fbpx Skip to content

Olvasd el a hozzászólásokat is

49 Comments

  1. Nem tud valaki egy működő Bluetooth fájlküldős appot iOS 4-re? A jelenlegiek (iBlueNova/iBluetooth) nem működnek iOS 4-en, csak 3-on.

    i4-re váltást tervezek majd, ezért kérdezem.

  2. ez nagyon nagy LIKE

  3. A jovo hirnoke! :))

  4. @iP3Guser: én is kerestem ezeket is póáltam és sehol semmi 🙂

  5. Mellesleg valaki 3gs facetime teszt???

  6. @gerike73: redi

  7. Gerike73: Multkor te vettél ugye fel Game Centerre?? 😀

  8. Gerike73…mutathatnál valami életjelet mert nem leszek itt egész nap 😀

  9. [email protected]-ra dobj egy teloszámot megcsörgetlek FaceTime-on (i4)

  10. @hegyi: dobtam

  11. Kroland: Hivlak!

  12. @hegyi: oké redi

  13. Kroland20: hivtalak 3x, kicsörög FaceTime nem tudom mi a baj. Mailben írtam a számom próbálj engem hivni ha van olyan lehetőséged Phone appban.

  14. Bocsesz azoknak akiknek megigértem a face tesztet, de közbejött vm!
    Szekk!

  15. @hegyi: oké hivlak teszt de wifi on legyen…

  16. Kroland20: itt vagyok, természetesen bevan kapcsolva WiFi

  17. pillanat

  18. Kroland: Ok. Neked van olyan lehetőséged a hack után (amit Cydiabol felraktal), hogy FaceTime-on csörgess a Nevjegyzekbol???

  19. @hegyi: skypeod van vagy msn? emailben elküldöm mindkettőt vegyél fel és ott megbesz a többit

  20. Bocs Roland, hogy megvárakoztattalak, de angol órán voltam.

  21. Akit érdekel sikerült tesztelnem a 3gsemet facetimeal mindkét esetben Iphone 4!!!! el ment valószinüleg megy 2 3gs között is DE észrevételek:

    1.csak az Iphoneislam repo müködő verzió számomra

    2.az én általam küldött kamera kép az én telefonomon jobb fent egy balra 90 fokkal elforgatott kamera képet mutat de mindkét esetben a másik fél normális képet látott.

    3.csak függőleges normális kéztartásban küldi jól a képet bármerre forgatom nem jó.

    4.jelentős melegedés valószinüleg megterheli a processzort… ja és 45 perc facetime 100ról50ra meritette az akksit.

    akit érdekel segitség irja a post válaszában a e-mailcimét.

  22. @gerike73: semmi gond lényeg hogy sikerült!

  23. @hegyi: igen 🙂

  24. Bocs OFF!

    Előre is elnézést hogy ide írom, csupán ez a legfrissebb.

    Na arról lenne szó hogy nekem van egy Iphone 3g-m.Mind ez idáog 2.2.1 es szoftver tündökölt rajta,de a minap felfrissítettem 4.1 re.Ezidáig nincs is probléma.A baj ott kezdődik hogy jailbreakelni akartam.Ami nem is tudom sikerült e vagy sem de redsn0w 0.9.6b2 vel és a hozzá tartozó firmware-val elméletileg jailbreakeltem.Nos a probléma ott mutatkozik meg , hogy alkalmazást nem tudok telepíteni. Először is van Cydia ezzel nincs is gond.Százalékos battery kijelző szintén.De régen ez ugy volt hogy lehetett itunesből telepíteni a játékokat, de gondolom ez most sem változott.Csak az a kérdés hogy hogyan?És miért nem tudom telepíteni.Telepítettem eredeti alkalmazást is.

    A választ előre is köszönöm!

  25. Snix cydiabol tegyél fel appsync 4.1 et pl sinfuliphonerepo bol

  26. 3g-n keresztülu facetimera my3g vagy 3g unrestrictor???valamelyio bezavar a skypenál úgy olvastam..valaki tud erről valamit??

