fbpx Skip to content
A legutolsó függetlenítésből kimaradt az iPhone 4, a 4.1-es és 4.2.1-es firmware-hez tartozó basebandek még nem függetleníthetők. Azonban ami késik, az nem múlik, mivel az ismert „baseband-törő” sherif_hashim közlése szerint január 16-ig elérhetővé válik a függetlenítés. Ugyanis egy arab emberke a következőt kérdezte tőle (aki esetleg nem perfekt arabból): Január 16-tól katonai szolgálatra megyek, kapok addig egy iPhone 4 függetlenítést?
A válasz: Biztosan 🙂
Azt nem lehet tudni, hogy ez összefüggésben van-e a korábban felröppent baseband downgrade-del, de bíztató. Ígéret szerint még karácsonyig kijön az untethered jailbreak, így már csak a függetlenítés van hátra.

Olvasd el a hozzászólásokat is

10 Comments

  1. Sziasztok… Van egy 3G 8GBs vasam, olyan problema van vele hogy minden elojel nelkul megnemul a telefon, nem megy sem a telefon hangszoroja, sem a tolto melletiek, egyszoval nem ad ki hangot. Viszont 5 – 10p utan magatol vissza all, de ha addig barmit is csinalok nemtudom behangolni. Ez az elmult 2 hetben mar 3. szor jelentezik… Megtudjatok mondani hogy ez szoft v hard hiba?
    ( Bocsi az OFF ert )

  2. Ennek kifejezetten örülök, ha már a Telenor (biztosan megfelelő indok mellett) nem hajlandó forgalmazni.. Apropó, valaki tud valami kis pletykát róla, hogy mikor forgalmazzák?

  3. OFF {
    Előre is bocsánat, de ahogy látom épp úgysem pörög a téma, biztos mindenki dolgozik vagy vásárolgat 🙂
    Van egy T-mobileos 3G-m, 4.1-el, jb-elve. Vissza szeretnék térni 3.1.3-ra, ez hogyan lehetséges? Elég régóta olvasok minden cikket a szifonon, de ez nekem nem tiszta.
    Egyszerű leírás is elég, nem kell szájbarágósan.
    Köszönöm!
    }

  4. @Seyfer: “biztosan megfelelő indok mellett” magyarán nem kapta meg a jogot a forgalmazásra az apple -től. És nem is fogja forgalmazni az android lett a favorit nála. Le is húzhatja magát a wc-n. De erről cikkezett is a szifon…

  5. @DetoX: DFU mód, iTunesban windowson shift+restore, Macen alt+restore és betallózod a 3.1.2 / 3.1.3 IPSW-t.

    (SHSH-ra 3G esetén nincs szükség, ha 4.0 alatti rendszert akarsz visszatelepíteni)

    Vedd figyelembe, hogy a 4.1 backupot nem fogod tudni visszaállítani 3.1.x-en. (bár jb-s backupot visszaállítani amúgy se ajánlott)

  6. Restore végén TinyUmbrellával kiugrasztod recovery-ből. (Kick device out of recovery)

  7. van, aki még manapság nem perfekt arabból? szégyen ez, kérem szépen!

  8. @i4user: Köszi, mindjárt neki is látok. Backup nem érdekel, nem szoktam használni, kézzel szoktam lementeni ami kell.

  9. iPhone 4 4.0.1 mióta megjelent az új ultrasn0w és lefrissítettem kikapcsolás után sokszor nem áll fel a hálózat. ekkor újra kell tennem az ultrasn0wt hogy menjen. ez mos pl ha nincs wifi a közelben elég szarul érint… repülőgép mód után is csinálta már. valaki találkozott ilyennel??


Add a Comment