fbpx Skip to content

Túl az Ezren!



Örömmel jelentjük, hogy a webshop indulásának 6. hónapjában már túl is vagyunk az 1000. kiszolgált ügyfélen!  Ezúton is szeretnénk gratulálni Dánielnek, akinek ingyenesen juttattuk el a csomagját!

Hat hónap alatt elértük, hogy változatlan áron, viszont egy komoly futárcéggel, a DPD-vel küldünk ki minden csomagot, akinek Tracking rendszere nem kis előnyt jelent nekünk (nektek). Mindenkinek küld a DPD egy interaktív levelet, ahol megadhatjátok a szállítási időpontot, változtathattok a kiszállítási címen… ez már 2010!
Megoldottuk a személyes átvételek kezdeti nehézségeit is, már 3. hónapja az új irodánkban fogadjuk a személyes átvételt választó ügyfeleket.

Termékpalettánk is szépen fejlődik, több mint 300 termékkel próbálunk lépést tartani az igényekkel és az új Apple kütyükkel. Folyamatosan érkeznek hozzánk az új iPad és legfőképpen iPhone 4 tokok.

SGP tokok

Igyekszünk nem csak az olcsóbb kategóriákat megcélozni, éppen ezért szerződtünk le az SGP céggel is, akik prémium színvonalú tokokat készítenek. Egyelőre még csak iphone 3G(S)-hez vannak raktáron tokjaik, de már úton van az iPhone 4 széria is! Kívül valódi bőr, belül puha mikro szálas anyagból vannak, garantáltan nem karcolják össze a telefont. Igazi elegáns külsőt adnak az iPhone-nak, amilyet megérdemel.
Egy kis ízelítő a kézzel készített tokokból:

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment