fbpx Skip to content

Jelenleg az iPhone 3GS csak 640×480 @ 3Mbps felbontásban képes felvenni videót, ami végeredményben nem is olyan rossz egy telefonhoz képest. Viszont “Mike” észrevette, hogy az ARM Cortex processzor jóval többre is képes, így kipróbálta mi lenne ha ezt megemelné egy nagyobb felbontásra: 1080×800 @ 30fps – 20Mbps-re.

Íme az eredmény:

Az iPhone 3GS processzora képes lekezelni ezt a felbontást is, így akár “HD”-ban is tudunk felvenni videót. 🙂 Jelenleg még csak egy nagyon körülményes módszer van ennek előcsalogatására, reméljük hamarosan megjelenik egy cydia telepítő.

Aki esetleg kedvet érezne beletúrni a fájlrendszerbe és előcsalogatni a “HD” videót erre talál leírást: LiNK

Olvasd el a hozzászólásokat is

297 Comments

  1. És 3g-re van működő videórögzítő app? Sokszor hiányzik :/

  2. Kipróbáltam és tényleg működik 🙂

  3. Huhuhu ez nagyon jól hangzik. Mit gondoltok, várható ez még idén vmi “app” vagy “cydia” formában?

  4. lol, es tenyleg mukodik.. koszonjuk a posztot!

  5. Ez jó dolog főleg, hogy az iMovie is szépen megy rajta. A gyári hdr fotót szeretném még megoldani. A menüben ugyan már megjelent kis piszkálás után de a fotó app-ban nem.

  6. bocsi hogy ide is beírom de csak nekem van ez a baj?
    iphine 3G(S) van tegnapig 3.1.2 volt fent mondom frissítek. greenpoisonal csináltam de amikor rá kellett mennem a JB gombra a progiba akkor a csík végig is ment a telefonon fehér képernyő lett és ott meg is állt, a program kiírta hogy quit próbáljam ujra próbáltam de ennél tovább nem jutottam. A Geohot cuccával sikerült minden végigment de a telefonon semmi csepp ikon nem jelent meg gyakorlatila nem törtte fel a telot pedig kiírta hogy sikerült újra is indítottam de semmi. szerintetek mi a baj?

  7. @Kovi87: iVideoCamera ! ingyenesen letölthető, elsőre csak 21 mp-t enged, de aztán kérni kell 1 emailt, abban lesz 1 link, amire klikkelve unlimited lesz! (Fontos h iPhone-ban nyisd meg a linket!)

  8. Én 3G-re szeretném, ha gyárilag tudna felvenni… Elég lenne a 3GS szintje is (4.1 van rajta ) :DDD

  9. nekem valahogy a video felvetel sosem hiányzott:)

  10. Én anno próbáltam a plist átírásával a videó felvevőt bekapcsolni, de sajna a kamera.app csak hibás képet jelenített meg.

  11. lehet én vok hülye le lehet szólni érte 😀 de az a VGA(640×480) @ Mpx nem lenne jobb? mármint úgyértem h mpx a mbps helyett? mondom tuti én vok a hülye csak gondoltam leírom hogy ha tévedek valaki aki jobban ért hozzá elmondja

  12. Kipróbáltam, működik de rohadt lassú lett a fotómód(a videó mód ugyanolyan simán mozog…).

    És voltam olyan hülye, hogy nem mentettem le az eredeti fájlokat…(akinek még megvannak, az ha lenne olyan szíves és felrakná vhova egy .rar-ban, megköszönném! 🙂 )

  13. ez az adatfolyam/second akar lenni ami helyes:)
    ajánlom az SI mertékegységek átnézését:)
    am mi a bűz mértékegysége?

  14. @The Hypeboy: én előtte lementettem 🙂

    tess: h t t p : / /db.tt/VWWEPDk 3GS, 4.1

  15. dokk:nem raknád linkelve ,mert ezt bemásolva összehuzva sem vissz jó helyre.

    lehet,hogy lassabb lett a camera rész,de sokkal jobb képet is készít azt megfigyelted. Ha meg gyorsan akarsz fotozgatni akkor ott van bámilyen kamerás appot azt használva gyors marad a sima camera.

  16. Ez nagyon jó alig várom hogy megcsinaljam!!!! Holnap ezzel indítom a napot. Az valaki (aki mar tesztelte) meg tudja mondani hogy kamerán belül is lehet váltani vagy csak a faljcserevel? Köszi!!

  17. @dokk: Kösszönjük!

    de sztem érdemes elég egy appal helyetesíteni(pro hdr,camera plus) a sima camerát úgy is van ezer jobb kamerás app. Vidofelvétel meg tényleg bámulatos milyen szép képet készít ezzel a modosítással.

  18. Sziasztok! Nekem műkődik! iPhone 3GS, fullos videót(1080x800px) kreál, legalább 30 fps! Ami kicsit feltűnő, hogy belassult a fényképező része, de csak akkor vevősik észre ha sötétebb közegekben pásztázunk a kamerával… Amúgy gondolom ez azért lehet, mert aki készítette a plist módosításokat, kihagyott pár dolgot az iPhone 4 plistből, ami ki kelett volna venni, én a flash-re gyanakszom, mert feltűnt az is, hogy ha sötétebb közegben stabilan tartom a kamerát akkor valahogy olyan mintha nappal fényképeznék, totál kivilágítsa az egésszet, és szerintem ez az effekt dolgozza meg a processzort… majd holnap vagy éjjszaka utánanézek a kódban, és ha kapok valami felesleges dolgot azt kikapcsolom… De szerintem mindenképpen érdemes patch -elni a plist fájlokat, ugyanis marhajó képet ad HD módban, és tény mi tény a fényképezős belassulás csak a sötétben jelentkezik…

  19. deb fájl hozzá

    4shared.com/file/_xpr2eNh/HDVideo3GS.html

    KommyKT csinálta, thx neki

  20. @dokk: Azzal a deb-el óvatosan, csak felül írja a fájlokat nem menti el. Aki azt lefuttatja végleg átírja és nem lesz róla mentése.

  21. @admin: ok, fentebb linkeltem az eredeti fájlokat. köszi h szóltál. 🙂

  22. @dokk: Mindjárt csinálok az unstable source-ba egy rendes csomagot, amúgy nem egy nagy durranás a dolog, csak gondoltam előbb megcsinálja más, de úgy látszik még nem harapnak a külföldiek, új a dolog.

  23. itt van az eredeti visszaállító deb is KommyKT csinálta

    4shared.com/file/6eLXwjVp/SDVideo3GS.html

  24. @GorkyZero: Köszi az infot, megnézem.

  25. @Chosen: Ez így igaz. Viszont az emberek nagy része máshogy nem érti meg a dolgot, én meg nem néztem utána, hogy mégis milyen és mekkorára emeli a felbontását a videónak így csak lefordítottam a külföldi oldalt és ennyi. Ott HD volt írva. Picit most javítottam a cikken is.

