fbpx Skip to content
Mai napon érdekes módon mindkét magyar mobilszolgáltató megjelentette saját alkalmazását, egy esetben még a téma is közös.

Utasbiztosítást a T-Mobile-nél és a Vodafone-nál is alkalmazáson belüli SMS-küldéssel lehet kötni, választani lehet egyéni vagy csoportos csomag közül.
Mindkét alkalmazás ingyen tölthető le az App Store-ból.
T-Mobile: Utasbiztosítás

Vodafone megjelentette autópálya-matricás programját is. Vodás előfizető pár gombnyomással kiválaszthatja a megvásárolni kívánt kategóriát és időtartamot és már száguldozhat is a pályán. Létezik egy Gyorsvásárlás menü is, ahol az előre rögzített adatok alapján még gyorsabban lehet matricát vásárolni.
Ez is ingyen tölthető le: Vodafone – Autópálya

Olvasd el a hozzászólásokat is

7 Comments

  1. T-Mobile-os autopálya program mikor lesz ? :'(

  2. Ki nem sz*rja le ezeket?… 😉

  3. @talamasca: akinek van kocsija, meg jár síelni stb. és tényleg praktikus lenne egy autópálya-matricás megoldás T-mobilera.

  4. Hogy utazásbiztositast sem smsben fogok kotni az tuti.. Vagy ha eltorom a laban kotveny híjján a confirm smst mutogatom mondjuk spanyolorszagban ahol szinte senki nem tud angolul?:S

  5. spk.code, macro:

    Nem sok értelme lenne T-s proginak, amikor a SIM kártyával együtt megkapod a matricavásárlási lehetőséget… (Settingsbe beágyazva)
    Ráadásul gyors, megjegyzi az adatokat (pl. rendszám), és ha már másodszor használod, akkor kvázi csak pár ‘tovább’ gomb megnyomása szükséges.

  6. Küdj SMS-t a matricázásra, mi a francnak ahhoz egy app?

  7. iGo-t is konyomhatná mert a tököm kivan ezzel a 1,7 Gb-osv Navigon csomaggal:)


Add a Comment