  27. Hogy a cikkhez is hsz.junk ezek mi a sz*r ellen tüntetnek? Nem érteni szlovák vagy milyen nyelven. 🙂

  28. Tudna valaki adni nekem egy olyan 4.1-es 3GS custom firmware-t, amin még a függetleníthető modem verzió van? Köszönöm!

  29. Geci mekkora video xDDDDD

  30. Nagyon nagy a videó 🙂
    Viszont egyben a segítségeteket is kérném, minap egy kis “anomáliával” szembesültem.
    iPhone 3G 8Gb, iOS 4.1 PwnageTool 4.1.2-vel jailbreakelve “set as new iPhone”-ként, T-s függő, T-vel aktivált és használt. A probléma: nem működik a gyári tethering, ilyet csinál: ha only usb tetheringre kapcsolok, abban a pillanatban megjelenik az ananász logó ahogy rádugom USB-vel a gépre, majd rebootol a teló. Ha bluetooth tetheringet kapcsolok, akkor amint a gépen ráklikkelek a “create network”-re, szintén ananász logó majd reboot. Ezután rendben elindul a teló, de ez a tetheringes dolog nem működik.
    Próbáltam kikerülni a jelenséget a mywi appal, de miután elindítottam, ez a hibaüzenet fogadott:
    http://kepfeltoltes.hu/101112/IMG_0009_www.kepfeltoltes.hu_.png
    Nem vagyok nagy jb guru, most is csak a nemrég bemutatott Call Counter miatt jailbreakeltem. Kérdem én, hogy van végeredménybeli különbség a PwnageTool és a Redsn0w jailbreak között? Ha Redsn0w alatt is ugyanúgy vacakolna a tethering, akkor fölöslegesen nem jailbreakelnék újra, inkább megvárnám a 4.2-t.
    Köszönöm a segítséget!

  31. Szerintetek miért száll el az iTunes 3194-es hibával XP és Win7 alatt is, ha gyári 4.0.1-et vagy 4.0.2-őt akarok restore-olni? Két külön gépen próbáltam 10.0.0.1-es iTunes-al.

  32. 32 hozzászólásból 3-an hozzá is szóltak a posthoz, végülis korrekt.

    Amúgy a faszi milyen csúnyán néz a rajta röhögő fiatalokra:D

  33. Nagyon kemény ez a video 🙂
    Like !!!!!!!!!!
    🙂

  34. IOS 4.2 GM: Szerintetek ez már jobb mint a 3.1.3?
    www .youtube. com/watch?v=Dyt97kowyTA&feature=player_embedded

  35. A rendszerhagok pl:billenytyű hang ,sms hang egy hagszóróból jön mint a csörgés?

    Mert nekem van hangja ha hívnak ,viszont megszűnt az sms és a többi hang?

    Beállítások jók.

    Hardwares probléma lehet?

  36. @Mkr: Elég egy WinterBoard téma, és máris eltűnik az SMS/bill hang. Nem tettél fel ilyesmit?

  37. Helló!

    Szeretném a segítségeteket kérni abban, hogy van egy amerikai (valószínűleg AT&T-s) 3GS telefon ha jól tudom 4.x rendszerrel. A hiba, hogy megállt a Connect to iTunes feliratnál, és csak ki be kapcsol. Álítólag már újrarakták a telót, és próbálták AT&T-s kártyával is aktiválni, de nem sikerült, mondván: nem helyes SIM kártya. Bevitték egy szervízbe, azt mondták ott, hogy beázás miatt produkálhatja ezt, pedig nem ázott be, és Nashville-ben, a páratartalom sem jelent veszélyt.. Bevitték egy másik szervízbe, és ott lehet, hogy szétszedték, lehet, hogy nem, nem tudom, de azt mondták, a 3G/GSM adó tönkrement.

    Pár napon belül kézhez kapom a telefont, és megpróbálom full restoreolni, és aktiválni AT&T kártyával. Ha nem megy:
    Kérdésem az lenne, hogy megoldható e valamivel a Hacktiválás, ha tényleg 4+ os OS van rajta, vagy vissza lehet e tenni egy olyan szoftvert, amit hacktiválni lehet, hogy kiderüljön, tényleg nem jó e a SIM felől valami… mert a GSM adó-vevő felől, én nem érzem akadályát az aktiválásnak…

    Köszi!!!
    Norrbi

  38. @Ace1985:

    Biztos ,hogy nem.