  26. a fenti módosításnak köszönhetően végre nem akarja folyton letörölni a telómról az itunes az imoviet!! és frankón el is menti az imovie “hd”-ban a videókat. végre.

  27. Tudom hogy nem ide tartozik csak meg nem volt rolla szó pedig úgy kene mint egy falat kenyér ez a bizonyos iWifiHack Tud erről valaki valamit mert a neten én nem találtam rolla semmi pontossat.Remelem nem gond hogy érdeklődők felolle.

  28. Készen van a csomag, sajnos nem tudtam tesztelni, azért egy mentést csináljatok a telefonról. Mivel nincs tesztelve csak az unstable repóba raktam fel, ha itt írjátok, hogy megy meg minden okés, akkor átrakom stable repóba.

  29. Én a debet teszteltem és remekül megy restart után!
    Ahogyan már jelezték az imovie is HDban engedi elkészíteni a klippeket!
    Ezer köszönet a cikkért és a munkáért!

  30. @admin: en teszteltem, megy minden, koszi!

  31. @admin: Az N88AP.plist -el valami baj van, nem jön be a springboard…

  32. @mythbuster: Jah a HDR enabler-el összeakad a csomag, mert azt hiszem az is ebbe a fájlba nyúl bele. Az a baj nekem iPhone 4-em van, így ezeket nem ismerem sajnos.

  33. @dokk: Nekem továbbra sem menti HD-ban, mit csináltam rosszul ? 😀

  34. srácok tudna valaki segiteni fel tetetm cydiábol a csomagot ujra inditás után nem kapcsol be a telefon mit tegyek?

  35. beni1996, másold be a kimentett N88AP.plist fájlt a springboard mappába, és elindul…

  36. @admin: Nem azért, de szerintem jobblenne előbb stabilizálni a dolgot, míg pár ezer embernek omlana össze tőle a rendszere… A Springboard nem indul, baj van az N88AP.plist fájlal!

  37. Amúgy HD-ben is megy 25 fps -el… 1280x760px

  38. nekem se indul ugyhogy nyomom a restoret 😀 mást nem tudok

  39. @beni1996: nem kell restore… ha írsz egy email címet elküldöm az N88AP.plist fájlt, ha hozza tudsz férni a fájlrendszerhez, akkor felülírod és work…

  40. én a redmondpieos ‘beleturkálós’ módszert használtam és télleg működik.láthatóan szebb és élesebb tudlenni a kép

  41. nekem is ugyan az van, hogy nem kapcsol be.. csak mindig ujraindul.. es nemtok sehogyse hozzaferni. restorelni meg nem akarom mert az itunes csak akkor engedi hogyha frissiti is 4.1 re (4.0.1em van) :S:S valaki nemtud valami megoldast mert nemtom mit csinalok mar….

  42. én se fértem hozzá de én restoroltam mer nekem 4.1 volt rajt eddig is

  43. A képfrissítést nem lehet valahogy növelni? Bizonyos helyzetekben én jobban örülnék 640×480 50fps-nek mint a magasabb felbontásnak.

  44. hi all restore nál ezt dobja ki mi a teendőm : the iphone could not be restored error 1602 . plz help me köszi előre is (rendszerem winxp 32 bit sp3)

  45. Akinek nem indul újra a telója annak itt a megoldás!

    – Hozzá kell tudj férni a fájlrendszerhez, legalább T-Pot -al!
    – Töltsd le a fent belinkelt útmutatóban található winrar fájlt!
    – Másold az N88AP.plist(benne van a winrarba), a megfelelő helyre, lásd leírás!
    – Ha megvagy automatikusan bebotol a teló!

  46. ha újra teszem a rendszert am is újra akartam. akkor a camera vissza áll a régire igaz?

  47. Scorpi_hun Igen minnden visszaál a regire

  48. köszi a válaszod ás mi lehet az h restornél 1604 errort kapom??

  49. En fel is raktam az unstable repobol. Poccre megy minden, fotozaskor se veszek eszre jelentos lassulast. Boldogsag 😀 Koszi Admin!

  50. Tehát aki beletúrt kézzel vagy akinek valami más beletúrt ebbe a fájlba a csomagot ne rakja fel, fel mert nem fog menni. Aki nem módosította ezeket a fájlokat azoknak szépen lefut és megy. Ennél többet nem tudok a csomagon javítani.

  51. @admin: Egyébként biztos lesz majd még hasonló csomag a cydiába, de ott is hasonló képen összeakadhat a dolog. Aki nem tudja pontosan, mit rakott fel már vagy mit rak fel, csinálja kézzel vagy egyáltalán ne nyúljon hozzá. A csomag épp emiatt van unstable repóba, mert nem stabile és bármivel összeakadhat.
    Plusz javítottam egy picit a csomagon, mert 1 plist-et félre írtam.

  52. Scorpi_hun az iTunes ba kell beírni valamit most pontossan nem tudom mit hogy engedje a shift restort volt itt rolla szo nem jut az eszembe sajna

  53. Ujra itt a nagy kerdes, hogy ha tudja a telo, miert nincs benne gyarilag. Erdekes.

  54. Nekem van egy csomagom, az ederetiből hoztam össze, a felbontás widescreen(1080×600), 30fps… A fényképezővel kellene még csinálni valamit és akkor már mindjárt jó lessz :).

  55. Amúgy aki nem használja a nike ipodot meg a voicecontrolt, annak érdemes kikapcsolni, mert picit gyorsít a telón… Ezeket a funkciókat az N88AP.plist módosításával lehet végrehajtani, egyszerűen megnyitod notepadba, és ami nem tetszik annál az értéket átírod true -ról false -ra… A módosítások előtt mindenképpen készíts mentést a fájlról! Ha esetleg indulásnál behalna a Springboard, akkor egyszerűen csak felülírod az eredeti fájlt T-Pot -al és elindul!

  56. No, felraktam. A letölthető, bemásolós módszerrel. A HDR aktiválás is benne van szerintem az N88AP.plist-ben.
    Megtenné valaki, hogy ezeket a fájlokat lementi az i4-ből?
    Érdekes, hogy továbbra sincs úszómenü a kamera app-ban. Jól emlékszem, hogy az i4-ben lehetett állítani, hogy hd vagy sd-ben akarok felvenni?

  57. Scorpi_hun csak megvan Saurik készített egy szervert, ami az Apple helyett aláírja az iPSW fájlunkat.
    Az első lépés, hogy a hosts file-unkba írjuk bele a következő sort:
    “74.208.105.171 gs.apple.com”
    (Windows alatt: C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts / Mac OS X alatt: /etc/hosts )”

  58. megvan és utána? és milyen hátrányom van abból h nem az apple irta alá?

