fbpx Skip to content

Eltűnt a zenéd a 4.2.1-es rendszerben? Van megoldás!

Úgy látszik az Apple-nél nem teljes-körű a tesztelés. A 4.2-es rendszer végleges kiadás előtt GM változatában az utolsó pillanatban találtak egy iPad-es wifi bugot, amelyet azért sikerült javítani. Azonban nem vették észre a zeneszinkronizálás problémáját. Elég sok felhasználó azt tapasztalta, hogy verziófrissítés után nem látja a telefonon a zenéket. Problémájukra szerencsére van megoldás.

A zene ott van a telefonon, azonban az adatbázis-probléma miatt nem látszik. Csatlakoztatni kell a telefont a számítógéphez és el kell indítani az iTunes-t. Bal oldali listában, a készülék alatt lévő Music fülre kell kattintani. El kell indítani egy zenelejátszást és utána szinkronizálni szükséges. Ezután látni fogod a telefonon is a zenéket.

Remélhetőleg egy újabb firmware-ben az Apple javítja a hibát.

Baseband trükközés

BigBoss szerint az Apple bizonyos követelményekhez kötötte az iOS basebandjét. Semaphore-tól (tiny umbrella készítője) származó információ alapján, ha valaki a 4.2.1-es rendszerbeli restore-hoz iPhone 4-en használni akarja Saurik szerverét vagy a tiny umbrellát, akkor recovery módban marad a telefon és a tiny umbrella sem képes onnan kivenni. Ebben az esetben a 4.1-es rendszert kell visszarakni vagy a gyári 4.2.1-es firmware-rel kell restore-t készíteni, de ebben az esetben csak tethered lesz a jailbreak. (Mellesleg a 4.1-et ajánlja, ne foglalkozzanak a 4.2.1-el) Ha valaki függetleníteni is akar, az egyébként maradjon nyugton.

Frissítés jön a Reckless Racinghez

A régóta beharangozott Reckless Racing végre egy hónapja megjelent. Azonban az iPhone-os verzió csak 5 pályát tartalmazott, amelyeken hamar túl lehetett jutni. Fejlesztő meghallotta az ügyfélhangot, mert bejelentette, hogy a pályák száma bővül. Bekerül az iPad-es verzióból már ismert The Island és lesz egy vadonatúj Frozen Lake is. Lesz két új sofőr is: a Főnök (Boss) és az Öreganyám (Granny), továbbá már 8 kocsi közül lehet választani.

Kiadási dátum még nem ismert.

Gridtab: Safari fülek egy oldalon

Cydiában elérhetővé vált a Gridtab nevű program, mellyel táblázatszerűen egy oldalon láthatjuk a Safariban lévő füleket, így könnyebb a választás.

A kiegészítő 0.99 dollárért vásárolható meg a BigBoss repóban. Én nem hiszem, hogy használni fogom.

Real Racing 2 preview videó

Karrier mód 10 óra játékot ígér: egy verseny megnyerésért pénzjutalom és hírnév jár. Lehet majd

– autókat venni és eladni,

– zárolt pályákat és bajnoki eseményeket felszabadítani,

– autókat tuningolni: jobb alkatrészeket venni és átfesteni a járgányt.

A játék még karácsony előtt megjelenik és az összes iKészüléken fog futni.

Olvasd el a hozzászólásokat is

25 Comments

  1. Nekem az a problemam a baseband-el, hogy ugy kell irni, hogy: basebanddel. 🙂

  2. @kareeka: nekem az is, hogy nem fuggetlenitheto 😀
    de amugy jogos! 🙂

  3. Bocsi, de muszály offolnom, nagyon fontos:
    Van egy iPhone 3gs 32gb-om 05.14.02- es baseband-el, 4.0-ás rendszer <– ez jailbreakelve van és az a kérdésem, hogy hogy lehetne ezt függetleníteni? nagyon fontos lenne! Vagy sehogy? Ha nem, akkor legyetek oly szívesek mondjátok meg, hogy melyik szoftvert rakjam fel, ahol lehet függetleníteni!(shsh-k elmentve)

    Előre is köszönöm szépen!

  4. mindig valami közbejön a vége megint az lesz, hogy már nem sietik el a dolgot majd a decemberi 4.3-hoz lesz csak unlock:D

  5. 4.2.1-en Cydia még mindig nem megy?

  6. a végén bepipulok eladom 3GS-em aztán veszek egy Nokia classic-ot 😀

  7. szevasztok, a kérdésem az lenne, mivel nem tudok eligazodni, hogy:
    csak jailbreak kellene iphone 4-re 4.2.1 es rendszeren. Ez meűködhet. mert többször próbáltam redsnow-val de nem ment.
    köszi

  8. Nekem már 4.1 alatt nem egyszer tűntek el így a zenéim…

  9. @filosz: igen, redsn0w 0.9.6b4-ra lesz szukseged

  10. @abarol: nem lehetseges sajnos egyaltalan..

  11. Nekem is volt ez a hiba , csak fordítva. Szinkronizálás után azt írta ki a telefon, hogy nincs rajta zene, de itunes pedig mutatta.
    Aztán belehúztam meg törölgettem zenéket, és egyszer csak megjelentek a telon is .

  12. Hello mindenki
    Már egyszer kérdeztem valamelyik témánál de választ nem kaptam rá pedig nagyon kellene a segítség van egy 3GS 32gb 4.1 greenposionna törve és az a nagy gondom hogy a safari uk-muk-fuk kilépked mikor netezek ( nincs ezer oldal megnyitva akar csak egy oldalnál is )
    A segítséget előre is köszönöm

  13. Egy tapasztalatot osztanék meg veletek.Tavaly Szeptemberben vettem egy T-mobilos 3gs iphont előfizetéssel.Az idén Szemtemberben letelt a hűség évem elmentem az Europarkba és ott 10 ezer forintért függetlenitették a készülékemet a T-mobilnál.Gyakorlatilag én bármilyen frissitést feltehetek gond nélkűl és bármilyen kártyát használhatok.Ezt azért irtam le mert én is vártam a jailbreakeket és a függetlenitést ami a mai napig nincs .Azt hiszem én jártam igy a legjobban nekem már független a telefonom……….üdv sapi

  14. @sapi: @sapi: A jailbreak lényege, hogy feltörjük a telefon op rendszerét és úgy használjuk ki a tulajdonságait ahogy akarjuk, pl függetlenítés, és sokan, vagyis ismerőseim mind azért csinálták, mert más szolgáltatónál akarták használni a telefont. Szóval ez mindig is volt rá. Igaz most már csak a telenor-al van csak gond.

  15. A Real Racing 2-es videóban a pálya amin mennek benne volt a GT3-ban! Nagyon dúrva. már alig várom.

  16. mikor felraktam ipad 3g-re a 4.2.1.-et nem volt 3G.m,csak edge-m…Jb-ztem és sbs hozzáadása után már jó votl :/

  17. Reckless zseniális, simán megéri azt a cirka 220ft-ot

  18. Nálam teljesen más probléma jelentkezett:
    3G 4.2.1 jb – bekapcsoltam a multitaskingot, a programok futnak rendesen a háttérben, de amikor váltani szeretnék köztük, akkor a szép kis animáció helyett lefagy a telefon, majd kilép mindenből.
    Amúgy a zenék megvannak, Cydia tökéletesen működik, a multitasking meg hétvégén el lesz távolítva, mert így nem buli..

  19. A Reckless Racing-et én is megvettem szerintem is nagyon jó, eddigi legjobb autós game, csak nekem 3G-n 30 mp-ig nem reagál semmit a pálya indulásánál. Másnál is ez van?

  20. Multitasking probléma 2:
    Az emailben kapott hivatkozások megnyitása sem működik, ugyanúgy fagy. A megoldás: másol, kilép, belép, beilleszt. Gyönyörű 🙂

  21. Igen- davme-igazad van.Csak ez egy macska egér játék évek óta.Nekem volt még első szériás kártya(betéttel)függetlenitett iphonom.Mindig vártam,hogy legyen lehetőségem frissiteni illetve a Cydiát és annak elődjét feltenni a crackelt programok miatt.Aztán ezek a crack programok elmaradtak igy nálam már nem érdekes az egész jailbreake.Én nem használom ki a telefon teljes tudását.Ha volna mobilinstallációs program a 4.2 re azt szivesen felraknám de sajnos nincs a szifon-ban sem .üdv sapi

  22. Üdv!Nekem a 3G-m 4.2.1 az oldalak közötti váltásnál,vagy ha bármely ikonra rámegyek vibrál,villog.Valaki tudna esetleg rá megoldást?


Add a Comment