fbpx Skip to content

Magyar játék a láthatáron

Egy kis magyar fejlesztőcsapat, az Ironic Software nemrég jelentette meg új alkotását, ami nem más, mint egy jópofa UFO vadászat. Nevük lehet még ismeretlen számunkra, hiszen jelenleg az UFO Mayhem mellett még csak két játékkal büszkélkedhetnek. Egyik a Gem Touch, másik a Johnny Rock.

A játék rövid leírása:

Mérd össze erődet az idegen flotta legjobbjaival: Mortox őrmesterrel, Carcaros tizedessel és a rettegett Zanothor nagyúrral! Mert ugye a Föld ismét veszélyben forog! Az idegen invázió a küszöbön áll. A feladatod egyszerű: pusztítsd el a betolakodókat!
A játék egy klasszikus shooter és a modern touch-os játékok ötvözete, amely közel 40 pályán keresztül kínál maradandó (agykárosodást) játékélményt. Több mint 20-féle ellenséges egység, 6 főellenség és több ezer UFO várja, hogy elpusztítsd.

A játék megvásárolható az App Store-ban 0,79 €-ért!

Olvasd el a hozzászólásokat is

9 Comments

  1. na ez lesz az az app amit nem fogok használni! A tv-n sincs behangolva!

  2. @Kohi: hm? egy játék? a tévén? ezt a tv2-höz akartad inkább, nem? 😉

  3. xD

  4. elég gyenge eresztésnek tűnik

  5. @Jadeye: 😀 reggelt

  6. Kérem valaki segitsen..
    Végig ovlastam minden cikket, de nem igazán értem a dolgokat.

    1.) Ha gyári firmware rálett téve (4.1 ; 4.2.1) egy 3G vagy 3GS-re, azt jelenleg lehet unlockolni?

    2.) 3as szoftver iphone 3GS – jailbreak& unlock van rajta, lehet frissiteni a 4-es szoftverre?

  7. @grixon: nem olvastál végig minden cikket. például a moderációs elveket egyáltalán nem: http://szifon.com/moderalasi-alapelveink/

    1. az UFO mayhem egy játék, nem használható unlockra (jailbreakre sem). azt meg már tucatszor leírtuk külön cikkben, hogy mi függetleníthető, és hogyan, mindössze ezt sem olvastad el: http://szifon.com/2010/11/29/ultra-recycle-az-extrem-ultrasn0w-iphone-4.1-fuggetlenites/

    2. az UFO mayhem szoftvert sem frissít. azt az iTunes teszi. lehetni meg mindent lehet, a kérdés, hogy mit akarsz csinálni utána vele. ha a jailbreak és függetlenítés is kérdés, akkor mondjuk frissíted gyári 4.0.2-re, hogy a legfrissebb, de még függetleníthető gyári baseband legyen rajta, majd arra custom 4.1, ha új iboot. ha régi iboot, akkor akár custom 4.2.1 is mehet rá.

    használd a keresőt. az összes feltett kérdésedre leírtuk a választ, külön cikk van ezekről.

  8. Elképesztően addiktív játék!
    Mindenkinek csak javasolni tudom!

    És a csattanó a végén…
    OMG

    Hajrá fiúk!

  9. Vki tudja mi a baj? fent van a 4.1 függetlenítve és nem veszi a storeból letöltött játékokat csak a torrentből letöltötteket. pl a smurf’s-ot nem tudom feltenni.


Add a Comment