  59. Semmien szerintem nem tudok rolla hogy lenne utána mar tudsz restorolni shift+restorral vagod?

  60. müködik köszönöm szépen neked. akkor ez visszaállítja a camerát is igaz ? friss a rendszerem jailbrekeljem egyből vagy a back up után ? csak a (contakt listák kellenek meg a wifi jelszavaim)

  61. Az lenne a keresem hogy a zToggle ugye amivel lehet kapcsolgatni a multitaskingot azzal nem fog osszeakadni mert elvileg az is a n88ap.plist be írkal át valamit vagy rosszul tudom

  62. Igen vissza alitja. Szerintem backup után jailbrake de hogy oszinte legyek nem tom hogy a conektek meg a wifi kódokat hogyan lehet vissza alitani mert én meg nem csináltam backupot mert mindig tpottal szoktam kimenteni a dolgokat restor elott aztán meg csak vissza masolom

  63. Sziasztok srácok!

    nekem sikerült, akadásmentessé tenni a fényképezős részt és a “HD” videó is megvan:))

  64. Most ez a felbontás miért ilyen? Miért nem 1280×720?

  65. @fnIX: Mit tettél ennek érdekében, ami nincs leírva a link-en?

  66. nekem sem indul ujra a telo…vki leirná pontosan h lehet restore nélkül megcsinálni a dolgokat?megköszönném meg szerintem mások is..

  67. szerintem ezt simán meg lehet csinálni winterboard témának.

  68. konkrétan a srác aki megcsinálta a plist-eket elírta a fényképezős részt..:D
    felbontás 1080*800…de kiteszetelek még pár dolgot:)

    4:3-as képarányt kéne modosítani..

  69. Hali!

    Aki korábban HDR-t próbált kézzel aktiválni aszerint ahogy itt le volt írva, az NE TEGYE FEL MERT NEM INDUL EL A TELÓ!

    Most próbálom visszaállítani..

    Vki elküldené nekem az eredeti fileokat?

  70. próbáltam 1280*960-ast elvielg nem akarta menteni, megnézem mégegyszer

  71. 3GS 4.1 rendszerrel van nekem..

    Köszi

  72. @Andoro: ha fent megnézed ottvannaka z eredeti fájlok.:))

  73. @itanczos: Azért mert leesik 23-24 fps -re! Én próbáltam, sőt még 1920×1080 -on is, ott is ment valami 20 fps -el, szerintem iPhone 4 -en simán megy full HD-ban! Aki bűvészkedni akar a 3GS -el, annak ajánlom az 1080×600 -as felbontást, ez whidescreen és garantált a 30 fps, legalábbis nálam… A fényképezőnél valamiket még át kell írni(sötét közegben nagyon ocsmányul halad :D), majd ha nem oldja meg addig valaki, akkor nekiállok valamelyik nap annak is :)…

  74. @mythbuster: megoldottam már….fénytől függetlenül mindenhol 30FPS mind fotónál mind videónál

  75. tesztelem a 1280*960-at minden okés és működik feldobom valami megosztóra:))

  76. FmlX es a 1920szor1080 al mi a jejzet azt nem próbálod vagy nem engedi?????

  77. megpróbálok kitesztelni mindent…
    1280*960-ra dobott egy szmájlit azaz nem akarja menteni
    müködőképes felbontások:
    -960*720
    -1080*800

    a 1280*720 / 1920*1080-at most nézem..

  78. @fnIX: Mit oldottál meg és hogyan? Nem értem…
    Az 1280*720 nem megy?

  79. és amugy fnIX :)))

  80. Nem értem ezt a hdr-es nemindulateló dolgot. Nekem simán megy és a hdr is benne van, ahogyan eddig is. Mondjuk ettől még mindig nem valódi hdr! Csak azt írja ki, hogy hdr mentése…

  81. Meg kellene nézni, hogy egy i4-ben ezek a fájlok milyen tartalommal bírnak. Aki esetleg le tudná menteni, szívesen megnézném a különbséget!

  82. 1280*720on szó nélkül megy nem kell tesztelned, 25 FPS-el lazán 🙂

  83. @itanczos: átírtam a félreírt dolgokat…

    1280*720 csak úgy megy h felvételnél nagyonhülyén látod a kamerát tehát full olyan mintha rázoomoltál volna és szanaszéjjel akad.. tehát ez felejtős.

  84. 1920*1080 16-20 ftp – már nem annyira élvezhető, fnlX a kamera akadást én nem találom, azt hol lehet megoldani ?

  85. fnlX nálam egyáltalán nem akad a 1280*720, teljesen szép 🙂

  86. hmm érdekes.. remélem észrevehető lesz a minőség !
    Am. megválnék a nem használt , bontatlan fülhallgatómtóm ! csak azért, mert nekem van más fülhallgatóm , így erre nincs szükség ! puska.awp kukac gmail pont com az emailem ! köszi

  87. desion . h u /teszt.mov – tessék itt van egy példa 1280*720-ra, szerintem korrekt 🙂

  88. @szegeditomi: mindjárt próbálom még, de igazad lehet mert 1280*800 full tiszta 30 FPS…

  89. @fnIX: köszi megoldva.
    Rájöttem mi van: admin csomagja csinál egy Springboard.app mappát, amiben csak az N88AP.plist van és semmi más, a rendes eredeti helyen meg nincs semmi csak az N88AP.plist.backup…

    Talán célszerű lenne javítani. 🙂
    Már megijedtem hogy restore kell de nem. 🙂

    1080×800-ban ment videót a telóm, hihetetlen!! Na az Apple meg menjen a sunyiba.. Miért nem lehetett ezt egyből engedélyezni???

    HDR-t ti hogy kapcsoljátok be?
    Én a szifonon leírtak szerint jártam el, de nem látok különbséget..
    iMoviet is fel lehet tenni? Kezd érdekelni a dolog 😀

  90. @fnIX: Okés, megkérlek told fel valahova :), ha működik feldobhatom a honlapomra?

  91. @Andoro:
    azt lenne jó még összehozni…

    HDR+ HD vidi…egyenlőre én nem figyeltem a HDR képet mert ahogy néztem nem túl előnyös itt-ott
    @mythbuster:

    hogy a fenébene:))

  92. @fnIX: Elárulod a konkrétumokat?

  93. Szerintem igaza van Itanczos nak csak atkene másolni az i4 ből ami hijanyzik a gs ből es kész

  94. Nincs itt i4 tulaj?

  95. természetesen.

    AVCaptureMode_PhotoCapture

    ez alatt keressetek minimum frame-rate-et..
    ha jól megnézed 1 FPS van odaírva gondolom a srác 15-öt akart írni de lemaradt az 5-ös:))

    használjátok egészséggel:)

  96. Nekem van i4-el készült videóm. Abban kevesebb a bitráta! Szerintem visszább kellene venni. Már helytakarékosság végett is.

