fbpx Skip to content

Update #1

A béta miatt úgy néz ki, hogy csak akkor van mobilos nézet az iPad tulajoknak, ha be vannak jelentkezve. Egyébként tegnap frissítettük a Wibiya-t is. Aki még nem vette volna észre lent van egy szép sávunk, nos ott most már több dolog is megjelenik, plusz van egy “Fontos Üzenet” rész amit mi változtathatunk, és aki először jár itt a weboldalon vagy régóta nem járt itt felugrik neki. Ez azért jó, ha valami fontos megjelenik vagy történik azt feltűnően ki tudjuk írni az oldalra!

WPTouch Pro 2.1 – iPad

Múltkor írtam nektek, hogy megvettük a szifon.com-ra a WPTouch-Pro plugint, aminek ti nagyon örültetek. 🙂 Elérkeztünk egy újabb mérföldkőhöz. Kaptunk egy új WPTouch-Pro plugint, ami kifejezetten az iPad tulajoknak készült. Ugyan még BÉTA a dolog, de már fut a szifon.com alatt. Tehát akik eddig iPad-del néztek minket, most egy teljesen új, és szebb felületet kapnak.

Az új felületet az alábbi videó mutatja be:

Kellemes iPad-es használatot mindenkinek!

Olvasd el a hozzászólásokat is

39 Comments

  1. Hali

    ez mind szép, csak küldtem levelet nektek több napja és senki sem válaszolt…
    ( yxflash, Navigon, meg hogy ipa-s progit hogyan tudom feltenni itunes-al stb )
    mind1
    tudna nekem segíteni valaki, mitől szállt el a az ssh?
    már leszedtem minden cydias appot, hátha valamivel összeakadt, de semmi
    pár napig nagyon szépen működtt winscp-vel, de most azt mondja “server unexpectedly closed network connection” (szifon4, 4.1)
    a túróba, semmit nem ér a jb ha ez nem megy, már kétszer újra jb-tem, de semmi változás
    valaki help….

  2. @Nyim: Talán azért mert nem tudjuk rá a választ?

  3. @Nyim: használd ezt winspc helyett: i-funbox.com/index.htm

  4. Habár,nincs ipadem,a lépés mindenképpen dícséretes!

    Admin: a kommunikációtokhoz azért lenne nekem is egy kis hozzáfűznivalóm ha már Nyim is írt valamit.Az egyik,hogy még ha nem is tudjátok a választ rá,esetleg egy email-t akkor is visszadobhatnátok arról hogy “boccs vazze nem tudunk segíteni,old meg magad” és nem csak azért mert tudtommal EZ az oldal az egyik-ha nem a legnagyobb iphone-os community magyarországon, hanem,mert csak illik is válaszolni,még ha csak ezt is.
    A másik,kb 1éve küldtem még nektek egy mailt,és az az igazság hogy már nem is emlékszem mi volt benne(most mondhatnám hogy talán nem is volt akkor fontos)és hónapokig nem válaszoltatok rá,úgy hogy többször is elküldtem,és itt is külön kértem hogy válaszoljatok-akkor éppen nagyon fontos dolog volt.
    Szóval,a kommunikációtokon szerintem van még mit javítanotok,ettől függetlenül az oldalt szeretem,az első napoktól kezdve olvasom,,szóval,így tovább!:)

  5. @csavar: Sajnos nem tudunk napi 50-80 emailre válaszolni, sőt van amikor néha több is jön, egyszerűen képtelen vagyok erre. Amire nem tudjuk választ nem tudok küldeni mindig levelet nincs sajnos 2-3 percem sem, mert ha ezt beszorzod 30 emaillel már tényleg nincs erre idő. Egyébként nincs is oldalra ki írva, hogy írjál kérdést válaszolunk, a contact mail csak amiatt van kint, hogy ha valaki szeretne “valamit”. Ne haragudjatok, de képtelen vagyok mindenre válaszolni.

    De mint láthatjátok itt van Chat, itt van OFF, itt van mindig mindenről Post, mindig azonnal, és mindig van itt ember. Ennyit tudok segíteni.

  6. @admin: Én 3 szor írtam ha jól emlékszem, abból 2 szer vásárlás miatt (egyszer egy iPad a másodikra már nem emlékszem) Arra se válaszoltatok … Így a store számomra itt halott ügy. Vettem máshol.
    Ha nem bírjátok az e-maileket akkor vagy azt kell mondani, hogy ne irjatok (akkor minek a store pl?) vagy kell valaki aki csak ezzel foglalkozik …

  7. @admin, @csavar: Nekem pozitív tapasztalatom volt ezzel kapcsolatban. Volt egy kérdésem feléjük saját, kézzel készített kütyükről, és nem hogy válaszoltak, utánajártak az oldal szerkesztői, hogy az én kis kérdésemre mi is a válasz.
    A guglizható kérdéseket nem teszem fel. Ez tényleg egy olyan csapattól tudtam csak megkérdezni, aki vmennyire jártas ilyen témában, és nem voltak rest segíteni.
    Ezúton is köszönöm Szifon.com!

