fbpx Skip to content

Egy új és egyben hasznos magyar program került be az Apple Store-ba. Amint a nevében is benne van a magyar ATM-eket gyűjti össze a program.

Biztos már többször előfordult már Velünk, hogy sürgősen készpénzre volt szükségünk, mert nem mindenhol lehet fizetni bankkártyával. Az ilyen helyzetek miatt született meg ez a program. Első induláskor a program megkérdezi, hogy felhasználhatja e a GPS koordinátáinkat. Ha az igent választjuk akkor használni tudjuk a program egyik hasznos funkcióját, ami a környékünkön található ATM-eket összegyűjti és megmutatja. Ehhez a google maps-et használja. Szűrési feltételnek a különböző bankokat állíthatjuk be.

Támogatott Bankok:

  • OTP Bank
  • K&H Bank
  • Erste Bank
  • Cib Bank
  • Raiffeisen Bank
  • UniCredit Bank

Néhány kép a programról:

atmh1_527643088.png

Szűrés a bankok között

atmh2_326031983.png

Különböző megjelenítés

atmh3_223910048.png

Közelben

A program készítői kérik, hogy ahol hibásan mutatja a program a bank automatákat írják meg nekik és pár órán belül javítják. A program előnye még az, hogy ha frissítés érkezik nem kell újra letölteni a programot a Store-ból, hanem az alkalmazáson belűl frissíthető. Forrás: macportal.hu

A program ára 0,79€iTunes link

Aki kapja marja: TALTTX4X3KPJ

SzifonJáték

  • Like-olj az alkalmazásért! Most lehetőségeket van ajándékba kapni az ATM Hungary-t, amennyiben Like-oljátok Facebook-on a post-ot! A résztvevők között kisorsolunk 5db szerencsés embert, akik karácsonykor boldogabbak lehetnek ezzel az alkalmazással.
  • Természtesen twitteren is várjuk az RT-zőket :) Nekik is van lehetőségük.

(FIGYELEM! Az Apple hülye szabályai miatt, csak a magyar store-ban tudjuk odaadni az ajándékot!)

Olvasd el a hozzászólásokat is

36 Comments

  1. Végre, erre már nagyon vártam 🙂

  2. Jó kis app, de az előbb mikor megvettem 0.79 EUR helyett 535 Ft-ot nyúltak le érte, ami közelebb áll a 2 EUR-hoz. Hmm. Ez nem oké.

  3. hasznos kis appnak tűnik, mindig problémát jelentett számomra egy idegen városban megtalálni a megfelelő atm-et vagy bankot!

  4. egyébként mit kell csinálni azzal a aszámmal?

  5. Jó kérdés, én sem találtam meg, valahova be kell írni, de hogy hova…???!!

  6. @Godlike: Már semmit,mert elhasználta valaki 😀

  7. attól még elmondhatnátok mert fingom sincs mit kellene vele csinálni

  8. ezek szerint nem én vagyok az egyetlen 😀

  9. @Godlike: Store-on belül van olyan hogy Redeem,oda kell beírni ezeker a kódokat.

  10. Sziasztok!

    Én kb. napra pontosan 2 éve használok szifont (3G). Már az első napokban beírtam a Maps keresőjébe, hogy “atm, erste, otp” stb. S még sok egyéb furcsaságot.
    Még furcsább talál is.
    Lokalizálod magad, majd zoom-al beállítod hogy mekkora sugarú körben keressen.
    Nem feltételezem én, hogy egy alapból ingyenes funkciót akarnának pénzért eladni (s Maps-tól eltérő design + szűrési lehetőség) pláne ami banktendszerrel kapcsolatos, de valaki megnézné, aki már letöltötte és használja?!
    Tehát pl: Soprontól Záhonyig írjuk be ebbe az app.-ba az “atm” kifejezést, vagy a bank nevét, majd ugyanezt a Maps-be is!
    A különbséget írjátok meg (ha van)!
    Én, mint írtam, 2 éve így keresek ATM-et, akár bankot… Pedig a fővárosban élek, ám kellett találjak ATM-et: Győrben, Sárváron, Szfváron, Bp. aglomerátumban, Miskolcon, Alsózsolcán, Debrecen Csapókertben, Kisvárdán, Beregsurányban, hogy csak a kalandosabbakat említsem. 2 perc sétán ill. autózáson belül mindig akadt.
    (nem fikázni akarom a progi íróját, sőt minden elusmerés, csak ez a funkció nekem már 2 éve ismert működő dolog…meglepődnétek mi mindent talál pl. Bp-en ATM-en túl ha bármit keresel)
    Szóval kíváncsian várom az észrevételeket 😉

  11. “Egy új és egyben hasznos magyar program került be az Apple Store-ba.”

