fbpx Skip to content

TIE Fighters Invade Your City

Eljátszottál már a gondolattal, hogy milyen frankó lehet lézernyalábbal megtűzdelni a birodalmi űrhajókat a Star Wars egyik látványos csatájában? A Vertigo Games-nek köszönhetően ehhez messzi-messzi galaxisokat sem kell felkeresnünk, az eltéveszthetetlen hangú Tie Fighter flottát a Millennium Falcon ágyúival hamarosan saját városunk egéről robbanthatjuk le.

A Star Wars Arcade: Falcon Gunner című játékban az augmented reality, vagyis a kiterjesztett valóság technológia alkalmazásával a lehető legjobb grafikát kapjuk meg háttérnek: az iOS készülékek kamerája által közvetített képét. Az űrhajókat ezért gyakorlatilag valós környezetünkben próbálhatjuk meg célkeresztünkre terelni, hogy néhány jól irányzott lövéssel elvegyük a kedvüket inváziós törekvéseiktől. További jó hír, hogy a játékban George Lucas filmjének olyan nevezetes jeleneteiben is részt vehetünk majd, mint a menekülés a Halálcsillagról vagy a csata a Hoth bolygón. Ezeknél a kamera képén kívül az előre renderelt hátterek mellett is dönthetünk. A Game Center támogatással is felvértezett játék iPhone 3GS, iPhone 4 (Retina Display támogatással!), illetve 4G iPod touch készülékekre jelenik meg, a THQ Wireless kiadó ígérete szerint a hónap második felében.

Olvasd el a hozzászólásokat is

9 Comments

  1. Jól hangzik. Az ára vajon mennyi lesz…?

  2. Ez faya lesz. a 3GS-nek is megvan hozzá a megfeleő mozgásérzékelője? :O

  3. Wow10: persze h megvan!;)

  4. @wow10: nem giroszkóppal működik ez a cucc 🙂

  5. Hogy ezért valaki felmenjen a tetőre… 😀

  6. nemáár, kezdem azért érezni, hogy jobban jártam volna egy használt iphone 3Gs vásárlásával, mint egy új iTouch 4G-vel 🙂

  7. XD ez nagyon vicces:D mikor jelenik meg?:P

  8. megjelent, lehet szedni, 3.99euro

  9. és pontosan mi a neve??


Add a Comment