fbpx Skip to content
Mai napon jelent meg az HBO alkalmazása iPhone-ra. Mielőtt bárki vérmes reményeket táplálna, tudnia kell, hogy filmeket nem lehet megtekinteni.
Indítás után a Főoldalon kiemelt híreket láthatunk.

A Film lista fülön ABC sorrendben lévő filmkatalógusból vagy kategóriákból választhatunk. Érdekes módon a begépelős keresés egy másik fülön található. Talán jobb lett volna ide rakni azt.

Legfontosabb menüpont a Műsorlista. Napi bontásban láthatjuk a két HBO-csatorna programját.

Adott filmnél felsorolja a vetítési időpontokat, tartalmat, készítőket stb. Ha nem akarunk lemaradni a filmről, akkor push üzenetet állíthatunk be figyelmeztetésképpen. Ezeket az értesítéseket az Értesítések fülön kezelhetjük. A filmet Facebookon vagy twitteren is megoszthatjuk.


Videóknál trailereket nézhetünk meg.

Alapjába véve jó kis app, ingyen tölthető le a magyar App Store-ból.

Hungary Tourism iPhone eFestival díjat nyert

Megjelenéskor már bemutattam a Hungary Tourism alkalmazást. Ügy látszik nem csak nekem tetszett, mert az eFestival zsűrije eTurizmus kategóriában második hellyel díjazta az appot. Gratulálok!

Az AFF Group által fejlesztett, a hazai szálláshelyeket és programokat bemutató Hungary Tourism iPhone alkalmazás eFestival díjat nyert. A hazai piacon teljes egészében újszerű – üzleti reklámoktól mentes és mobilszolgáltató független – megoldást az Magyar Tartalomipari Szövetség (MATISZ) eFestival zsűrije az eTurizmus kategória második legjobb helyezettjének jelölte meg.

A szolgáltatás – jellegéből adódóan – nem direkt kereskedelmi célokat szolgál, ezért ár információ nem található az alkalmazásban. Az alkotók fő célja az volt – s ezt ismerte el a zsűri is -, hogy az ország teljes egészére elérhető, hiteles adatokkal kíván szolgálni a külföldről hazánkba látogató, országunkkal ismerkedni vágyó turistáknak. Az alkalmazás az Apple áruházából ingyenesen érhető el. Az eddigi letöltési adatok szerint a megoldás több hétig piacvezető volt az AppStore-ban, mutatva a mobiltelefonos szolgáltatás hasznosságát (http://itunes.apple.com/hu/app/hungary-tourism/id391346772?mt=8#).

Az AFF Group fejlesztése révén a hazánkba látogató közel 25 ezer turisztikai szolgáltatás között böngészhet: szálláshelyek, étterem, látnivaló, Tourinform iroda, rendezvények, strand, gyógyfürdő, szabadidős kikapcsolódás teszi teljessé a palettát. A legtöbb szolgáltatásról képgaléria is elérhető, illetve az ajánlatok elmenthetők, a különböző eseményekkel kapcsolatban automatikus riasztások állíthatók be. A „közel hozzám” szolgáltatás segítségével helyfüggő ajánlatokat kap bárki, melyek azonnal megjelennek a beépített Google térképen. Az alkalmazásban, amely két nyelven – angolul és magyarul – érhető el, helyet kapott egy időjárás előrejelző szolgáltatás is, amely a friss helyzetkép mellett 5 napos előrejelzést biztosít. A közösségi megosztások mellett aktuális üdülési ajánlatok, friss hírek olvashatók, és azonnal hívható az éjjel-nappal rendelkezésre álló Concierge szolgálat. A külföldi felhasználók számára az angol verzióban olyan hasznos szolgáltatások is elérhetők mint a hangos szótár, vagy a valutaváltó.

Olvasd el a hozzászólásokat is

4 Comments

  1. OFF
    Az iTunesban az App storeban mi a fenéért nem tudok a Customer Reviewsnél az All versionsra kattintani mármint erre a fülre hiába kattintok nem vált nézetet csak a Current Versiont mutatja ez másnál is ilyen vagy “a Hiba az ön készülékében van” 🙂

  2. Hiaba van Hbo-nk ezt az alkalmazast tuti nem toltom le.musorujsagom mar van(t-home felveteli lehetoseggel) a tobbi meg folosleges

  3. Ez a HBO alkalmazás az iPhone fejlesztés szégyene. Tudom, hogy a 3g-s készülékek nem mai darabok, de az nem azt jelenti, hogy el kell hanyagolni. Azon is működik a TableViewController rendesen, csak normálisan kéne programozni. Tragédia…

  4. @Fules: Kedves Fules! Az alkalmazás 3G-n, 3GS-n és 4-esen is tesztelve lett és semmi probléma nem jelentkezett!
    Nagy segítség lenne, ha elküldené, hogy pontosan mi a hibajelenség az Ön gépén – s akkor talán segíteni is tudunk.
    Cím: [email protected]

    Köszönettel:
    Farkas Attila
    ipds2006 Kft


Add a Comment