  97. óóó rájöttem miért akadt a 1280*720…
    és mirét nézett ki hülyén.. rossz szélességet és amgaságot írtam át konkrétan azt amit az iphone képernyőjére rak..

  98. Kamerakadás javítva + 1280*720 felvétel min 30 FPS-el, mindenki saját felelősségére,.. desion . hu/iphone.zip

  99. @fnIX: Amit én letöltöttem, már 15 van benne! 😮

  100. a fájlt (ments egyet az eredetiből) ide kell másolni: /System/Library/PrivateFrameworks/Celestial.framework/N88/ majd újra indítani

  101. @itanczos: és nagyon akad?

    mert nekem fénytől függetlenül (mivel átírtam a 15-öt is 30-ra így) mindenhol 30FPS

  102. @cruelcoyoti: Az az amit nem szabad csinálni… Van egy rakás érték ami miatt xarozik a fényképező a sötétebb közegekben… Egy dolog, hogy másolunk ide-oda, de csináljuk már meg stabilan és optimalizáljuk a dolgokat… Nem szabad elfelejteni, hogy a két telefon kamerája meg sem közelíti egymást, ami az 5mpixeles kamerára lett írva nem jó 3Mpixelre, előbb át kell gondolni mindent és csak utána lehet kiadni a végleges változatot… Lásd leesik az FPS, és a fényképező gyengélkedik a sötétebb közegekben… Amúgy a fényképezőnél a sötétebb közegekben van egy olyan érdekes jelenség, hogy ami szemmel láthatóan sötét, az olyan lessz mintha meg lenne világítva, de közben nincs… A processzor próbálja ráadni a világítást de nem tudja és ezért a kamerán keresztül akarja megoldani, szerintem ezért szaggat be a sötétebb közegekben…

  103. Nos kedves fnIX neked akkor a fényképezö résznél se szagat/lassu?
    ha nem szaggat/nem lassu akkor valahova feltudnád nekem tölteni a te beálitásaidat + akkor a link elé oda irnád léccives hogy video felbontás mekkorára van álitvan… nekem böven elég az 1080×800 as is csak lényeg hogy kamera+fényképezö része is stabil 30fps legyen.
    köszönöm szépen a fáradozásodat
    üdv

  104. 1280*720p teljesen tökéletes….
    iphone képen kell még alakítani… ha ez összejön esküszöm megdicsérem magam:DDD

  105. Pár posztal feljebb írtam hogy ott van a zipben egy olyan ami nem szaggat fényképezőnél sem és 1280*720ba vesz fel 🙂 miért megy még mindig a téma ? 😀

  106. @FearFmRadio: amint sikerült kitesztelni rendesen adom, töltöm is fel egyből..:)

  107. @fnIX: 1920*1080-nál sajnos megadja már magát, néha vesz fel, néha kilép… legjobb akkor ezek szerint az 1280*720 lesz

  108. okés elöre is köszi
    azért mien érdekes hogy mennyi mindent ki lehet hozni 1 készülékböl csak ügyeskedni kell 😛

  109. @szegeditomi: nekem még az is bőven elég lesz…

    preview key alá milyen felbontást írtál? ezzel ügyködök még csak..

  110. @fnIX: osztogatok itt a számológépen, mi az ami nem torz, amint rájövök írom is, vagy ha megvan szólj 🙂

  111. amúgy ha hagyod benne a 440*320-at az sem torz nálam, most nézem 😀

  112. video zoom ot nem irtok bele ? XD

  113. A 720-as videó nekem fél másodpercenként beleszaggat. A készült video infó:
    Video
    ID : 1
    Format : AVC
    Format/Info : Advanced Video Codec
    Format profile : [email protected]
    Format settings, CABAC : No
    Format settings, ReFrames : 1 frame
    Codec ID : avc1
    Codec ID/Info : Advanced Video Coding
    Duration : 28s 891ms
    Bit rate mode : Variable
    Bit rate : 17.9 Mbps
    Width : 1 280 pixels
    Height : 720 pixels
    Display aspect ratio : 16:9
    Frame rate mode : Variable
    Frame rate : 25.614 fps
    Minimum frame rate : 10.000 fps
    Maximum frame rate : 40.000 fps
    Resolution : 24 bits
    Colorimetry : 4:2:0
    Scan type : Progressive
    Bits/(Pixel*Frame) : 0.759
    Stream size : 61.7 MiB (100%)

  114. @szegeditomi: az a rosszu az egészben h az iphone képernyőjére…. 480*320-as kép kéne azaz 4:3 képarány… próbáltm msot a 440*248-at de valahogy nem akarta az igazságot…:D

  115. @szegeditomi: nekem nem működik a desion . hu/iphone.zip 🙁

  116. @szegeditomi: oké h torznak nem torz….de nem csúszik ki oldalt?

  117. És itt a gyári i4-essel készült 720 video adatai:
    Video
    ID : 1
    Format : AVC
    Format/Info : Advanced Video Codec
    Format profile : [email protected]
    Format settings, CABAC : No
    Format settings, ReFrames : 1 frame
    Codec ID : avc1
    Codec ID/Info : Advanced Video Coding
    Duration : 1mn 42s
    Bit rate mode : Variable
    Bit rate : 10.6 Mbps
    Width : 1 280 pixels
    Height : 720 pixels
    Display aspect ratio : 16:9
    Frame rate mode : Variable
    Frame rate : 29.970 fps
    Minimum frame rate : 27.273 fps
    Maximum frame rate : 31.579 fps
    Resolution : 24 bits
    Colorimetry : 4:2:0
    Scan type : Progressive
    Bits/(Pixel*Frame) : 0.384
    Stream size : 130 MiB (99%)
    Title : Core Media Video

  118. Nekem megy szegeditomi 720-as verziója, de szaggat.

  119. nekem megfelel ez, duplán ráklikk és széthúzza széléről a sötét sávot, nem zavar 😀 Te most nézem külföldi gyerek aki előszőr közzétette ezt a fényképezőhöz ezt írta: 2048*1536, őő ez nem az 5megapixel ? 😀 Nézd csak meg.. _PhotoCapture – LiveSourceOptions – Capture

  120. @FearFmRadio: az lenne a kemény…sőőőt N8 féle vidó zoom kéne h nem szoftveres(digitális) hanem a képérzékelő közepét használja fel..:D (majdnem optikai hatás)

  121. @szegeditomi: nem, az 3mpx, szorozd össze és kijön

  122. ha nem tudom a telom ipjét mert mondjuk be se tudom kapcsolni akkor mit irjak a winscp nél ip hez??nem akarok restorolni könnyebb lenne csak felülirni azt a filet

  123. @szegeditomi: neeem…az 3,2 de oda felesleges is többet írni… nem hizem h a képérzékelő többet tudna bár kitudja utánna kéne nézni..

    nagy balhé lezs ebőbl az applenél:D : DD

  124. nah sok szerencsét az kamera ügyködéshez 🙂 remélem reggelre lesz fix stabil verziotok 🙂 jó éjt + jó munkát 😉

  125. áhá.. amit felraktam ott 30-35-re állítottam az FPS határokat, úgy nem az igazi, állítsátok át 20-30ra, és egyből tökéletesen megy szaggatás nélkül

  126. @FearFmRadio: köszi, reméljük mi is:)) jóccak

  127. @szegeditomi: átállítanám, de nem jön be a link 🙂 feltöltöd légyszie mediafire-re?