  8. @FekaBa: A Store-t más csinálja, mint írtuk mikor megjelent. Azt nem mi csináljuk.

    Egyébként mentségemre szóljon az utóbbi hetekben már 2 ember kezeli az emailezést, így minden emailre van válaszolva szinte. Igyekszünk. Ennél többet nem tudunk tenni.

  9. @Ace1985: Igen emlékszem 🙂

  10. @admin: Jó persze nem is azért mondom, mert amúgy én is napi olvasó vagyok, csak lassan túlnő rajtatok a szifon.com 🙂
    Amúgy a jobb oldalt kint lévő banner_raktaron1 re gondolok … ott a ti e-mail címetek van megadva.

  11. @FekaBa: jah, igen arra mi válaszolunk, most úgy néz ki azt a részt is átveszi egy harmadik ember, majd meglátjuk. Mi azon dolgozunk, hogy mindent megtaláljatok itt azonnal, és mindenben ki legyetek szolgálva. Persze ez néha picit nehézkes 🙂

  12. @admin: Nincs mese, titkárnőt kell felvenni. 🙂

  13. @R a y:
    Koszi ez muxik, csak olyan jo volt kabel nelkul….
    Faszer nem megy……

  14. @admin:
    Hat persze…..
    El sem olvastatok….
    Valaki letorolte a szifon source-rol az yxflash crack -et, es csak en hianyolom?

  15. @admin:
    Ha mar ti nem tudjatok, hogyan kell egy ipa kiterjestesu fajlt feltenni a telefonra, akkor ki tudja?
    Tenyleg ki tudja, mert ezt meg mindig nemtom?

  16. Sziasztok!
    bocs az offért 1x is de nagy a baj

    csináltam ma egy 2G-t 3.1.3-ra redsnow 0.9.4-el, minden ok volt, cydiából felraktam a szükséges dolgokat, majd beállításoknál bogarásztam mire lefagyott egyszerűen. próbáltam home-ot hosszan, powert hosszan semmit nem csinált.
    nyomtam powert+homeot hosszan, bejött az alma logó és úgymaradt. nem tölt be 🙁 Ekkor megpróbáltam irecovery-vel kidobni 1 ujraindult és megint semmi, próbáltam dfu-ba ki is írta h csatlakoztassam az ituneshez de az meg nem jelzett h látja a telefont(előtte jelezte) most ott tartok vele, hogy már be sem lehet kapcsolni az alma logóig sem, nem reagál semmire, meg sem nyikkan. nincs sztem lemerülve mert 100%on volt az akksi, meg bedugom töltőbe akkor sem reagál 🙁

    Meglehet még menteni?

  17. Off
    Bocs az offért, de melyik az a progi, amelyik kitörli a a Multitasking listából azokat a progikat amik ténylegesen nem futnak?
    Kösz

  18. @poweradi: Biztosan. DFU módba a leghalottabb telefont is be lehet tenni.
    DFU/recovery mode ba juss el, és meg kell lássa az iTunes.

  19. @poweradi: DFU hoz “kikapcsolt állapot-gépre csatlakoztatva” állapotból próbálkozz.

  20. off

    cydia store facebreak 2$ facetime mobilneten! szoval olvastam rola es kivancsi voltam h vajon h mukdohet!? tudni kell h a hasznlatohoz be kell kapcsolva lenni a wifinek! nem kell iwin lenni csk wifi on és kesz! szoval amikor nem volt fent es amikor hivtak akkor pl az ipod abba hagyta a zene lejatszast es ki szurkultek a gombjai majd amikor visszajott a zene kaptam phoneban egy missed facetime callt… INTERESTING

    aztan facebreak telepit restart madj stabil laggmentes facetime 3G halozaton!! nagyon nagy:)

  21. valaki engedelyezze a kommentem:D am azt tudja valaki hogy h lehet leszedni az activatort?? mert ha le akarom szedni vinne magaval az sb se t t i ngset:( es az nekem kell de am az activator nem hasznalom…

  22. off…
    cydiába elején kérdezi melyik frissités telepítse fel ..
    az “Essential Upgrade”
    mit takar pontosan? és melyiket érdemes telepiteni kösz a választ:) kellemes hétvégét mindenkinek.

