fbpx Skip to content

Közvetlen App Store-os keresés a Google-ban

Google a saját Google Mobile alkalmazásába és a mobil Safaris interface-be is beletette az App Store-os keresést. Ki kell választani az „iPhone apps” kategóriát és az alkalmazás nevének beírása után már köpi is ki a találatokat. Látható az ár, értékelés csillagai és egy rövid leírás is. Az alkalmazás nevére kattintva viszont csak az iTunes webes preview oldala jön be, nem nyitja meg az App Store-t. Magában az App Store appban jobban lehet keresni.


Új iPhone külső: rozsdamentes acél speciális nitridbevonattal

Az iPhone külső borításának legnagyobb baja a könnyű karcolhatóság és törés. Ennek lehetőségét próbálja csökkenteni az Apple legújabb szabadalmi beadványa.
Maga a készülék külseje rozsdamentes acélból készülne és bevonják egy átlátszó, 15 mikron vastagságú speciális nitrid réteggel, mellyel a telefon háza tartósabb lesz, megakadályozná a karcolhatóságot, nehezebben koszolódna. A rozsdamentes acél kevésbé mágnesezhető, külső jobban átengedi a GSM, wifi és bluetooth jeleket is.
Még nem tudni ez a fejlesztés mikor valósulhat meg, de ígéretesnek tűnik.

Olvasd el a hozzászólásokat is

10 Comments

  1. na, ez kell nekem 😉

  2. én nagyon utáltam a kémiát !…
    de amit ezek kitalálnak ..egyszerüen zseniális:)
    minden tiszteletem övék és mérnököké

  3. Sziasztok!

    Elnézést az off-ért. Egy fontos kérdés. iPhone 3G 3.1.2-t mivel lehet jailbreak-elni? Spirittel, vagy redsn0w-al? Ha ezek valamelyikével jb-zek akkor fog működni iTunes 10.1-el? Ha 4.1-re frissítek azt melyikkel tudom jailbreak-elni?

  4. Most olvasom, hogy Carmack bacsi a Rage HD kiadasat 20Giga korul saccolja (2$) 🙂 Uff… 32es iPadomon nem is fer melle mar csak egy passzinasz…

  5. @dnp: 😀

  6. @Dnp: enni erovel mar a wowot is felrakhatnad…:D

  7. @Bucoka: Nem vagyok WoWkocka :)Igazabol egyszer probaltam ki, de akkor is csak addig jutottam el, hogy adja meg a bakkartya szamat. Ott meguntam 🙂

  8. @admin: Felre olvastam 🙂 belekeverte a PCs/konzolos kiadasokat is… igy mar rogton csak 1.4 Gigas lett… na azert…

  9. Bocsi az OF-ért. A gondom, hogy 3G 4.1, 4.0.1. basebandes telón a 3g nagyon lassú (vodás) 0.01 mb/s. Az lenne a kérdésem: lehet hogy a baseband szar benne, és lehet-e frissíteni csak basebandet?

  10. Tocso: szerintem ez ink már fizika mint kemia de sebaj, egyetertek veled(;
    Dnp: deazer sztem iPadon menne a wow meg jobban megnone az ipad iranti kereslet:D


Add a Comment