fbpx Skip to content

Hamarosan elérhetőek a Vodafone programjai az AppStore-ból. Frissítették a Vodafone ezen oldalát is, végeredményben 8 program áll majd rendelkezésre a Vodafone-os iPhone tulajoknak.

Az iPhone 4 startnál készítettünk videót pár alkalmazásról is:

Olvasd el a hozzászólásokat is

61 Comments

  1. Én nem találom őket…

  2. nálam még mindig az van kiírva a honlapon a programok alá hogy hamarosan + app store-ba sem találom őket!

  3. T-mobile! Tessék példátvenni!!!

  4. @gvidor:
    És a WEBOLDAL szerint is még csak “Hamarosan”!

  5. @gvidor: Hoppá remekül félre informáltak minket 🙂 mindjárt javítom.

  6. valaki esetleg megtudja mondani ,hogy a telenornál miért nem működik a facetime? vagy csak nálam nem megy?

  7. @admin:
    És lehet akkor tudni, hogy mit jelent a “Hamarosan”?
    Órák/napok/hetek?

  8. @gvidor: Megkérdezem 🙂

  9. Lüke kérdés, de ez azt is jelentheti, hogy én:
    3GS, gyári független, VODA üzleti előfizuval tudnám ezeket használni?

    Vagy csak az új 4es vodalock-osak?

  10. @RKG: hello, mért kéne példát venni? amit a voda kirakott apra annak nagy része a a T-nél a SIM-hez van rendelve és a menüben tudod használni. Ha nálad nincs akkor rakd fel:

    http://dinamikus.t-mobile.hu/ext/

  11. @CSE978: Tudod használni a régivel is teljes mértékben.

  12. nézzétek már meg h nálatok megy e a facetime vagy csak az aktiválásra várakozik pls ( telenor)

  13. Hali !

    Nekem is ugyanaz a bajom, min foxyka-nak. Elmegy az sms, de nem aktiválódik be a facetime. 4es gyári független 4.1-el, telenor.

    Akinek van ötlete ne tartsa magában .. 🙂

    kisgyopi

  14. @foxyka: @kisgyopi: Nekem tökéletesen működik: 4.1, telenor carrier fix, gyári független. iphone 4.

  15. nekem is 4.1 ,telenor carrier fix és gyári független iphone 4,
    akkor nem tudom mi lehet a probléma:(

  16. eddig működött, 2 napja akartam használni és akkor vettem észre h aktiválásra vár

  17. @foxyka: network reset volt?

  18. Hali !

    hogy találom meg a a telenor carrier fixet ?

    kisgyopi

  19. @foxyka: A cydia-ból valamelyik program miatt nem megy de még nem tudtam kiszürni hogy melyik az mert szűz telepitéssel beaktiválódik aztán ahogy elkezdem telepiteni a cydiás programokat kidobja az aktiválást.

  20. teljes restort csináltam, de semmi változás! most egy network reset! ugyanúgy felugrik az ablak h a szolgáltató esetleg díjat számíthat fel , azt leokézom! most már nem is várakozik az aktiválásra hanem egyből visszadobja és kikapcsolja a facetime ot

  21. nekem még jailbreak előtt se aktiválta be!

  22. Sziasztok!

    Előre is bocsi, hogy nem a témához tartozik! Nos, az iphone 3G-mnek az on/off gombja kicsit besüllyedt. Úgy értem, hogy majdnem a hátlappal van egy szintbe, és nagyon nehéz nyomkodni. Az lenne a kérdésem, hogy ezzel mit lehetne csinálni? Gondolom szét kell szedni, hogy megigazíthassam a gombot, de félek, hogy valamit elrontok a szétszedésnél, illetve, hogy kisülnek az áramkörök meg ilyesmik, mert ilyenekről is hallottam =D Légyszi segítsetek, főleg ha van köztetek olyan, aki hasonló cipőben jár mint én! Köszönöm előre is!

    Üdv.

  23. @foxyka: Wifit bekapcsoltad?

  24. persze

  25. beleraktam egy T-mobile os kártyát is,azzal működik, szóval nem a telefon a rossz!

  26. @foxyka: Ja és azt nem értem haverom I4-ese Tmobilos ugyan azokat a programokat teszem fel mint az én gyárilag független I4-re neki tökéletesen megy nekem meg kidobja az aktiválást valami még nem 100-as a Telenornál.

  27. lehet ez a múltkori leállás tett be! Mondjuk én úgy tudom h mikor legelején még nem működött a facetime akkor azt nem a telenor hanem az apple csinálta meg!

  28. @admin: A telód Jailbreak-elve? Van felrakva Winterboard?MyWi ? csak azért kérdezem mert szerintem ezek kavarnak be.

  29. aha megvan jailbreakelve! winterboard és mywi sincs fent

  30. Sziasztok!

    Bocsi az OFF-ért, de valaki tudna nekem mondani egy olyan programot ami videóba menti az iPhone képernyő tartalmát? Szeretnék egy bemutatót csinálni.

  31. Ha vodafonnál veszek iphone4 et , függetlenítem(ha majd tudom), t-mobile-os kártyát teszek bele , lesz valami hátránya. ( pl : garancia, internet …)
    Köszönöm!