  128. Próbáljátok ki ezt pls, ez nekem nem szaggat, már csak a szép preview kéne és akkor fasza, de teszteljétek 🙂
    http:// hotfile. com /dl/79651744/c878e4d/AVCapture.plist.html

    Gondoltam, hogy a kamera felbontását felesleges feljebb írni, nem lesz tőle benne nagyobb CCD, sajnos… bár vicces lenne, ha nem is 3MP-es lenne benne 😀

  129. Mind betegek vagytok! Átírjuk a firmware -t, ez legális? 😀

  130. Milyen progival nézitek a felvett videó adatait?
    Nekem Mac-en van ilyen Mediainfo Mac…
    Mindent kiír kb, de a min és max framerate-et nem 🙁

    Jó8 mindenkinek!

  131. @szegeditomi: kitudja…..ezek után én már mint el tudok kézpelni az apple-ről (6)

  132. @mythbuster: őőőőő. jailbreak legális?:D

  133. @Andoro: Quicktime 🙂 – Windows – show movie inspector

  134. @szegeditomi: Az utóbbi módosítás bejött nekem is, látszólag jó de 20 fps… :(…

  135. @fnIX: Már csak a rádiót kellene berúgni rajta, de az már holnapra marad :D…

  136. nem találom a szifonban lévő szenzor tipusát…

  137. @mythbuster: világosba lesz az jobb is, felkapcsoltam itthon a foci pálya reflektorokat és úgy 25-30 között mozog 😀

  138. @mythbuster: LOOOL :DDDDD

  139. @fnIX: Amúgy igen, a jailbreak legális :)… Nemrég volt post róla itt is meg az Engadget -en is! 🙂

  140. Nekem a 20-30fps beállítással is akad. Bár így már 15-31 a felvétel.

  141. A bitrate-t lehet lejjebb venni?

  142. @mythbuster: az nem úgy volt h amerikában lesz az?:D

  143. @itanczos: elvileg.

  144. mivel tudom megnézni a videó felbontását tulajdonságokban nem ir semmit:S

  145. @fnIX: neked is megy akadás nélkül a 720as verzió ugye ?

  146. No, lejjebb vettem a bitrata-t, de ugyanúgy szaggat.
    Szintén 15-30 között mozog. 🙁

  147. Igaz, függ attól mit veszek fel. Ahol nagy a kontraszt, ott szaggat be.

  148. Egyébként az eredeti youtube-s videó is szaggat!!!

  149. @szegeditomi: felvétel közben igen (valszeg a rossz preview kép miatt) , de mikor visszajátszom akadásmentesnek tűnik..

    lámpa előtt egyenletesen mozgattam egy tollat…tisztának,lágynak tűnik.

  150. @fnIX: Európa mindig Amerika után ment, mindig a se**it nyalta :)… Ergó ez érvényes az EU -ra is! 😀

  151. Ja, és át kell másolni a saját gépre a videót, csak akkor jön fel a mediainfo lehetőség jobb gombra!

  152. Hát nem tudom nekem se felvételnél se lejátszásnál nem akad 😀 Akkor az enyém egy 3gs börbe bújtatott iPhone5 prototípus ? 😀

  153. @fnIX: Itt inkább a nagy képtartalom változás a lényeg, nem is a kontraszt.

  154. iMovie-t miért nem synceli fel? filok átmásolva bsplayer szerint a csinált vidi 1080*800??sztetek?

  155. Honnan lehet letölteni olyan imovie-t, ami megy 3gs-en?

  156. @itanczos: írjátok át a sensor-nál…h melyik részét használjátok nállam 1280*720-as vidinél 1280*720van beírva(minek is több ha nem használjuk nagyobb-on..)

    ha minden igaz így ekvesebb adat fut be a procc-ba

  157. @mythbuster: @szegeditomi: nálam sem szaggat, az eredeti redmondpie-os file-t írtam át 1280x720ra és az ott elcseszett fényképező min frame-et 1ről 15re, teljesen jó így!

  158. @itanczos: jól jönne nekem is. apptrackren ami van azt nem rakja fel az itunes…

  159. Mac-esek nektek is fényévekbe tellik mire az iPhoto felismeri az iPhone-t ? Idegesítő.. akarok felrakni próba videót, hogy nálam mennyire “akad”,.. azaz nem akad..

  160. A legjobb ajánlatom még mindig az 1080×600 widescreen, garantált 30 fps :D… Ki tud ennél jobbat, hogy ne essen 29 alá az fps? 😀

  161. @fnIX: Jó lenne tudni, mit is jelent ez?
    Mert ha összevonja a pixeleket, akkor több fény infó van, ami jobb képet eredményez! Persze elvileg…

  162. Na, átírtam a sensor-t 1280×720-ra. Na, így valóban szar a preview, de az elkészült video már nem szaggat annyira, de ez is “nagyítós”.

  163. pls vki egy müködő iMovie-t ha nem nagy dolog..már mások is kérték..

  164. www. mediafire. com/?t9xbczpc4fln9a2
    Tessék itt egy próba videó tőlem, nálam ennyire szaggat és felvételnél is full ugyan ezt látom, pontosan! Nektek ennél rosszabb ? (1 kislámpa ég a szobában..)

  165. @itanczos: mindjárt utánna járok h szebb e vagy sem mindenesetre alapvideónális 640*480-as volt a kép és a szenzor felbontása is….

    esküszöm gyerekek ennyire életembe nem indítottma ujra az iphone-om

  166. @fnIX: Ha van sbsettings-ed, akkor nem kell reboot, elég a respring.

  167. @itanczos: az megy 4.1 alatt?

  168. persze

  169. @szegeditomi: Letöltöttem a videót. Neked tényleg simább, bár pár másodperc után nálad is meg-meg akad. Ennél a sensor mire van van állítva?

