fbpx Skip to content

Doransky blogján olvastam, hogy hamarosan megjelenik egy új Taxi alkalmazás, amit szerintem itthon erőszeretettel fogunk használni:

A budapesti taxizást mindenki ismeri, eltérő tarifák, eltérő árak, a legtöbb európai nagyvárossal ellentétben az egyes társaságok között óriási különbség van, a legtöbben ráállunk egy társaságra és azt hívjuk anélkül, hogy körbenéznénk, aktuálisan éppen kivel érdemes utazni.

Az Olcsó taxi alkalmazás ezen a problémán segít, listázza az elérhető taxitársaságokat várakozási és kilóméter díjjal abc és ár szerint, a kedvenc társaságot elteheted a kedvencek közé és rögtön hívhatod is egy gombnyomással. A felületre csináltunk egy kártyás interakciós megoldást, balról jobbra lehet lökögetni a társaságok listáit és a kedvencek között is így tudsz navigálni.
Itt is, mint az előző alkalmazásnál az volt a mondás, hogy minél gyorsabban kitegyük az alapproblémát az asztalra, aztán később fejlesztünk, ha érdekli az embereket.
Számos extra funkció képzelhető el az kiegészítő elemként, de a lényeg benne van, a felhasználó megtalálja a kedvezményes taxikat és a lehető legyegyszerűbben hívni tudja a kedvenceket. Az alkalmazás hamarosan érkezik a boltba.

Olvasd el a hozzászólásokat is

8 Comments

  1. olyan opcioja még lehetne hogy ha nincs külön kivánsága az embernek mint pl.7 személyes vagy teher,akkor csak megnyomna egy gombot és a gps elküldené a koordinátáit és akkor nem is kellene velük beszélni 🙂

  2. @csutteszdnb: Amúgy sem küld koordinátákat, csak a társaságokról van fenn infó. Ha taxit akarsz, telefonálnod kell(egyelőre 🙂 )

  3. jó lenne, ha be lehetne állítani, h nekem milyen kedvezményes tarifám van! de egyébként jónak ígérkezik, tuti letöltöm, és használni fogom

  4. Ó, hogy az a… Csak nem egy ilyen app pihen a gépemen félkész állapotban? 🙁

  5. Online frissizi az arvaltozasokat v teljesen offline a program e csak update el oldhato meg?

  6. erőszeretettel?

  7. call a cab – szintén magyar és kicsit többet tud. kiszámolja a viteldíjat pl.


Add a Comment