  32. és a mobil parkolás mit is takar? 🙂

  33. @Robi91: net az lesz, ha a t-mobile kartyanak van 3G elofizetese, de akkor a voda’-s garancia elve’sz..

  34. @Mateo87: be tudod fizetni a parkolojegyet az iPhone-rol 🙂

  35. Sziasztok! iPHONE 4g-m van gyárilag független. Soha nem volt jailbreakelve és tökéletesen működött eddig. Felkerült a 4.2 és nem működik a Face Time ami eddig tökéletesen működött. A hálózat beállításokat minden ki és bekapcsolásnál elfelejti. Eleve restorral raktam az új szoftvert és nem engedtem back up-olni. Már 3-szor csináltam végig és semmi. Már leszedtem újra a szoftvert az itunsal de így sem javult meg. Valakinél van hasonló probléma? Segítséget előre is köszönöm.

  36. Azt elfelejtettem, hogy Telenoros vagyok.

  37. SzépJóNapot Hölgyeim,Uraim,

    Kiszúrta a szememet a Vodafon navigációja. Mármint, mióta iPhone-om van próbálok navigációt varázsolni rá (nem, nem veszem meg,mert van,csak szeretnék a telómra is egyet:)) de nem megy. Általában elindul, majd abból a lendületből ki is lép az app. Már feladtam a keresgélést, de a cikk láttára, újra elszánom magamat 🙂
    A kérdésem/kérésem csupán annyi lenne, hogy valaki linkelne-e nekem egy működő .ipa-t? Csak mert kezdek félni hogy féltve őrzött 3GS-emmel lesz a probléma. Nem muszáj ide, jó a mail címemre is: rolimester]kukac[dzsímélPONTcom

    Előre is köszönöm és szép napot minden szifon olvasónak.

  38. OFF:
    Hali valaki emlékszik arra a game-re mikor ilyen viking csávóval kellett fejszét dobálni ballról jobbra jobban nemtudom elmagyarázni :S ha valakinek ismerős légyszi mondja meg a játék nevét előre is köszi

    ON!

  39. @admin:
    Kiderült valami időközben a várható megjelenésről?

  40. sziasztok. bocsi az offért de sajna nem találtam segítséget a kérdésemre még mindig.
    azt szeretném megkérdezni iphone 4 T-mobilos 4.1-es szoftverhez van e működőképes grafikus carrier logo már valahol? mert cydiaból feltettem egyet de az semmit nem változtatott rajta.

  41. Miért van az hogy manuálisan másolom vissza a AddressBook.sqlitedb fájl és nincs telefonkönyvem? Mindig visszarestorolja a gyárit? MAgától?

  42. @Wask: Ha jól tudom 4.0 óta valami gáz van a manuális visszamásolgatással!

  43. Rohadt pénzlehúzás ez a tranzakciós díj (“kényelmi díj” = 156Ft)!

    Majdnem egy sajtburgert veszek abból 😀

    Nem elég, hogy lassan mindenhol fizetek mindenért, de azon felül, hogy gyorsabban és kényelmesebben fizessek valakinek, még extra pénzt is kérnek.

    Na, indítunk egy országos nem fizetési sztrájkot DDoS formában, hogy összeomoljon és nevetségessé váljon minden? 😉

  44. Ez odab@sz! T semmit nem adott az előfizetőink, látszik, hogy hol profibb a menedzsment! Irigylem tőlük az alkalmazásokat! Ja és a kényelmi díj is humánusabb! Grat a vodának!

  45. Hú, ebből a parkolós nagyon jó, főleg, ha nem kell a 75 forintos sarcot is kifizetni…

  46. @Kohi: És akkor a Navigon, a Hírolvasó, a Műsorújság, Árfolyamok, Otthonőrő, Bürométer stb… akkor mi?

  47. @Kohi: Gratulálj a vodának a smart csomagokhoz! 🙂 Nem tudom, mennyire vagy tisztában a T médiamánia csomagjaival, de csak megsúgom neked, hogy minden tekintetben keresztben lenyeli a voda smart csomagok ajánlatait. Arról nem is beszélve, hogy rugalmasan használható fel. Ehhez gratulálj, meg a voda top kategóriás árlistájához…

  48. (Off: i4-re váltottam 🙂 (így a megjelenő nevemet is átírtam iP4userre, mert 3G-ről már hallani se akarok, rengeteg bosszúságom volt vele de szerencsére ez már mind a múlté :))

    1 kérdésem is lenne:
    4.1 van a telón, ezzel vettem, viszont ugye SHSH az nincs, mert 4.1-hez már nem lehet menteni mert kedves Apple nem írja alá.
    Namost én a jb szempontjából mindenképp maradnék 4.1-en és a későbbi esetleges unlock szükséglet miatt.

