fbpx Skip to content

Már tegnap ki akartam rakni a cikket, csak este elesett a szerverünk. Szokásához híven nem válaszolt, és ma délután tudtam bemenni hozzá, amikor is rögtön életre kelt. :/ Remélem azért senki sem szenvedett 8 napon túl gyógyuló szifon hiányt! 🙂

Egy meteorológiai léggömbben felengedtek egy iPhone 4-et és az egész utazást felvették. Mintegy 30 km magasra engedték fel a héliummal töltött ballont, ami a magasban elégett, a telefon pedig 240 km/ó sebességgel zuhant vissza és 48 kilométerrel a fellövési ponttól ért földet. A telefon fennakadt egy fán, GPS pozíció alapján találták meg, az akksija a rendkívüli hideg miatt meghalt. Az űrrepülés 90 percig tartott, ebből itt egy 7 perces összefoglaló.

A következő videón egy iPad játszik a szemünkkel. Érdemes végig nézni, ilyen papírt hogyan csinál az ember?

A harmadik videó pedig egy zenész csapat, aki egy metrón mutatja be tehetségét. Szerintem a szám se rossz. Itunes-on megvásárolható a zenéjük.

Olvasd el a hozzászólásokat is

8 Comments

  1. A 2. videó nagyon nagy! 😉

  2. kezdtek puruttyásodni, azok is a cheezburger.com-rol szedik a cuccokat. 😀

  3. LOL 😀 Köszi a videókat! Naggggyon jó! 😉

  4. iPhone-nal minden híresebb! 🙂 Amúgy marha jó ez az űrvideó!!

  5. “GPS pozíció alapján találták meg, az akksija a rendkívüli hideg miatt meghalt” mhm…

  6. Nem semmi ez a ballonos dolog. Mondjuk nem tudom mit szólna egy repülő, ha belebegne a hajtóműbe a cucc. 🙂 Szabad ilyet engedély nélkül?

  7. @draft: Egy darabig még látták landing elött 2 perccel hogy hol van aztán a beacont figyelték a sötétben. Nem lehetetlen.


Add a Comment