    Javítani kéne a cikket, mert a cikkíró keveri a szezont a fazonnal…

  12. @manchester85: Jogos szerintem is…:-s

  13. Miért moderálnak engem 1 órája??? 🙁

  14. OFF:
    Szeretném megtudni, hogy a Push Notification nem működik iPhone 3G, 4. 2. 1, redsn0w (legfrissebb) jailbreak esetén? hiába gugliztam. Azt sem értettem pontosan, hogy a Deactivate opció mi ebben a redsnowban, vagyis azt vettem ki, hogy az aktivál. Én ezt nem vettem igénybe, mivel T- mobile-os vagyok. Köszi a választ!
    Üdv: J.

  15. @CercatO: talán azért volt moderálva a hozzászólásod, mert OFF. nem értem, miért nem lehet ezt a kérdést az adott cikknél feltenni…?

  16. @Jadeye: Mert arra nem figyel már senki… Bocs ha Téged ez is felidegesít, de mióta itt vagyok, ezek a dolgok így mennek, mivel nincs fórum. És amikor a kommenteket olvasom, én ezt el tudom fogadni, ha tudok segítek. Max divatból zavarhat valakit az off. látja hogy OFf és lentebb görget. Még egyszer elnézést, azért még reménykedem, hogy valaki tapasztalta a jelenséget, és tudja a választ.
    Üdv.

  17. @Csery: Mutass Apple Store-t ahol meg tudom venni a programot ;D

  18. sziasztok NAGYON FONTOS KÉRDÉSEM lenne : adoott egy iphone 3gs 3.1.3 as szoftverrel jailbreakelt meg minden mobil installation crack is rajta van de a gépről amikor rá akartam tenni tört app et akkor azt irta ki hogy uncnow error occured ezek után restore olni akartam shift+ restore betallóztam a 3.1.3 firmware ját és ezt irta ki egy idő után :the iphone could not be restored. Because an uncnow error occured

  19. NAGYON FONTOS LENNE A SEGÍTSÉG NEM TOK A GÉPRŐL SEMMI APP ET RÁTENNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4 VÁLASZOLJATOK!!!!!!!!!!!!!!!!

  20. @mate6:
    csak hogy a szinvonal kb egalban legyen:
    NEMTUDOOOOOOOM :D???????!!!!!!!!

    egyebkent amikor megjelent a cikk, rakerestem h hol kell beirni a reedem kodot, de az adott opciot en nem talaltam sehol. Probaltam telorol az App Store-ban, es desktop iTunes-ban is, de reedemmel nem talalkoztam. (pedig google szerint mukodnie kellett volna).

  21. Mate6!nem lehet,h amit rá akarsz tenni csak 4.0-s softwaretől támogatott?lehet,h frissítened kéne?bár én sem tudom!én installousról töltöm le egyből iphonera.
    Jadeye,légyszi segíts neki,ha ráérsz,már 4 napja kiabál szegény gyerek!

  22. @bigsmile: Istenem hányszor találkozok ezzel a kérdéssel…
    Nem vonják le! ZÁROLJÁK!
    A pénz végig nálad marad és néhány napon belül újra felhasználható lesz… Hogy miért csinálják ezt, ne kérdezd, nem tudom. (Talán nem tudnak 1 EUR alattit levonni, vagy nem tudom.)

    Ettől már csak azt “szeretem” jobban, amikor szegény készítőt hibáztatják, meg adnak 1 csillagos értékeléseket rá emiatt… A készítő erről NEM tehet és semmi beleszólása nincs hogy most mennyit vonnak le!

    Meg olyan is előfordul, hogy a több kis tételt nem külön-külön, hanem egyben vonják le pár órával (vagy akár egy nappal is) később.

    Azonban minden esetben kapsz az Appletől elektronikus számlát emailben, amiben pontosan látod, hogy mennyi az annyi, mit vettél, mikor és mennyiért.
    Ténylegesen csak a számla végösszege kerül levonásra a számládról, a többlet csak zárolva lesz és mint írtam néhány napon belül feloldják.

    (Ha nem így lenne, írj az iTunes Store Supportnak az Express Lane-el (emailben) és kérdezd meg őket, ők az egyetlenek akik utána tudnak nézni ennek és megmondani a tutit, talán azt is, hogy miért zárolnak időnként.