    Max annyi volt ,hogy letöröltem a Facelt. És mintha utána lett volna ez!!??

  39. Ez a video nagyon nagy LIKE!!!!

  40. @Mkr: tegnap nekem is a face it kapcsán volt de valahogy visszajött…azt hsizem bigboss repos faceit letörlése után nem volt hang aztán iphoneislam repobol felraktam afaceitet és jó lett…talán

  41. @kulitoko: Ezek szerint elég nagy gáz van a PwnageTool 4.1.2-es verziójával 3G-n.

    VIGYÁZAT!
    Ha függetlenítést is szeretnél és azért használtál custom firmware-t hogy ezt megtarthatsd, akkor még véletlenül se restoreolj gyári 4.1-re!

    a. Ha nem kell függetlenítés, akkor restoreolhatod gyári 4.1-re és utána Redsn0w-ot használhatod jb-re. Én ezt nem javasolnám, nekem szintén így iPhone 3G + 4.1-en sok problémám volt vele, arról nem is beszélve, hogy lassú és sokáig tart, amíg megcsinálva. Szóval én ezt annyira nem javasolnám, de persze te döntessz.

    b. Downgradelsz vagy 3.1.3-ra, vagy 4.0.1-re. Mindkettőt jb-zheted a jailbreakme . com -on.
    Tudom a 4.0.x nagyon lassú 3G-n, de a jailbreakme messze az eddig létező legstabilabb és legmegbízható jb. Tehát ott nem lesz ilyen gondod.
    (Persze a PwnageTool is megbízható és biztos vagyok benne, hogy javítva lesz a hiba, de ígyis úgyis restoreolnod kell majd emiatt.)

    4.0.x-hez kell SHSH. 3.x-hez nem. (ez csak iPhone 3G-re igaz)

    És jailbreakelt rendszer iTunes backupját még véletlenül se állítsd vissza!
    Ha kellenek az adatok sms stb. akkor kézzel mentsd az adatbázisfájlt (természetesen nem kell egyenként, hanem egyben van az összes), volt róla itt egy cikk (szifon keresőbe: mentsük adatainkat manuálisan) mert a jb backup visszaállítása is hasonló problémákat okozhat, de mivel a MyWi is írja hogy gond van a PwnageTool-lal ezért most itt nem az a fő probléma.

  42. @kulitoko: Ja és csak mondom, hogy én is hasolóban gondolkodok, szerintem ma én is fel fogom tenni megint az iOS 4-et, mert néhány appom már csak azon fut, meg kellenek a képességei, de mivel a redsn0w-ot utálom, a PwnageTool meg rossz, ezért azt hiszem, hogy én is 4.0.1-et fogok feltenni és jailbreakme . com. (3.1.3-voltam, volt már 4.0.1 meg 4.1 is a telón korábban szóval 4.1-es basebandem van, de T-s vagyok szóval nekem nem létszükséglet a függetlenítés. De azért örülni fogok neki, ha lesz.) 🙂

  43. Mondjuk láttam pár videót, ezek alapján a 4.2 sebességben már kezd közelíteni a 3.1.3-hoz, talán már utol is érte. Ha lesz hozzá jb, akkor frissítek, addig maradok 3.1.3-on ill. 4.0.1-en.

  44. @iP3Guser: de a mywi azt is pontosan leírja, mit kell tenni, tehát csak rá kell nyomni az ilyen készülékre a redns0w-t, és re-jailbreak. nem túl tiszta megoldás, de egyelőre ez is megteszi.

  45. @kocsisnorbi: Limera1n-t ereszd rá, ha nincs aktiválva (márpedig nincs) hacktiválni fogja. (3GS/i4, bármilyen 4.x)

  46. @iP3Guser: köszi iP3Guser

  47. Szörnyű mennyi itt az off.

  48. Gyerekek, valaki FaceTimeoljon már meg! xD Ki akarom próbálni, hogy milyen, a számom: +36308792191 ! Nyugodtan lehet hívogatni úgyis unatkozokxD


Add a Comment