telepítened a gépedre is. Fontos megjegyezni hogy amíg ez telepítve van addig nem tudsz restoreolni vagy updatelni (kábellel sem, wifin meg aztán főleg nem) csak szinkronizálni. Ha restoreolni szeretnél töröld le a gépedről ezt a progit és menni fog)

    iPhone mobilinternetének megosztása a számítógép felé, WiFi hotspotot létrehozva: MyWi 4 (szintén találsz az előbb említett repoban crackeltet és a sinfuliphone-on is)

    Kellemes ünnepeket mindenkinek

  16. @draft: unatkozol draft? Mi a bajod?

  17. @gabor94 legjobb lejátszó O Player konvertáló meg Handbrake

  18. @gabor94: Szerintem is az oplayer a nyerő, de van még a buzz player is. Konvertálni én is a format factoryval szoktam: ingyenes, magyar, egyszerü, gyors!

  19. Már minden csak a reklámokról szól.

  20. Jadeye!
    Meg egy kerdesem lenne adott egy iphone 2g amerikai nemtom milyen fuggo 3.1.2van rajta ultrasnowal.viszont most a cydia kilep egyfolytaban a loading utan.ujra raktam mindent szinten fenn all a hiba.mi az a vezio amire frissithetek es unlockolhatok?
    Koszi!
    Aren

  21. @aren85: az USA-ból származó iPhone 2G csak ATT-s lehet. ugyanakkor 2G-hez NEM kell, sőt egyenesen felesleges ultrasn0w, mert nem is működik vele. a 2G esetén a baseband van függetlenre megírva, így ha egyszer már függetlenítve lett, az nem vész el restore esetén sem, hiszen a 2G esetén a baseband nem frissült 1.1.4 óta. szerintem restore gyári 3.1.3-ra, aktiválod ATT-s kártyával, ha van, majd utána jailbreak redsn0w 0.9.4 segítségével, amibe a 3.1.2-t kell betallózni.

  22. Rendben!
    Megprobalm akkor azt koszonom a segitseget.
    Kellemes Unnepeket!

  23. Jadeye!
    meg egy kerdes mielott neki allok sajnos atts kartyam nincsen igy az aktivalas mashogyan kell megoldanom. a red megoldja?
    elore is koszi!
    Aren

  24. Hali.problema megoldva ugyh thx mindent

  25. Gabor94: en a xilisoft-ot hasznalom. Benne van az iphone 4 mint valaszthato formatum. Jo minosegben konvertal, gyors es ahany magos a procid annyi filmet tud egyszerre konvertalni. Nalam 4 film kb 15 perc:). Ha olyan a videokartyad, akkor az is segit konvertalni(CUDA tamogatas, GeForce).
    Csak nem ingyenes, de meg lehet talalni ugy is;)

  26. meddig tart a lájkolos játék ?

  27. Úgy olvastam ki a szövegből, hogy a lájkolós játék január első hetéig tart, ami azt jelenti elvileg, hogy január 2. éjfélig. Hivatalosan január 3.-án 0:00-kor kezdődik január első hete. Javítsatok ki ha tévedek 🙂


Add a Comment