    Link: https://expresslane.apple.com/

    Itt értelemszerűen válaszd az iTunest -> iTunes Store -> Purchases, Billing & Redemption, Continue, aztán: iTunes Store account billing (nem olyan bonyolult mint aminek tűnik)

  23. @mate6:

    1. MobileInstallation Cracket Cydiából töröld le és tedd fel helyette az AppSync 3.1-et a cydia.hackulo.us repo-ból.

    2. Azért nem tudsz 3.1.3-ra restoreolni mert gondolom nincs SHSH-d mentve (már késő, mostmár nem tudsz ahhoz menteni mert már nem írja alá az Apple)

    3. Ha mindenképp restoreolni akarsz akkor szerintem tedd fel az iOS 4-et (3GS-en rengeteg új funkciót hoz, pl. multitask, háttér stb.), jailbreakelni a redsn0w-al tudsz majd. (új iBoot-os tethered, régi untethered.)

    (Ez azt jelenti hogyha új iBootos a 3GS-ed akkor minden bekapcsoláskor/újraindításkor gépre kell csatlakoztatni és lefuttatni a redsn0w-ot a Just boot tethered-et kipipálva. De legalább menni fog a telód és iOS 4-ed lesz jailbreakelve. Ez amúgy is csak átmeneti állapot, mert ha minden igaz Karácsonykor lesz untethered jailbreak minden eszközre /így új iBootos 3GS-re is/ és akkor elfelejtheted majd a redsn0w-ot, addig meg kibírod.

    Ja, és a MobileInstallation Cracket már most elfelejtheted, az már rég a múlté, helyette az AppSync-et használd a fentebb említett repo-ból, mindig a rendszerednek megfelelő verziójút!

    Tehát:
    iOS 3.1.x = AppSync 3.1
    iOS 4.2 = AppSync 4.2

    Ha függetleníteni is szeretnél, frissítheted a 3GS basebandjét 06.15-ös iPad basebandre (akkor is ha gyári 4.2-re frissítessz, mert a 06.15 annál is újabb, és mivel az iPadnek ugyanolyan basebandje van, felmegy iPhonera is és függetleníthető)
    Bővebben: http://szifon.com/2010/11/29/ultra-recycle-az-extrem-ultrasn0w-iphone-4.1-fuggetlenites/ (A kockázatokat is olvasd el!)

  24. @kulitoko: iTunesban iTunes Store fül, fent jobb oldalon az email címed melletti háromszögre katt és Redeem 🙂

  25. @i4user:
    koszonom, desktop iTunesban valoban ott van. Minden nap tanul valami hasznosat az ember 🙂

  26. @CercatO: nincs igazad. én szoktam válaszolni a régi cikkeknél is, olvass csak vissza, látni fogod…

    @saga24: már jó pár alkalommal le lett neki írva. nem tudok mit tenni, ha KÉPTELEN elolvasni a neki írt válaszokat…

  27. bocsi srácok az off-ért de unokatesóm vett tegnap egy iPhone 4-et a vodánál és este mikor haza ért ki bontotta és nem megy neki a hang rajt csak ha be dugja a fülhalgatot tudok valami meg oldást vagy vigye visza aztán cseréljék ki vagy csinálják meg ?

  28. nincs !

  29. másik tipp ? 😀

  30. @beni1996: szokásos megoldások, restore, füles bedug-kihúz többször, de kb vigye vissza, semmi értelme szenvedni vele.

  31. sziasztok, bocs hogy ide írok. de nem értem, hogy miért nem bír senki sem nekem válaszolni. Van egy Iphone 3gs-em 4.0.1 van rajta jailbreakkel(jailbreakme.com) . sajnos nem tudom hogy a telo honnan származik, ezért nem tudom aktiválni se. nincs hozzá simem. az lenne a kérdésem, hogy nincs e rá mód valahogy a 4.1 est felcsúsztatni, a nélkul, hogy kérje a originál sim kártyát? lehet valahogy hacktiválni, asszem így hívják? nekem jó is lenne rajta a 4.0.1 csak olyasmi problémám van hogyha véletlen lemerul a telefon, vagy véletlen bekapcsolom a airplane modot, egyszeruen nem ismeri fel a operátort. ilyenkor kiveszem a simet és frissitem a ultrasnowot. ez után általábam el szok indulni. Kérem valaki segítsen, yadeye , vagy bárki. elore is koszonom a válaszokat

  32. köszi akkor meg mondom neki és akkor ilyenkor meg szerelik vagy ki cserélik a telefont ?

  33. @Csery: Most akkor magyarázzam el, hogy az Apple Store az az Apple által működtetett üzletet, boltot jelenti, míg az app store egy alkalmazásbolt, aminek semmi köze az Apple-höz morfológiai tekintetben, hisz az app az application rövidítése.


Add a Comment