  170. @szegeditomi: Videó info:
    Frame rate : 25.616 fps
    Minimum frame rate : 13.333 fps
    Maximum frame rate : 40.000 fps

  171. 1920*1080-ra :O most vettem észre, ups ez véletlen volt így 😀

  172. Most már tényleg kíváncsi vagyok az i4-ben lévő konfig fájlokra. 🙂

  173. Ja ott az elején láttam h rosszul indult tizen-x-rő.. de szerintem egy 25-ös átlag nem rossz

  174. na most levettem a preview képet 320*160-ra…:D felvételni nem az igazi a minsőgéde folyamatosan mint az állat és felvétel tiszta talán ha nagyon sugerálom meg-meg akad

  175. Na jó én megyek aludni, nekem megfelel ez a minőség, nem áll szándékomban az Avatar új részét leforgatni vele 😀 Jó éjt

  176. @szegeditomi: Szia! Jóccakát! 🙂

  177. Vajon Steve mennyit adna ezekért a forradalmian új fejlesztésekért? 😀

  178. Szerintem nem az átlag a lényeg, hanem ne menjen 25 alá.

  179. Lehet, hogy a 4.2-be letiltják ezt a lehetőséget.

  180. Holnap állhatunk neki a rádió projektnek… Azt is be kell rúgni valahogy…

  181. @itanczos: újr aátírjuk:P:D
    én még nézegetem mi lesz… lehet megmaradok a 1080*800-nál… képarány felbontás nagyon megöli az egész hercehurcát..

  182. @itanczos: Nemhiszem :), ebbe is csak bele kelett írni 🙂 nem volt az letíltva :)…

  183. Inkább jönne már ki az a 4.2, hogy legyen unlock az új baseband-ra…

  184. @mythbuster: Hát… Ez jó, hogy ilyen rugalmas, de bele is drótozhatják a kamera app-ba és akkor sanyi…

  185. @mythbuster: Sajna a hdr fényképezés se megy a 3gs-en. 🙁

  186. @mythbuster: Te milyen rádió projektről beszélsz?!?! 🙂

  187. @itanczos: http://www .filedude. com/download/xNlVcJ2jci5c112d2af7 ez nekem jo 3gs 4.1

  188. @fnIX: Jah, mondjuk azzal is jól megy, csak kicsit “kocka”, arányban nem adja 16:9 -et… Most a legfőbb célunk, hogy filmet forgassunk! Ezért nekem megfelel a 1080x600px is, legalább hozza a 16:9 -es arányt :). Holnap be is megyek vele a városba, felveszem vele a forgalmat és felrakom a youtubra…

  189. @itanczos: A rádió projektről :D, ne tegyetek úgy mintha nem halottatok volna róla, holnap állunk neki! 😀

  190. 960*720

    olyan gyönyörűségesen fut…szebb mint az eredeti felbontás(mert sötétben sem esik 30FPS alá)

  191. @mythbuster: 😮 Hajrá! 😀

  192. Próbára visszaállítottam az alap 640*480-ra. Hú, az viszont simán 30fps-el minden akadás nélkül vesz fel. Ráadásul ha váltok foto és video között, egyforma a preview. Lehet, hogy nem véletlenül nem engedik a nagyobb video felbontást.

  193. @itanczos: próbáld ki 1080×600 -on, nagyon megéri! Nyomja a 30 fps -et!

  194. És az miert van hogx az imovieval összevagott vidit nem engedi 720 ban sem 540 ben konvertalni a vegen??errort ir ki!

  195. @itanczos: 960*720 is gyönyörű és valóban 30fps..én ennél maradok szerintem….
    max ha nagyon filmesre akarom venni a figurát menet közbe iphone-ról SSH-ban átírom 1080*600-ra…
    (amugy amugy kicsit torzít mert 1067*600 lenne a helyes 16:90es arány:) )

    nézek mégegy 640*480 60FPS-t…:D

  196. 60 FPS-t nem elhet sajnos előhozni…

  197. Érdekes, hogy mióta az AVCapture.plist-ben benne van a HDR paraméter, nem írja ki a camera app fénykép készítésekor, hogy HDR mentése…

  198. @fnIX: Mindek a 60fps? 🙂

  199. Egyszerűen nem értem, miért nem jó az 1280*720-as videó rögzítés. 🙁

  200. h t t p ://modmyi . com/forums/file-mods/732746-iphone-3gs-hd-recording-960×720-released.html

    több file-t módosítottak, nem “csak” azt amit az eredeti, nem próbáltam, már késő van, majd holnap!

  201. @onderon: elvileg vannak benne hibák

  202. Egy egyszerűt kérdeznék bár látom az eredeti oldalon,hogy 4.1 kell neki.3.1.3 – on próbálta valaki,menne azon is?Köszi

  203. Tessék akinek kell az 1.1.1-es működő iMovie:

    h t t p :/ / db.tt/AYfHtSt

    iTunes nem akarja folyton törölni és elmenti HD felbontásban a készített videókat. (3GS, 4.1)

  204. üdv srácok ,végülis melyik verzió a legjobb? amit sikerült belőle kihozni?
    és annak a leírása is kéne, mit hogy kell csinálni 😀 elnézést, de nem vagyok egy informatikus:_D
    köszönöm előre is

  205. OFF
    Sziasztok, olyan problemam lenne, hogy felraktam az iphone 3gs re a 4.1 rendszert es csak akkor esett le hogy nem lehet fuggetleniteni mikor mar kesz volt
    az ssh le van ment
    hogyan lehet visszateni a 4.0 rendszert
    valaki tudna segiteni
    nagyon fontos lenne mert ceges tello es hatr meg vagyok halva nelkule
    elore is koszonom
    irhat emailba is : jaguar69w @ yahoo.com
    ON

  206. hogyan rakom fel az iMovie-t , hiszen nem engedi az itunes,mert csak 4es szifonhoz megy?!

  207. @Robbie: Ez engem is érdekelne,mert én se tudom felrakni!

  208. És esetleg 120 fps lassított felvételt mint pár samsung telón, akár alacsony felbontáson (320×240) ? Tudom nem sok értelme van, de lehetne vele pár vicces vidit csinálni…

  209. nekem teljesen elcseszte a telóm…
    most próbálom újrarakni,de nem engedi se DFU,se recovery módba tenni…
    pont tegnap raktam újra a telót,kb 1 játék volt rajta,és így is bekattant….

  210. @nojbi: szerintem akkor inkább várj egy cydiás telepítőre!
    @chris15: melyik verzió cseszte el, a cydiás, vagy a magadtól pakolgatós?

  211. Ne nagyon rakjátok fel az appot. Csak jó tanács. Nekem újra kellet raknom a telót miután újra indítottam.

  212. inkább azt mondja már meg valaki Imovie-t hogyan rakom 3gsre ???!!

  213. srácok nyomtam egy restore t utána back up oltam. A kérdésem az h úgy visszaálitódik a kamera is igaz az eredetire vagy a back up ból azt is visszaállítja?

  214. HD re

  215. @Robbie: 207 es post

  216. Bár nekem ez sem és az 1.0.1 sem menti hdben a vidiket.vki ötlet?

  217. oké hogy vátoztassam meg az iMovieban hogy minimum system 3 és első kamera nincsen ,nah de hogyan windows alol ?