    Kérdés: Ti mit javasoltok? Limera1n vagy Greenpois0n? Melyik a stabilabb Macen ill. i4-en? Azt tudom hogy mind a kettő ugyanazt az exploitot használja, de mi a különbség a kettő között? Vagy csak ízlés dolga? (akkor inkább Limera1n)

  49. @foxyka: Sajnos nem is fog müködni, mi is az egyik készélüken 2 hete szenvedünk ezzel. Ma azt a választ kaptuk a telenortól hogy a gyakorlatban visszaállt a nyári állapot. Nem lehet facetimet aktiválni telenorról. Én ezért nem frissitek 4.2-re és csak remélem hogy nem kell restorolnom….

  50. OFF!
    Bocsi az offert, de adott egy iphone 4(4.1frm,01.59.00), par napja az installous vmiert nem akar szuperalni,ha ramegyek a friss appokra betolti de ha frissiteni szeretnem pl a googlemobil appot azt irja ki az installous,hogy API hiba,utana neztem a neten hogyan lehetne fixalni de nem jartam eredmennyel.
    elore is koszonom a segitseget.
    Aren

  51. @csodacsacsi: üdv! nem konkrétan ezeknek a programoknak a funkcionalitását hiányolom, hanem azt hogy a T-től eddig, ha jól tudom, de javítsatok ki, összvissz 2 programocskát kaptunk a 3 év alatt (gyorsan utánanéztem és össz 6db, de ebből 4, ami közhasznú)! a voda meg nyitáskor 6-ot (oké persze valami pluszt kell adni a népnek, ha már ennyit vártak rá 🙂 )!
    Szal igenis, kérekszépen további, közhasznú, programokat a T-től 🙂

  52. @aren85: a hiba nem az ön készülékében van! elvileg ha az oldalon macerálnak valamit vagy valami nem működik akkor írja ki azt! de csinálj egy reinstallt cydiából az nem árthat!

  53. @iP4user: hát én inkább a limera1nt ajánlom mert abból eddig 3/3 az átlagom, a greenp-ből meg 0/1 !

  54. @manchester85: hát nemtom, én örültem volna ha a T-nél tudok ilyen konstrukcióban venni 1et: Vodafone Smart 500 ( 500 perc, 150 sms (bármelyik hálózat) és 2gb net – havi 13000) iPhone 4 32GB -> 88e

  55. @Before: 🙂 esténként Te még meséken alszol el?
    75 huf az a szolgáltatói és közvetítői díj. gondolom a Voda majd egy fillért sem akar ezen keresni csak a hálózatát+számlázó rendszerét stb adja ingyen….

  56. @RKG: Hát ha pont erre van szükséged, akkor lehet, hogy jó. Viszont én úgy gondolom, 1 giga net elég, vesd össze a médiamánia L-lel. 11 ezerért kb 550 perc, kétszer annyi sms és igaz, hogy csak 1 giga net, de 19-21ft-os perc- és sms díjak, szemben a 31-gyel. Ez azért nem kis különbség. Véleményem szerint a csomagod csak akkor jó, hogy minden hónapban 90%-ban annyit forgalmazol, ami a csomagodban van. Erre pedig vajmi kicsi az esély. Ha kell a 2 giga net (bár sztem 1 elég) miért nem jó az ikon 400? 3000-rel olcsóbb, ami kb. ekvivalens azzal, amivel kevesebbet ad (100 perccel kevesebb, csak hálózatba sms). Egyetlen smart csomag se jobb az ikonoknál, sajnos ez az igazság… A médiamániával meg labdába se rúg…

  57. @manchester85: Részemről van h majdnem kihasználom a a 2gb netet, nah de nem ez a lényeg és nem is ezek, hanem, hogy 32GB-s -> 88e ! Ikon 400am van, semmi gondom vele pont annyi amennyit használok(kivéve az SMS), de 32GB-set szerettem volna venni egészen addig míg ki nem derült az ára azaz h 112e! És ezt már túl soknak tartottam! Szal ha így nézed akkor szvsz jobban megéri a Smart 500as csomag mint az ikon 400, a többi nem, de sztem ez, legalábbis az én szemszögemből, jobb ajánlat!
    Üdvölet

  58. Szerintem biztosan lesz T-nél is parkolás meg autópálya meg minden földi jó! 🙂 Csak várni kell kicsit.

  59. Óriásiak ezek a progik 🙂 Én személy szerint nem hiányolom ezeket az appokat kicsit sem, hiszen egy SMS elküldésével van parkolás és matrica is, az iGo kb. 4000 Ft a storeban (ugye aki kp. 88000 Ft-ért vesz telefont, azt nem hiszem hogy földhöz vágja), a többi meg ott van a neten, és jóval bőségesebb a kínálat, nem azt kapom találatnak amit a voda pénzért reklámoz valakinek. Ne legyünk már naívak! Az a rulett vagy mi, na az meg a vakítás csúcsa. Elképzelem ahogy a vodás meetingek után kisorsolják hogy ki hozzon kávét. LOL

  60. Ja igen, és kivancsi leszek hogy ugyanugy korlatozott lesz a vodas igo mint a t-s navigon (nincs 3D nezet, meg szinte semmi, es cserebe felrak 2 gigat hogy kesobb megvehess mindent inapp purchase hasznalataval, szuper)?!

  61. @USSR: már álmodozni se lehet? 😛


Add a Comment