fbpx Skip to content

Beszélsz álmodban? Mindenre van egy alkalmazás!

Ismert, hogy az App Store szlogenje „Mindenre van egy alkalmazás” (There’s an app for that). Házastársak között rendszeres vitatéma lehet, ha az egyik fél álmában beszél vagy horkol, de nem ismeri ezt el, míg a másik ezért szenved és nem tud aludni. Mostantól könnyen kideríthető és bebizonyítható ez.
A Sleep Talk Recorder alkalmazás ugyanis rögzíti az éjszakai zajokat, így a beszédet és a horkolást is. A rögzítés hang hatására indul be, de állítható az érzékenység. Reggelente visszahallgatható mit is hadovált össze a partner, a mulatságosabbakat meg lehet osztani twitteren vagy Facebookon.
A program 0.79 euróért vásárolható meg a magyar App Store-ban.


SBRotator: ikonok fekvő nézetben

iPad-en a készülék forgatásával az ikonok is elfordulnak, de ez iPhone-on nem mondható el.
Eddig. Ugyanis az SBRotator nevű Cydiás alkalmazás lehetővé teszi iPhone-on is a fekvő nézeti ikonokat. Az ikonok ugyanúgy működőképesek maradnak, mintha álló nézetben lennének, nincs különbség a két nézet között. Az app eléggé testre szabható, sok beállítási lehetőséget tartalmaz. 1.99 dollárért vásárolható meg a Cydia Store-ban.

Olvasd el a hozzászólásokat is

3 Comments

  1. Hát az asszony folyamatosan beszél, végre visszaadhatom neki az élményt amit nekem nyújt este mikor felébredek… kiváncsi vagyok mit reagál majd ha visszahallgatja magát:)

  2. Ezt ki is próbálom, mert eléggé rossz alvó vagyok, most kiderül miért:D


Add a Comment