  218. nekem simán felment anélkül is.de csak a legkissebb felbontásban engedi a vidiket a végén összerakni…na most akkor az egész nem ért semmit :S illetve ha nem iMovieval rakom össze.

  219. srácok nyomtam egy restore t utána back up oltam. A kérdésem az h úgy visszaállítódik a kamera is igaz az eredetire vagy a back up ból azt is visszaállítja HD re? HELP ME ! thx

  220. Van MAs is aki elkesett a kiba**ott automatikusido atallitasmiatt?
    Az ido atatllitodot tok jol de az ebresztom megis a regi ido szerint ebreztett.
    Nem vagyok happy 🙁

  221. @Robbie: de ettől még nekem nem akarja 720p ben kiadni az elkészitett movie.t pedig a vidim 1080*800 as és csak a legkissebb pixelben adja ki…

  222. Valaki írja már le, hogy mit tegyek miután felraktam a cydiás unstable repóból a packot! Újraindítottam és befagyott az almalogó és az a karika ami tölt. 🙁 Hogy kell kapcsolódni t-pot-al?

  223. @abarol: én iphonebrowserrel dockoltam rá fentebb van egy rar abban van 4 db file bemásolod ahova kell és ujrainditod hard resettel és nem kell restore nekem igy sikerült…

  224. Sziasztok!
    Én most más témában kérném a segítségeteket. Iphone 3G -m van 4.0 software és 05.13.01 es modem firmware el . irtó lassú és szeretném frissíteni 4.01 vagy 4.02 re. A teló T-s és voda kártya van benne. tehát olyat akarok rátenni amelyen az unlock működik.. A kérdés melyket tegyem rá és hol találom a hozzá való softokat . már egy ideje keresgélek itt az oldalon de eddig nem találltam meg amire szükségem van.

  225. Nah végül is mi a megfelelő beállítás 3GS esetén ami még elfogadható? 🙂 Valaki összegezze ide és kirakom a fent lévő ponstba.

  226. Ugy csinal itt egy ket ember mintha imovie nelkul megallna az elet. “Ez igy nem er egy kalap szart se” . LoL. Talan ha rahuzod a gepre ezt a nagyobb felbontasu videot, movie makerrel 5 perc alatt azt csonalsz belole amit akarsz, aztan mehet is youtubra vagy facebookra.

  227. @Sir Kassy: +1 nekem is elég lenne a 3GS szintje 😀 😀

    Egyébként nekem kezd tetszeni ez a WP7. Lehet elcserélem rá a 3G-met mert ezzel csak szívás van. Nem tud semmit.

  228. @arnoldtokes:

    4.1 kell neked, de abból is custom, ha szeretnéd megtartani a függetlenítésedet is.
    Pwnage Tool-lal csinálj egy custom 4.1-et ami nem frissít basebandet. Ha windows-os vagy, használhatod helyette a snowbreeze-t.

  229. @kroland20: rádockoltam, de hova kell másolni ezt a 4 fájlt?

  230. @iP3Guser: Akkor töltsem le az Itunes-on keresztül a 4.1 et és abból csináljak 4.1 custom -ot ? aztán itunes al tegyem rá és kész? Nincs valahol már 4.1 custom feltéve ?A Snowbreeze 1.6.1 az jó ? Az új Itunes -al is megy vagy tegyek fel egy régebbit ?
    Köszi a választ

  231. Na de kivancsisagbol kiprobaltam az imoviet en is.
    Csak en cydiabol.
    Repo: repo.woowiz.net
    Hiba nelkul lementi 720p-be is.
    Mivelhogy cydias app igy az itunes se szarakodik vele.
    Ennyi 😀

  232. @abarol: iphonebrowserrel csináltam…ha látod a teljes file rendszert akkor jó, http :/ /www. redmondpie .com/ enable-hd-video-recording-on-iphone-3gs-jailbreak/ szóközöket szedd ki majd a step 5 nél lévő filet szedd le, és ezen az oldalon le is van irva melyiket hovamásold be.ha megvan akkor home és sleep hosszan ujraindulásig,ha bebootol akk siker.

  233. 3G-n a kamerát nem lehet csak egy picit feltuningolni? 🙂

  234. @bali0703: kipróbálom nekem nem mentette csak a legkissebb formátumban…

  235. @bali0703: és tényleg menti ez,nekem apptrekkkes volt és azzal nem mentette csak a legkissebb felbontásban..köszi;)

  236. @kroland20: Köszönöm szépen! Sikerült!:) Azt látom, hogy kicsit jobb lett a felbontás meg hogy fényképezőmódban belassul a dolog, de videomódban nem lehet zoomolni:S Ez miért van?:)

  237. @abarol: a fénykép részéről annyit tudok hogy nekem rosz fény viszonyok közt csinálja amugy nem és este jo képet csinált gyenge fényben de ugy szaggatott mint atom…a zoomrol nem tudok semmit..

  238. bocs, nem ide vágó kérdés, remélem valaki tud válaszolni:
    a google goggles-t valahogy meg lehet oldani hogy lehessen 3G-n is használni?

  239. Azt nem értem hogy 1080*800 ast miért engedi a jutyub Hd be rakni, az 1280*720 ast meg miért nem?

  240. @kisté: valami nem kóser, szét van húzódva a kép, nincs valami jól beállítva!

  241. Hello! Admin, honnan tudok szerezni retinás tmobile logót? Nálatok a repoban nem lesz? Köszi!

  242. @kroland20: na, itt jók az arányok, csak ez meg nem 1280×720 szerintem, inkább 960×720-nak tűnik!

  243. @onderon: jé most nézem az elején még jó, aztán átvált, mi történt? 😀

  244. @onderon: nekem a bsplayer 1280*720 at ir, vagy átb*sz vagy valami bug van…szerinted?mivel tudom megnézni hogy pontosan hány pixel?

  245. jobb gomb properties details? de látod a videó elején teljes képernyős, aztán lesz két fekete sáv oldalt.

  246. Nem,üres az egész, nyilván ezt már elsőnek próbáltam de nem jó…persze mert az első az egy kép 😀 fénykép 😀 a második a videó..iMovieval raktam össze.

  247. @kroland20: jah 😀 megzavart hogy mozog 😀 fura hogy üres, nálam kiírja mindenél amit a telefonnal csináltam

  248. @onderon: Nem tudom mire gondolsz, mert nekem jó.

  249. @onderon: nekem a fényképnél kiirja,de a vidinél semmit…bár nem izgat,szépnek szép…jobb mint volt..örülni kell ennek is 😀

  250. @kisté: arra, hogy “lapos a labda”, oldalirányba szét van húzva a kép.

  251. 3.1.3 ra ,nem jó ugye?

