fbpx Skip to content

Kezedben a világegyetem. Többfajta csillagászati égabrosz, planetárium érhető el az App Store-ból, azonban az iPad-re talán a Star Walk sikerült legjobban. Nem érdemelne azonban külön bejegyzést, ha nem rendelkezne igen innovatív irányítási rendszerrel. A készüléket ha 90 foknál jobban – magad fele – megdöntöd, a csillagtérkép hirtelen éltre kel és hajszálpontosan és folyamatosan követi minden mozdulatod (persze megmaradt az ujjal való irányítási lehetőség, zoomolni is a szokásos “multi-touch” móddal lehet).

A beépített gyorsulás és dőlés valamint a sokak által nem ismert digitális iránytű teszi lehetővé a folyamatos iránykövetést. A lakásban, a kertben, vagy biztonságosabb környékeken – párszor körbefordulva – lehet gyönyörködni az égbolt csodáiban. Időben és térben az alkalmazás rögtön el képes helyezni, a naprendszer könnyen látható égitestjeiről megfigyelhetőségi információkat szolgáltat, de minden égi objektumról többet tudhatunk meg a wikipediás oldala segítségével.

IMG_0057

Adminnal ismét készítettünk egy videót a leglényegesebb funkciókról:

Nagyon nagy előnye,hogy nincs túlbonyolítva, egyszerű és igen élvezetes használni. Nem csak csillagászoknak! Letölthető az App Store-ból 3.99 €-ért.

[appstore id=”363486802″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

4 Comments

  1. ejjxD
    azok az esték b.nőmel:)
    teljesen le volt hidalva mikor tudtam mi hol van ,hála az appnak:)
    persze ez mind iPhone-on.
    csak ídő kérdése volt ez az iPad megjelenés

  2. OFF
    Nem tudjátok iTunesből hova tűntek az egyes appoknál a hozzászólások akarom mondani értékelések? Nekem nincs egy darab se? Nálam van a hiba vagy ez most már mindenkinél ilyen?
    On
    Nekem is kell ez az app, ha lesz rá kes tuti megveszem! Szeretem az ilyen “égilátó” progikat:-)

  3. OFF
    Valaki, aki már 3G-n 4.1-et (vagy újabbat) használ jailbreakkel, elmondaná, hogy megéri e már felrakni a 3.1.2 helyett?
    Annyi sok negatívumot hallottam, hogy elbizonytalanít a dolog.

    Ha megéri, leírnátok, hogy hogyan kell? Nem próbálkoztam eddig, mert nekem hacktiválnom is kell, jailbreakelni is, meg függetleníteni is.

    iPhone 3G, 3.1.2

  4. Ahhh ennek a zenenek a cimet irjatok meg please!!


Add a Comment