fbpx Skip to content

Kancsukitól emailen kaptuk a következő videót. Egy kiegészítőt a készülékre applikálva 3D-ben lehet filmet nézni. Az átalakításért három darab féltükör felel, ezek hozzák létre a 3D-s képet. A kiegészítőt a japán Jitsuro Mase találta ki és bemutatták az idei linzi Ars Electronica kiállításon. A kiegészítő honlapja itt tekinthető meg, csak iPhone-ról vagy iPod Touch-ról olvasható.
A mellékelt videóban ugyan filmet nem láthatunk, de a 2011-es rotterdami Nemzetközi Filmfesztiválon külön blokkot szentelnek ennek a „műfajnak”.

Olvasd el a hozzászólásokat is

17 Comments

  1. Kezdem megunni hogy minden restore után valami új hibával képes előállni az iphoneom…3G 4.1 restore-redsn0w-ultrasn0w ami után ugye mennie kéne, de most ott tartok PIN kód elfogadva, kiírja searching… és teljesen belassul a telefon és ennyi. Találkozott már valaki ilyen hibával?

  2. ötletes találmány. bár ez inkább 3-szor 2D nem? :))

  3. Videón jól néz ki, de szerintem nem véletlen nem mutattak filmet!

    Ha jól megnézitek, csak olyan kép, animáció, videón jó ami 3 fele van osztva…
    Szóval csak menőzni lehet vele esetleg .. 🙂

  4. ja meg filmet amúgy is “fektetett” képernyőnél nézünk 🙂

  5. Bocsi az offért, de sehol nem találok információt arról, hogyan lehet 4.0.2.-es Jailbreakelt függetlenített iPhone4-en az APN-t módosítani?

    Valaki ennyit írt: “APN changer” – Ok. De nem lehetne bővebben?

  6. OFF

    Most vettem egy iPhone 4-et és mióta mindent szépen feltettem rá valamiért az emailjaimet olvashatatlanul kapom meg:S … a preview képe mikor megjelenik a fiókba még töléletes de amint megnyitom az ékezetes betűk szanaszét esnek:S … erre tud valaki valami okosat ?
    köszönet !

  7. EZ kb olan mintha 1 bábszinházi előadást nézne az emmber.. Tehát, hátul van a háttér, középen valami 1-2 dolog, elől meg folyik a történés.. De az a lényeg, h nem “IGAZI” 🙂 3d-s! Hanem síkra osztott, tehát minden az adott síkon van… Azért 5letes 😀

  8. Mondjuk mindezt iPad-re applikálva már nagyobb lenne a kép…
    Abszolut ötletes, hátha továbbgondolják még, oszt egyszercsak lesz belőle vaskarika!

  9. Mint ha valami hologram lenne.. 😀 Jól néz ki, de sok jövőt nem látok benne. Ebben a formátumban legalábbis. Meg igen, iPad-en élvezhetőbb lenne. Gondolom lesz olyan is.

  10. érdekes;)
    bár szin tiszta fizika ,amit nagyon birok…grat hozzá!

  11. Egy újab használhatatlan felesleges dolog!

  12. Nagyon aranyos a próbálkozás, olyan mint, ahogyan a régi mesék készültek… Még az első Bambi volt ilyen, hogy különböző fóliákon voltak a megfelelő terek (háttér, előtér, esemény). Oda készítettek gépet, ami megfelelően húzta a szalagokat, ha mentek az események… (a hátteret lassabban, előteret gyorsabban). iPOD-on látni sokkal jobb… Filmre is használható, de ez nem 3D, semmi köze hozzá 😀

  13. Szerintem jópofa,de használhatatlan … 🙂

  14. szarnak egy pofon 🙂 kell a nyavajának 🙂

  15. ezt hívják parasztvakításnak 🙂

  16. Made in Japan =)

  17. @feketeg:
    Nekem is ezt csinálja! Meg azt hiszem még sok mindenkinek. A hiba oka hogy frissült a baseband-ed. Magyarul nem tudod függetleníteni a telefonod mert nem adták ki hozzá függetlenítést, csak a 4.2 megjelenése után fogod használni. Ha t-mobilos kártyát teszel bele működni fog, feltéve ha a telefont az említett szolgáltatónál lett vásárolva.


Add a Comment