  23. Sziasztok!
    melyik programmal tudok youtube videót letölteni?
    próbáltam a szifon sourceból a yourtubet, felraktam meg minden csak annyi volt a baj h nem töltött semmit..:S

  24. @Korte68
    Cydia-s progi az SBSettings es annak egy kiegeszito programja a Remove background.

  25. @Crazy: nem véletlenül viszi magával. Az SBSettings ugyanis valós időben használja (dynamic loading, nézd meg Wikipédián) az Activator egyik komponensét (libactivator.dylib). Tehát, ha leszeded az Activatort, akkor
    1.) Az Activator csomagjának információs fáljaiba be van jegyezve, hogy függ az Activatortól. Tehát, ha leszeded az Activatort, akkor a Cydia (pontosabban az Advanced Packaging Tool, APT, illetve DPKG) tudja, hogy az SBSettings is megy vele.
    2.) Ha mégis eléred, hogy SBSettings legyen a telódon Activator nélkül, akkor
    a.) legjobb eset: nem működik egyáltalán.
    b.) Kevéssé rossz eset: folyton SafeMode-ba teszi a szifonodat.
    c.) Legrosszabb eset: folyton respringel->nem tudsz hozzáférni a főképernyőhöz->csak SSH-n vagy USB-n tudod elérni->ha így nem megy, Restore-olnod kell.

    Szerintem ne próbálkozz.

  26. @Nyim: Én is azért használom már ezt, mert egyik pillanatrol a másikra nem ment a winscp, pedig semmit sem módosítottam…

  27. @H2CO3: Pardon, term. az SBSettings információs fájljairól van szó.
    @nojbi: Essential upgrade: létfontosságú frissítés. Mindent frissíts, mert súlyos hibák javításai vannak a frissítésekben.
    @Command: Próbáld a MiTube-ot (AppStore), vagy cydiás megfelelőjét (u. attól a fejlesztőtől), az MxTube-ot. Mindkettő ingyenes.
    @Ace1985: kivéve azt a telót, amelyikre OpeniBoot lett telepítve, és nincs NOR dump mentés készítve. Az a teló alaplapcserés. 😀

  28. @Command
    Az MxTube programot javaslom, en szinten ezt használom a YouTube videók letöltésére. Ingyen letölthető a Cydiabol.

    Egyszerű, könnyen kezelhető, választani lehet alacsony es nagy felbontas közül.

  29. @H2CO3: köszi a részletes választ/leírást pedig nekem nagyon nem kéne az activator de hat akkor marad:( nem szeretem a mobilesubstrate add onokat:S igy is van 7 vagy 8 de a facebreak nagyon nagy:D

  30. @Crazy: SBSettings is MS addon, uh. ezzel az erővel… 😀 Am szívesen. Nekem 3G-m van, és a négyes szoftver óta egyetlen MS addon sincs telepítve, mert nagyon fagy tőle. Gyári multitask+wallpaper van bekapcsolva, meg iFile, MobileTerminal, Install0us a fajlesztés miatt, oszt’ csá. 😀

  31. @Wasa: köszi sikerült:)

  32. Huh, ez az iPad téma amugy még nagyon béta 🙁
    1 nem jo a scrollozás, akadozik nemindig görget stb …
    2 a videókat nem tudom nézni
    3 nem tudom visszakapcsolni a régi felületet.

    Így szenvedés, nem lehetne kikapcsolni amíg béta? Vagy megcsinálni, hogy vissza tudjak váltani 😀

  33. Off. Jól látom, hogy már nincs flash brick a Safariban, szimplán csak üresen hagyja a flash tartalmak helyét? Vagy nálam van valami guzmi?

  34. Srácok, nézze meg nekem valaki, hogy i4-gyel, iOS4.1 alatt a Safari mutatja-e a flash tartalmakat a szokásos kék kockával!

  35. Jo lesz ez de a scroll tenyleg gaz!

  36. @admin:OFF
    lenne egy sajat projektem, egy most indulo blog, ami vmilyen szinten kapcsolodna az iphone-hoz, ezert adott a kerdes:
    milyen lehetosegeim vannak nalatok novelni a nepszeruseget ( hirdetes, cikk)?
    lenne meg annyi energiatok, h heti 1-2 cikket oda is irjatok, ha majd tetssik az otlet?
    (tobbet egyenlore nem arulnek el)

  37. @BoRRoNeo: Ha jól tudom már rég nincs kék kocka a flash helyén.

  38. @FekaBa: Köszi. Nem szép dolog. Régebben legalább láttam, hogy nem látok valamit.

  39. Király, úgyis nemsokára megjön az ipad-em 🙂


Add a Comment