fbpx Skip to content

Frissült a Reckless Racing

Múlt héten már írtam a Reckless Racing új verziójáról, amely két új pályát, két újabb sofőrt valamint új autókat is tartalmaz. A játék frissült, Island nevű pályán éjszaka kell versenyezni, ami a fényviszonyok miatt igazán komoly kihívás, míg a Frozen Lake igazi powerslidingot tesz lehetővé, jókat lehet csúszkálni.
A frissítés ingyen tölthető le az App Store-ból.


December 9-én jelenik meg az Infinity Blade

A fejlesztő bejelentette, hogy a nagyon várt Infinity Blade nevű játéka december 9-én, csütörtökön jelenik meg, 5.99 dollárba fog kerülni és univerzális kiadás lesz, tehát iPhone-on és iPad-en is elfut. Mivel intenzív grafikával rendelkezik a program, ezért minimum iPhone 3GS és iPod Touch 3G szükséges a játékhoz.
Ahhoz képest, hogy mekkora munka van benne, milyen grafikát (és remélhetőleg játékélményt is) nyújt a játék, az ár nagyon barátságos.



Olvasd el a hozzászólásokat is

10 Comments

  1. Nem lesz semmi ez a szerepjáték. Remélem 3gsen is élvezhető sebességgel fog futni 🙂

  2. Na most akkor nagyon SOS kérdés 😀
    Az iPAD 4.2.1-es szoftverével lehet a 3G internetet PC/MAC felé átirányítani USBn/Bluetooth-on keresztül? (iPAD -» iPhone felé nem érdekel :))
    Nagyon köszi a választ!

  3. Hali, valaki tudna nekem segíteni levelet írni az Apple-nek(mert nem akarok béna levelet írni kicsi angol tudasom miatt), mert levettek 1500 Ft-tal amikor beállítottam a kártyámat. pedig nem vásároltam semmit.

    A sztori ugy nezett ki h megjott az UniCredit Mastercardom, egybol beirtam az adatokat, majd ahogy az űrlap végén rányomtam a done gombra jott az sms h minusz 500. Aztan szednek le valami ingyenes progit kijon az ablak, megint done megint minusz 500, balfék voltam és harmadszor is eljátszottam így lettem kb -1500 körül.

    Szoval ezt a problémát kéne nekik elregélni, majd kérni hogy fizessék vissza, vagy vásárolhassam le, és megtudni miért volt ez a dolog.

    előre is köszi: Ben

  4. @benii: Én úgy tudom, amikor beállítod a bankkártyád, akkor levonnak egy kis összeget (ezek szerint 500HUF), hogy valóban fizetőképes számlaszámot adtál meg… Ezt vissza fogod kapni, gondolom azért vont 3szor, mert elsőre még nem rögzítette a rendszer a levételt… 😀 Hogy mennyi idő múlva adják vissza, azt nem tudom!

  5. @Jadeye: Ez jó válasz volt! Melyik része nem? Hogy akkor én is jól tudjam?!

  6. @Sir Kassy: nem értem, mi az, hogy melyik része? mert egyetlen kérdést tettél csak fel:

    “Az iPAD 4.2.1-es szoftverével lehet a 3G internetet PC/MAC felé átirányítani USBn/Bluetooth-on keresztül?”

    erre kaptál egyetlen, Steve-es választ:

    nem

    de látom, hosszabban le kell írnom. az iPad-ben nincs tethering. tehát az iPad 4.2.1-es szoftverével nem lehet a 3G internetet PC/MAC felé átirányítani USBn/Bluetooth-on keresztül. (btw, jailbreak után a MyWi -ha megy már 4.2.1 alatt- ennek ellenére meg tudja csinálni)

    így már érthetőbb? (mindössze legalább 3 kommentet eltoltunk most egy ótvar nagy offra ennél a cikknél, pláne az első 10 kommentben…)

  7. Végre már 4es Touch-cson is jó a grafika.
    Itt az ideje, hogy végig vigyem ezt a játékot 🙂

  8. Persze a reckless racingre értem*

  9. A Reckless Racing még mindig szar 3G-n. A verseny indulásától számított fél percig nem lehet irányítani a verdát 🙁


Add a Comment