fbpx Skip to content

Ha még nem költötted el “Fekete pénteken” a pénzedet, de már régóta gondolkozol egy Apple termék beszerzésén, viszont sokallottad az eddigi árakat, akkor itt a helyed!

Idén megrendezésre kerül az iSTYLE első Garázsvására!

  • Az iSTYLE frissíti demo gépparkját, így most olcsó, használt Mac-et vehetsz megbízható forrásból!
  • Nem az aktuális iPod-od / iPhone-od van és azt hiszed már nem lehet hozzá kiegészítőt vagy tokot venni?! Tévedsz! Válassz negyed-ötöd áron kínált tokok közül a Garázsvásáron.
  • Érdekelnek az exkluzív last minute ajánlatok? Válogass utolsó darab kiegészítők és hangszórók közül az eredeti ár töredékért.
  • Sokallod egy kiegészítő árát, de minden nap eszedbe jut hogy be kéne ruházni rá?! Lehet, hogy épp az általad kiszemelt kiegészítő, táska vagy tok kerül leárazására.

Gyere el december 3-án az iSTYLE Garázsvásárra!
Idő: 2010. december 3. (10:00 – 20:00)
Hely: 1061 Budapest, Andrássy út 36.

Olvasd el a hozzászólásokat is

17 Comments

  1. De imádok vidéken élni… :\

  2. @DetoX: jogos!

    különben itt tényleg mindenféle apple termék megtalálható? engem speciel mac book air érdekelne, hogy lesz-e (bár gondolom ezt így előre nem könnyű megmondani).

  3. @For3l: Elvileg sok minden lesz, sajnos mi sem tudunk többet, hogy mely termékekből hány darab lesz, milyen áron. Ha a régebbi generációs MacBook Air-re gondoltál, akkor szerintem lesz. De az sem kizárt hogy a legújabbat is eladásra bocsátják! Egy biztos, hogy sokan lesznek 🙂 Aki teheti az reggel 10 órára, a nyitásra menjen ki és csapjon le a kiszemelt termékéré 😀

  4. kár, hogy csupán 230 kilóméterre lakok onnan 🙁

  5. Szerintetek mennyire lesznek a gépek leárazva? Nekem megfelelne egy régebbi macbook is kevés gatival stb. Érdemes elmenni vagy így is 150 – 200 lesz az ára?

  6. @kiru_l: mindenképp gyertek el!:) ha esetleg nem olyan árért ienne a macbook, amennyit szánnál rá lehet, hogy találsz egy másik terméket, akár egy tok, dokkoló, hangszoró vagy bármi más ami olcsó, akkor sajnálhatjátok majd, hogy nem jutottatok hozzá potom pénzért. Nem sok ilyen alkalom lesz :/ Szerintem egy próbát megér, már a hangulat kedvéért is:) mi ott leszünk, Mindenkit várunk szeretettel! 😉

  7. valami onlinebazár részét nemlehetne csinálni?:)

  8. beszámitás van/lessz? 😀 iPhone 4 lessz?:D odaadom a 3Gs-em meg 40 kp-t na?:D

  9. @Depiboy: Egymás között mehet a biznisz 😀 mármint azokkal, akik ott lesznek mint vásárlók, magánszemélyek.

  10. Sziasztok!
    Már régóta szeretnék egy Cinema Display 27-et.
    Lesz ilyen a kínálatban? Szintén 120 km-re lakom Pesttől sajnos…

    Köszönettel: Karesz

  11. @HKaresz: Az a baj, hogy mi sem tudunk többet :/ Egy dolgot tehetek érted: mi odamegyünk a nyitásra, megnézem, hogy van-e 27-es Cinema Display, illetve hogy mennyibe kerül és ide kiírom neked;) Így eldöntheted, hogy eljössz-e Pestre.

  12. @Tian: Csak az a baj hogy 300 Km -re lakom pesttől az ország másik végében! Nekem lenne vagy 15000 az út.

  13. @kiru_l: :/
    Persze megértelek. Ha gondolod, akkor nézek neked macbook-ot:) ide kiírom és akkor max átgondolod, hogy a benzinköltség ellenére megérné-e eljönni vagy sem.

  14. @Tian: Jó lenne ha néznél, de hát mire leírod elvisznek mindent. Elméletileg nagy nyomorgás tolongás lesz 🙁

  15. @Tian: Na mit látsz? 🙂

  16. @kiru_l: Holnap reggel 10-kor kiderül:)

  17. Nos? 🙂 Leltél valamit? Egyébként körülnézhetnél, hogy i
    Phone 3G -hez nincs e valami jó tok aztán megoldanánk 🙂


Add a Comment