  252. Esetleg valaki tud olyan konvertáló programot ami mondjuk a .Mov-ot árakja aviba vagy divx be és lehet vágni winmovie makerrel, úgy hogy a konvertálásnál nem lesz rosszabb a képminőség? mert a “HD” ből csinált egy vga felvételt nekem egy konvertáló progi.

  253. @onderon: hm…. :/ ötleted van esetleg?

  254. @kroland20: jajaja, csak azért mert elvileg 1280x720ban beszaggat a videó is meg a preview kép is miközben csinálod, azért lett alapból 1080×800-ra belőve. legalábbis a fórumokon ezt írják.

  255. 3.1.3on müködik???

  256. @onderon: értem..hát ez van…de egyenlőre örülni kell ennek is…csak minek tiltják ki ezeket a dolgokat..ha tudná ezt a 3gs alapbol lehet mégtöbbet adtak volna el…

  257. @kisté: már nem emlékszem mikor csinálta ezt, de van egy két ilyen felvételem 1280x720ban. 🙂 most teljesen a gyárin használom, csak a fényképezőnél írtam át a preview min frame-t 15re, hogy ne szaggasson.

  258. @onderon: úgy értem a cikkben letölthető gyárin, 1080×800-ban

  259. akkor megint megkérdezem egyszer csak fog válaszolni valaki….3.1.3 nem működik?

  260. @onderon: azt meg tudod nekem mondani, hogy a fényképezőnél a min frame-t melyik sornál kell javítani?

  261. Hello akkor is végülis melyik felbontás a tökéletes,és hibátlan? Es hogy tudjuk megcsinálni valami leírást plz :d

  262. Sziasztok!

    Mit lehet teni olyan 3gs-el felvett videoval amit a fenykepek kozott lejatszik a szifon de ha lementem pc-re akkor nem lehet lejatszani pc-n, hibat ir ki es a konverter sem nyitja meg a videot hogy atkonvertaljam. Tobb mint 2 giga a video. Amit elotte, utanna felvettem rovidebb videokat azt lejatsza a pc.

  263. 3.1.3 megy vagy csak 4.1 en?

  264. nekem tetszik…

  265. @ocsi10: az még nem jutott eszedbe gondolom, hogy még senki nem próbálta a jelenlévők közül, ezért nem is válaszol senki, mert nem tudja senki?

    @kisté: a redmondpieról letölthető AVCapture.plist 300ik sorában az 1-et kell átírni 15-re és akkor nem szaggat a fényképező preview-ja

  266. @ocsi10: amúgy meg google segít, próbáld ki!

  267. Valaki leirná hogy a szaggató kamera app fényképezését hogy lehet fixelni? olvastam hogy át kell irni avcapture stb ben de azt nem találom sehol…pontosan melyik almappában va és hogy lehet átirni?

  268. plusz valaki tapasztalta hogy nagyon durván jó képet csinál sötétben? épphogy a monitor fény volt és a fal számomra sötét volt,szabad szemmel,de a fényképezőn tiszt
    n látható volt a fal szine !!!

  269. Valaki akkor csináljon már egy “leírást”, hogy milyen fájlt hova kell másolni, illetve hogy akkor a 720p a jó, mert nekem nagyon nagyon bejönne ez a cucc .

  270. @kroland20: a cikkben szereplő linken lévő leírás pontosan leírja hol van az avcapture.plist, továbbá kell hozzá egy plist editor, amit a google segítségével lehet megtalálni. a fényerő szabályozás meg visszaáll a régibe majd ha átírtad a frame-et a 300ik sorban stb már fentebb leírtam.
    @tomky: van sok leírás a neten, linkeltem többet is és különbenis kihagytad a varázsszót!

  271. Off:
    Bluetooth alapu fajlcserelo appot tud valaki valahol?
    Iblunova 2.0.1 van mindenutt, de nekem az nem mukodik rendesen ios 4.1 alatt. 🙁

  272. Onderon és azt nem lehet megoldani hogy a fényesítés megmaradjon 15fps mellett??az lenne az igazi!!!mert sötétben ász képet csinált de ezt más is írta.köszi a segítséget.!

  273. @onderon: átirtam..bemásoltam..és mégse?vajon?

  274. Valaki tudna valahova feltenni egy müködő cuccost a 4 filet ami 1280*960 at ad és a fényképezője nem haldoklik setétben??

  275. @kroland20: lehet bagatell kérdés, de respring/restart volt? én még nem láttam teljesen jól működő 1280x960as megoldást, valami baja mindegyiknek van, ami egyelőre látszólag jól működik az a “gyári” 1080×800, meg valahol fentebb linkeltem 960×720, ott több file-t is módosítottak, többek között a youtube-ra feltöltést, az mms-ben használható nagyobb felbontást, ilyesmit. nem nagyon teszteltem, mert eladtam az iphone-om, kiléptem a körből 🙂

  276. @onderon: volt persze…most 1080*800 ban vesz és a fényképező sötétben szaggat…mind1 most jó ez igy amig ki nem találnak valamit…csak nemtudom melyiknél hoztam össze az 1280*960 anas felbontást és nekem az kellene amiket találtam az mind mind 1080*800!!!

  277. @onderon: okos vagy köszönöm,majd ha kérdezel oda írom a google segit:-)

  278. akinek van olyan imovie infoja ami menti a 720p is 3gs en az légyszi irja meg honna szedte. Ami installouson van az nem menti a 720 at. Amit feljebb irtatok: repo.woowiz.net nem megy a cydiába, elkezdi töldeni és hibát ir ki, nem adja hozzá a source hoz. KÖSZÖNÖM ELŐRE:)

  279. JA amugy szerintem a 960×720 lett a legjobb!!
    szerintem szepp mint a 1080×800
    leirás: h t t p :// modmyi. com/forums/file-mods/732746-iphone-3gs-hd-recording-960×720-released . html
    töröld a szókzöket

  280. @dviktor:
    Van aki kipróbálta 4.0.1-en a szifonos pakkot? Köszi!

  281. Dviktor nekem a wiowizes jo semmi mas!!!levibali igen probaltam mostmar a stable repobol jo ujraindul abtelod nyugi.legalabbis nekem ujraindult sztem javitottak!!

  282. @kroland20:
    Köszi kroland! Még mielőtt feltenném, a fényképezővel mi a helyzet? Belassul a sötétben nagyon? kk

  283. Valakinek működik a repoban található pakkban a youtebe-ra HD feltöltés?Nekem a videót feltöltve messze nem HD minőségű 🙁 És azt hiszem a videó minősége sem az…. sajnos

  284. @levbali: eléggé…és hiába irtam át a plsitben 15 re min frame-t akkor is kurva lassu de csak sötétben de szürkületben is érzékelhető…sajnos..nemtudom ezzel mit lehetne kezdeni valaki átirta és neki azóta nem szaggat…ét szedtem le egy kamera appot és azzal fényképezek..


Add a Comment